lg שירות לאחר קניה
הבוקר פרסם מישהו שהיתה לו בעיה לאחר קניה ומשום מה נעלמה הודעתו.
אני כותב את דבריו ואת תגובת lg לדבריו. נא להגיב :
"שרות לקוחות גרוע מחברת ח.י. יבואנית LG
הכל התחיל לפני שבועיים, פתאום לא רואים טוב בטלוויזה בת ה4 חודשים (פלזמה 50אינץ)
צבעים מרוחים, מסך מטושטש וכו'. התקשרתי, ביקשתי שירות, מקובל, נכון? חזרו אלי אחרי 3 ימים. אמרו שיבוא טכנאי לראות ואם לא יהיה ניתן לתקן במקום, הוא יקח אותו למעבדה וישאיר אחר במקומו. בנתיים הם החליטו, שאין צורך בטכנאי והם יקחו את הטלויזיה ויסדרו מעבדה (יביאו אחרת קטנה חליפית במקום). מאז אני מחכה שבוע וחצי כדי שיהיה להם אוטו גדול שיוכלו לקחת אותה במידה וצריך(מאוד מעניין שכדי להוביל את הטלויזיה תמורת 250 ש"ח היה להם רכב של החברה כבר למחרת) אז הם התקשרו אתמול בשעה 18:30 להודיע שהם באים היום בצהריים, עשיתי מאמצים, לקחתי חופש ברגע האחרון (אבל להם לא איכפת), שיא החוצפה הייתה היום בבוקר. הם מתקשרים ב-9 בבוקר להודיע שהם טעו, והאוטו שלהם "קטן" והם לא מצלחים לשים את הטלויזיה בתוכו והם דוחים את ההגעה. העיקר באמנת השירות באתר שלהם הם רושמים שיגיע טכנאי תוך 24 שעות, אבל לרשום זה לא קשה, נכון? יותר קשה לבצע. אולי היה עדיף לקנות מהיבואן המקביל שלהם: י.שלום, שם זה לא היה קורה. פשוט חוצפה של שירות אההה שכחתי להוסיף, שעדיין אין עם מי לדבר שם כי אין שירות לקוחות נורמלי והמנכ"ל בחו"ל עם הפקידה שלו (לדברי המרכזנית של החברה). חוצפה! "אמנת השירות"
תגובת lg :
" שלום רב,
בהמשך לפנייתך,
הבוקר שוחחתי עם הלקוח והנושא טופל מולו.
כל תלונותיו של הלקוח ייבדקו על ידי במטרה ללמוד מהיכן נבעו ולשפר כמובן.
במתן שירות לחוג לקוחות גדול, שרובו המכריע מאוד מרוצה, יכולות לקרות טעויות.
המטרה שלנו כמובן, למזער אותן, לאתר היכן דרוש שיפור – ולשפר.
בברכה,
הדר פוקס
מנהלת שירות לקוחות "
קבוצת ח.י.
1-700-701-115
מה דעתכם האם לקנות או לקנות ? אני מעוניין לקנות פלזמה lgc51 אינץ' 42
כל מי שרכש והיתה לו בעיה , האם בעייתו טופלה ?
צבעים מרוחים, מסך מטושטש וכו'. התקשרתי, ביקשתי שירות, מקובל, נכון? חזרו אלי אחרי 3 ימים. אמרו שיבוא טכנאי לראות ואם לא יהיה ניתן לתקן במקום, הוא יקח אותו למעבדה וישאיר אחר במקומו. בנתיים הם החליטו, שאין צורך בטכנאי והם יקחו את הטלויזיה ויסדרו מעבדה (יביאו אחרת קטנה חליפית במקום). מאז אני מחכה שבוע וחצי כדי שיהיה להם אוטו גדול שיוכלו לקחת אותה במידה וצריך(מאוד מעניין שכדי להוביל את הטלויזיה תמורת 250 ש"ח היה להם רכב של החברה כבר למחרת) אז הם התקשרו אתמול בשעה 18:30 להודיע שהם באים היום בצהריים, עשיתי מאמצים, לקחתי חופש ברגע האחרון (אבל להם לא איכפת), שיא החוצפה הייתה היום בבוקר. הם מתקשרים ב-9 בבוקר להודיע שהם טעו, והאוטו שלהם "קטן" והם לא מצלחים לשים את הטלויזיה בתוכו והם דוחים את ההגעה. העיקר באמנת השירות באתר שלהם הם רושמים שיגיע טכנאי תוך 24 שעות, אבל לרשום זה לא קשה, נכון? יותר קשה לבצע. אולי היה עדיף לקנות מהיבואן המקביל שלהם: י.שלום, שם זה לא היה קורה. פשוט חוצפה של שירות אההה שכחתי להוסיף, שעדיין אין עם מי לדבר שם כי אין שירות לקוחות נורמלי והמנכ"ל בחו"ל עם הפקידה שלו (לדברי המרכזנית של החברה). חוצפה! "אמנת השירות"
תגובת lg :
" שלום רב,
בהמשך לפנייתך,
בברכה,
הדר פוקס
מנהלת שירות לקוחות "
קבוצת ח.י.
