תגובות להשקה של ניופאן ו-YES - מה-18.12.07
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6353
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 209 פעמים
- קיבל תודות: 447 פעמים
- יצירת קשר:
המספרים די מעודדים. הם ציפו עד סוף 2008 לכ 10K בתי אב, כבר 1500 מקבלים התקנה בלי שראו דקה שידור. אני אישית בטוח שלפחות 10 חברים שלי (אלה שמגיעים אלי בקביעות לראות משחקי מכבי ימי חמישי), ברגע שיראו את שידורי הספורט (כמו אלה שראיתי השבוע ביס HD), ירוצו (סליחה יטוסו) להזמין את הממיר...
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
טוב אני יוסיף עוד קצת נקודות בנוסף על האירוע שנעשה אתמול כאיש מכירות מרשת שלא אזכיר את שמה אני יכול להגיד שקיבלנו סמינר לפני כולם הסברים על המסכים החדשים של טושיבה בסה"כ 18 דגמים חדשים של טלויזיות LCD שמתאימות לכל שכבות האוכלוסיה מי עממיות+ (A וC), יוקרתיות (X) ופרמיום (Z ןXF).
[interest]
הבעת דיעה מעוסק בתחום - מרטין
[/interest]
[interest]
[/interest]
כל הכסף בעולם לא יכול לקנות ידע.
אפשר לדעת איפה ואיך אפשר לממש "את שידורי ה-HD של יס בחינם למשך 3 שנים בעת קניה של מסך FULL HD מבית טושיבה."
נשמע טוב מאוד וזו הטבה של 1440 ש"ח שיכולה להוזיל את עלות המסך.
קצת מבלבל העניין עם ה 1.3 HDMI, אי אפשר להבין מזה לאיזה דגם יש את התמיכה המלאה ואיזה לא, הרי באתר של ניופאן מצוין שגם לסדרות הנמוכות (A) יש 1.3.
בכלל אי אשר להבין מאיפה מתחילות הסדרות הגבוהות.
ומזה אומר: "הפאנלים למוצרים מגיעים מהמפעל "אלפא" שבנתה טושיבה ביחד עם פנסוניק ביפן."
שטושיבה כבר לא חברת מדבקה.
יחד עם פנסוניק זה נשמע מחייב וצריך להיות איכותי.
נשמע טוב מאוד וזו הטבה של 1440 ש"ח שיכולה להוזיל את עלות המסך.
קצת מבלבל העניין עם ה 1.3 HDMI, אי אפשר להבין מזה לאיזה דגם יש את התמיכה המלאה ואיזה לא, הרי באתר של ניופאן מצוין שגם לסדרות הנמוכות (A) יש 1.3.
בכלל אי אשר להבין מאיפה מתחילות הסדרות הגבוהות.
ומזה אומר: "הפאנלים למוצרים מגיעים מהמפעל "אלפא" שבנתה טושיבה ביחד עם פנסוניק ביפן."
שטושיבה כבר לא חברת מדבקה.
יחד עם פנסוניק זה נשמע מחייב וצריך להיות איכותי.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
gk11,
הסיבה שמצויין שבסדרה A יש HDMI 1.3 היא בגלל שבהמשך (הם מקווים תוך חודש חודשיים) אכן גם בסדרה הזו יוסיפו HDMI 1.3.
נכון לכרגע, זה בעיקר בסדרות X ו-Z. בסדרה C מימשו חלק מהאפשרויות של HDMI 1.3 (כמו CEC, למשל) אבל לא הכל.
הסיבה שמצויין שבסדרה A יש HDMI 1.3 היא בגלל שבהמשך (הם מקווים תוך חודש חודשיים) אכן גם בסדרה הזו יוסיפו HDMI 1.3.
נכון לכרגע, זה בעיקר בסדרות X ו-Z. בסדרה C מימשו חלק מהאפשרויות של HDMI 1.3 (כמו CEC, למשל) אבל לא הכל.
זה בסדר...אהוד כתב:טוב אני יוסיף עוד קצת נקודות בנוסף על האירוע שנעשה אתמול כאיש מכירות מרשת שלא אזכיר את שמה אני יכול להגיד שקיבלנו סמינר לפני כולם הסברים על המסכים החדשים של טושיבה בסה"כ 18 דגמים חדשים של טלויזיות LCD שמתאימות לכל שכבות האוכלוסיה מי עממיות+ (A וC), יוקרתיות (X) ופרמיום (Z ןXF).
[interest]
[/interest]...
שם הרשת מופיע בלינק המצורף לחתימה שלך
- sam22
- חבר במועדון HT

- תגובות: 20360
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
היה יותר הגיוני שיעמידו בקניונים מסכים בגובה נורמלי
הם שמים את זה כמעט על הריצפה.
אנשים עומדים קרוב וצופים ב LCD מלמעלה בזווית לא הגיונית