הזמנתי את היס-מקס (אני עדיין צריך לשלוח להם את הפקס ולקבוע תאריך אבל בגדול הזמנתי) בתצורה של פיקדון ופחת שנתי כך שאני יכול להחזיר אותו בכל שלב (נשמע לי הכי הגיוני בעיקר כשלא ברור מה העתיד צופן).
*פרט מעניין להמשך: אם צריך לעשות נקודה עבור הממיר היא עליהם*
כמו-כן הזמנתי את הממיר החדש, ה-3100. שאלו למה אני צריך דווקא אותו ולא הספקתי להשלים את המשפט "פלאזמה וקולנוע ביתי" והיא מיד אמרה "בסדר, בסדר, אני מבינה". בסוף התברר שהיא קצת התבלבלה עם ה-pace1000 (רגילה לזה) אבל לא הייתה בעיה לגבי ה-3100.
יקח קצת זמן אבל כי הם צריכים גם לעשות לי עוד נקודה (ומתברר שהטכנאים עסוקים מאוד).
עכשיו לקטע המגוחך:
יש לי כרגע שתי נקודות לשני ממירים בבית. בשביל ה-3100 אמורים לעשות לי עוד נקודה.
עד פה הכל בסדר.
מאחר ואני מזמין גם את היס-מקס יהיו לי 4 ממירים על שלוש נקודות ואין לי צורך בנקודה חדשה. סתם יהיה לי ספייר ממיר בסלון או משהו כזה.
אז שאלתי לגבי פיצול של נקודה קיימת לשתי יציאות עבור שני ממירים שישבו באותו מקום.
הבחורה ענתה לי שאין שום אפשרות לעשות את זה מהשיקול שכל נקודה צמודה לממיר וצמודה לטלוויזיה. כלומר, אם אני ארצה שיעשו לי 10 נקודות בבית ויש לי רק שלושה ממירים, הם בשום אופן לא יעשו את זה.
כנ"ל אם יש לי שלוש טלוויזיות ואני רוצה ארבע נקודות וארבעה ממירים (נניח ממיר שיחובר לוידאו בשביל הקלטות).
לא עניין אותה כלום, היא רצתה טלוויזיה אז שאלתי אם הם באמת רוצים שאני אביא טלוויזיה פיקטיבית לצורך ההתקנה והיא ענתה "אם זה מה שאתה מוצא לנכון", אמרתי לה שממש לא כי זה נשמע לי מאוד מטופש
בכל מקרה זאת הייתה השיחה הראשונה ואחר-כך דיברתי עם יס-מקס והבנתי שאותם לא ממש מעניין והם יעשו לי איזו נקודה שאני רוצה עבור הממיר בלי כסף. רק תקח את היס-מקס
ניר