1-700-701-115
כל מי שרכש והיתה לו בעיה , האם בעייתו טופלה ?
תראה יכול להיות בעיה נקודתית וזה קורה
לי אישית היתה בעיה ופתרו לי אותה על הצד הטוב ביותר.
אתה יכול לראות באתר .פתחתי נושא לגבי השירות שהם נתנו לי
לי אישית היתה בעיה ופתרו לי אותה על הצד הטוב ביותר.
אתה יכול לראות באתר .פתחתי נושא לגבי השירות שהם נתנו לי
תחזית לבחירות הקרובות :
פלאזמה 100% מהקולות
LCD רק 0% מהקולות
המנצח הברור והבלתי מעורער :
הפלאזמה !!!

פלאזמה 100% מהקולות
LCD רק 0% מהקולות
המנצח הברור והבלתי מעורער :
הפלאזמה !!!
באמת דיברתי עם הדר,יוליוס כתב:הבוקר פרסם מישהו שהיתה לו בעיה לאחר קניה ומשום מה נעלמה הודעתו.
תגובת lg :
" שלום רב,
בהמשך לפנייתך,
בברכה,
הדר פוקס
מנהלת שירות לקוחות "
קבוצת ח.י.
1-700-701-115
כל מי שרכש והיתה לו בעיה , האם בעייתו טופלה ?...
באמת אמרה שהייתה שם שרשרת של טעויות,
האם הדבר טופל? לא!
הדבר יטופל כשאהיה מרוצה, בינתיים זה לא נאסף אפילו אז אין לי מושג איך זה יסודר.
יותר מידי אנשים דיברו שם בזילזול.
הדר נשמעה בסופו של דבר כהבטחה שאכן הכל יסודר.
אני אקווה שכן יסודר,
אם תרצה להמתין אשמח להודיע לך בקרוב (אני מקווה) אם הכל סודר.
להלן מכתב שנשלח אליהם ביום חמישי ועדיין לא קיבל התייחסות כלשהיא:
לכבוד
חברת ח.י. בע"מ 24/1/08
לידי ההנהלה.
הנדון: תלונה על שירות.
בחודש יולי 2007, רכשתי טלוויזיית פלאזמה LG 50 אינץ.
לאחר התייעצות רבה בפורומים, ולאחר שהבנתי שחברת ח.י. היינה הנציגה והיבואנית הרשמית של LG בישראל, החלטתי לרכוש את הטלוויזיה ביבוא דרככם ולא דרך חברת י. שלום שהינה מייבאת גם את מוצרי LG גם לארץ.
בתחילת שנת 2008 החלה בעיה בטלוויזיה.
ביום 6/1/2008 התקשרתי והודעתי על תקלה ונפתחה לי קריאה מספר k8a00254.
מאותה שיחה החל דין ודברים בייני לבין נציגי השירות או חברת המענה הטלפוני שהינכם שוכרים את שירותיה.
הודעות הושארו ולא הוחזרו.
שיחות עם אנשי מעבדה אשר החליטו כי אין צורך בהגעת טכנאי לביתי וכי כל מה שנותר זה לאסוף את הטלוויזיה לתיקון.
חיכיתי שבוע וחצי ליום המיוחל כדי שייקחו את הטלוויזיה לתיקון.
ביום רביעי ה16/1/08 (10 ימים לאחר פתיחת הקריאה ודיווח על התקלה), בשעות הבוקר התקשרתי ושאלתי מדוע לא באים לקחת את הטלוויזיה, ואז נאמר לי שיקבעו איתי עוד היום למחר בבוקר לאיסוף.
בשעה 18:30, התקשרו אלי והודיעו לי (אפילו לא שאלו אם יש באפשרותי) שלמחרת (ביום חמישי) יבואו לקחת אותה בין 13:00-15:00, לאחר שהודעתי שאין באפשרותי ואולי נדחה את זה, נאמר לי כי אין לדעת מתי זה יהיה שוב פעם.
הסכמתי, הודעתי על חופשה מיידית בעבודתי בחוסר ברירה.
ביום חמישי בבוקר התקשר אלי נהג והודיע לי כי האוטו שהתכוונו לבוא איתו התברר כקטן מידי ולא תיכנס בו טלוויזיה 50 אינץ, (דבר תמוהה בפני עצמו).
וכך הלך לו יום עבודה מבחינתי והפסד שכר של יום עבודה.
מרגע התקלה כל מה שרציתי זה לקבל שירות, במיוחד על האמור באתרכם, בו ישנה אמנת שירות VIP, דבר שלא נראה לי כל כך רלוונטי במקרה שלי.
באותו רגע כבר הרגשתי שעבר כל גבול, והתקשרתי להנהלת החברה, ביקשתי לדבר עם אחד המנהלים, אך נדהמתי לשמוע מהמרכזית כי המנכ"ל בחו"ל ואין עם מי לדבר, אז ביקשתי לשוחח עם המזכירה שלו, אך נאמר לי כי היא בחו"ל עם המנכ"ל ואין אפשרות אפילו לקבוע פגישה או לחילופין לשוחח עם מישהו אחראי.
ואז העבירו אותי להדר, לאחר דין ודברים עם הדר, נאמר לי כי אכן קרתה שרשרת של טעויות בטיפולי וכי מהיום היא תטפל בזה באופן אישי, ואכן קבעה לי איסוף ליום שני 21/1/08 לשעות 08:00-10:00, ביקשתי ממנה כי האיסוף ממני יהיה ראשון בבוקר, כדי לא להפסיד עוד יום עבודה, אך כמובן שבקשותי לחוד ומעשים לחוד.
האיסוף מדירתי נעשה בשעה 10:10.
באותו יום דיברתי עם הדר וביקשתי שתמשיך את הטיפול כדי לדעת שהדבר לא נשכח שנית, היא אמרה כי הטלוויזיה תגיע בסוף יום העבודה למעבדה וביום שלישי בבוקר תתקשר אלי להודיע לי מה מצבה.
ביום שלישי בשעה 15:30, רק לאחר שהתקשרתי להדר לדעת מה קורה עם התיקון, היא נזכרה לטפל בי והעבירה אותי למעבדה, שגם שם דחו אותי ליום רביעי בבוקר.
לאחר דין ודברים ביום חמישי (היום) הודיעו לי שמצאו בעיה בכרטיסים, אבל לא מחליפים סתם וצריכים לראות עוד קצת מה קורה איתה עם הכרטיסים הישנים.
כנראה שרק שבוע הבא הטלוויזיה תחזור אלי (לפחות כך הובטח לי)
אני חושב שהשירות של חברת ח.י. לוקה בחוסר.
לא מזמן רציתי לרכוש מסך מחשב משולב בטלוויזיה 22 אינץ מתוצרתכם, עפ"י ההתנהלות השירות שלכם, הנני שואל האם אתם באמת חשובים שכך כדאי שאעשה?
האם לא הגיע הזמן להוריד מהאתר שלכם את "אמנת השירות" או לפחות ליידע את אנשי השירות שקיימת כזאת אמנה (לדבריהם, ציטוט:"זה מאוד ישן ולא רלוונטי").
מחכה לתשובות יותר הוגנות מ:"עד סוף השבוע זה יהיה אצלך, מילה שלי".
אייל תירוש
לכבוד
חברת ח.י. בע"מ 24/1/08
לידי ההנהלה.
הנדון: תלונה על שירות.
בחודש יולי 2007, רכשתי טלוויזיית פלאזמה LG 50 אינץ.
לאחר התייעצות רבה בפורומים, ולאחר שהבנתי שחברת ח.י. היינה הנציגה והיבואנית הרשמית של LG בישראל, החלטתי לרכוש את הטלוויזיה ביבוא דרככם ולא דרך חברת י. שלום שהינה מייבאת גם את מוצרי LG גם לארץ.
בתחילת שנת 2008 החלה בעיה בטלוויזיה.
ביום 6/1/2008 התקשרתי והודעתי על תקלה ונפתחה לי קריאה מספר k8a00254.
מאותה שיחה החל דין ודברים בייני לבין נציגי השירות או חברת המענה הטלפוני שהינכם שוכרים את שירותיה.
הודעות הושארו ולא הוחזרו.
שיחות עם אנשי מעבדה אשר החליטו כי אין צורך בהגעת טכנאי לביתי וכי כל מה שנותר זה לאסוף את הטלוויזיה לתיקון.
חיכיתי שבוע וחצי ליום המיוחל כדי שייקחו את הטלוויזיה לתיקון.
ביום רביעי ה16/1/08 (10 ימים לאחר פתיחת הקריאה ודיווח על התקלה), בשעות הבוקר התקשרתי ושאלתי מדוע לא באים לקחת את הטלוויזיה, ואז נאמר לי שיקבעו איתי עוד היום למחר בבוקר לאיסוף.
בשעה 18:30, התקשרו אלי והודיעו לי (אפילו לא שאלו אם יש באפשרותי) שלמחרת (ביום חמישי) יבואו לקחת אותה בין 13:00-15:00, לאחר שהודעתי שאין באפשרותי ואולי נדחה את זה, נאמר לי כי אין לדעת מתי זה יהיה שוב פעם.
הסכמתי, הודעתי על חופשה מיידית בעבודתי בחוסר ברירה.
ביום חמישי בבוקר התקשר אלי נהג והודיע לי כי האוטו שהתכוונו לבוא איתו התברר כקטן מידי ולא תיכנס בו טלוויזיה 50 אינץ, (דבר תמוהה בפני עצמו).
וכך הלך לו יום עבודה מבחינתי והפסד שכר של יום עבודה.
מרגע התקלה כל מה שרציתי זה לקבל שירות, במיוחד על האמור באתרכם, בו ישנה אמנת שירות VIP, דבר שלא נראה לי כל כך רלוונטי במקרה שלי.
באותו רגע כבר הרגשתי שעבר כל גבול, והתקשרתי להנהלת החברה, ביקשתי לדבר עם אחד המנהלים, אך נדהמתי לשמוע מהמרכזית כי המנכ"ל בחו"ל ואין עם מי לדבר, אז ביקשתי לשוחח עם המזכירה שלו, אך נאמר לי כי היא בחו"ל עם המנכ"ל ואין אפשרות אפילו לקבוע פגישה או לחילופין לשוחח עם מישהו אחראי.
ואז העבירו אותי להדר, לאחר דין ודברים עם הדר, נאמר לי כי אכן קרתה שרשרת של טעויות בטיפולי וכי מהיום היא תטפל בזה באופן אישי, ואכן קבעה לי איסוף ליום שני 21/1/08 לשעות 08:00-10:00, ביקשתי ממנה כי האיסוף ממני יהיה ראשון בבוקר, כדי לא להפסיד עוד יום עבודה, אך כמובן שבקשותי לחוד ומעשים לחוד.
האיסוף מדירתי נעשה בשעה 10:10.
באותו יום דיברתי עם הדר וביקשתי שתמשיך את הטיפול כדי לדעת שהדבר לא נשכח שנית, היא אמרה כי הטלוויזיה תגיע בסוף יום העבודה למעבדה וביום שלישי בבוקר תתקשר אלי להודיע לי מה מצבה.
ביום שלישי בשעה 15:30, רק לאחר שהתקשרתי להדר לדעת מה קורה עם התיקון, היא נזכרה לטפל בי והעבירה אותי למעבדה, שגם שם דחו אותי ליום רביעי בבוקר.
לאחר דין ודברים ביום חמישי (היום) הודיעו לי שמצאו בעיה בכרטיסים, אבל לא מחליפים סתם וצריכים לראות עוד קצת מה קורה איתה עם הכרטיסים הישנים.
כנראה שרק שבוע הבא הטלוויזיה תחזור אלי (לפחות כך הובטח לי)
אני חושב שהשירות של חברת ח.י. לוקה בחוסר.
לא מזמן רציתי לרכוש מסך מחשב משולב בטלוויזיה 22 אינץ מתוצרתכם, עפ"י ההתנהלות השירות שלכם, הנני שואל האם אתם באמת חשובים שכך כדאי שאעשה?
האם לא הגיע הזמן להוריד מהאתר שלכם את "אמנת השירות" או לפחות ליידע את אנשי השירות שקיימת כזאת אמנה (לדבריהם, ציטוט:"זה מאוד ישן ולא רלוונטי").
מחכה לתשובות יותר הוגנות מ:"עד סוף השבוע זה יהיה אצלך, מילה שלי".
אייל תירוש
הייתי חייב לעדכן.
השירות שלהם כל כך גרוע, שאני פשוט ממליץ לברוח מהם
אולי כדי לנסות את י. שלום, אני בטוח שאצל כל אחד השירות יהיה יותר טוב.
הטלויזיה חזרה עם שריטות,
התקשרתי בבוקר (שוב) לשירות לקוחות שלהם, אמרו שיחזרו אלי עוד מעט, ומה אתם חושבים ? חזרו? הצחקתם אותם!
פשוט בזיון מה שקורה שם.
השירות שלהם כל כך גרוע, שאני פשוט ממליץ לברוח מהם
אולי כדי לנסות את י. שלום, אני בטוח שאצל כל אחד השירות יהיה יותר טוב.
הטלויזיה חזרה עם שריטות,
התקשרתי בבוקר (שוב) לשירות לקוחות שלהם, אמרו שיחזרו אלי עוד מעט, ומה אתם חושבים ? חזרו? הצחקתם אותם!
פשוט בזיון מה שקורה שם.
eyaltir שלום
למה אתה לא פונה בנושא לכמה אתרי צרכנות שמטפלים בבעיות כאלה ?
לי היתה בעיה כזאת בחיובי שיחות סלולארי ב-550 ש"ח ורק כשערבתי ארגונים אלו הבעיה נפתאה.
תפנה לאמון הציבור, nrg -צרכנות , גדעון ריייכר, ופורום תפוז בנושא צרכנות.
ושוב תעדכן אותי כי אני רוצה לקנות וחשבתי לקנות ממחסני חשמל פלזמה 42אינץ' lg c53 ב-5990 ש"ח .
לי חשוב קודם כל השירות שלאחר הקניה.
למה אתה לא פונה בנושא לכמה אתרי צרכנות שמטפלים בבעיות כאלה ?
לי היתה בעיה כזאת בחיובי שיחות סלולארי ב-550 ש"ח ורק כשערבתי ארגונים אלו הבעיה נפתאה.
תפנה לאמון הציבור, nrg -צרכנות , גדעון ריייכר, ופורום תפוז בנושא צרכנות.
ושוב תעדכן אותי כי אני רוצה לקנות וחשבתי לקנות ממחסני חשמל פלזמה 42אינץ' lg c53 ב-5990 ש"ח .
לי חשוב קודם כל השירות שלאחר הקניה.
לגבי הפירסום או הטיפול לגבי השירות לאחר הקניה, העניין טופל ובקרוב כתבה בYNET על זה.
לגבי השיקול לקנות או לא? זה רק בידך,
אני יודע שאני לא קונה יותר מוצרים שלהם, ובטח לא אף חבר קרוב שלי.
מנסיון שיש לי עם שירות לאחר קניה(טלויזית LCD 32 אינץ של טושיבה), ניופאן עושים את העבודה הכי טוב לדעתי.
תעשה את הבחירה שלך, ובכל מקרה תתחדש:)
לגבי השיקול לקנות או לא? זה רק בידך,
אני יודע שאני לא קונה יותר מוצרים שלהם, ובטח לא אף חבר קרוב שלי.
מנסיון שיש לי עם שירות לאחר קניה(טלויזית LCD 32 אינץ של טושיבה), ניופאן עושים את העבודה הכי טוב לדעתי.
תעשה את הבחירה שלך, ובכל מקרה תתחדש:)