בעיות עם קושחת ROCKBOX על SANSA E250
התקנתי את הגירסה האחרונה על הנגן. שמתי אותו במצב USB=MSC מכיון שמחשב הלינוקס שלי לא תומך במצב MTP. בלינוקס גם אין את תוכנת ה-MEDIA CONVETER ולכן אי אפשר להעביר קבצי וידאו.
יש כמה בעיות:
1. ברגע שאני מחבר את הנגן למחשב הוא מעלה את רוקבוקס ומייד מבצע RESET ואז עולה הקושחה המקורית שלו - נראה באג רציני
2. האם מישהו יודע איזה סוגי קבצי וידאו נתמכים ע"י רוקבוקס?
תודה
יש כמה בעיות:
1. ברגע שאני מחבר את הנגן למחשב הוא מעלה את רוקבוקס ומייד מבצע RESET ואז עולה הקושחה המקורית שלו - נראה באג רציני
2. האם מישהו יודע איזה סוגי קבצי וידאו נתמכים ע"י רוקבוקס?
תודה
ההבדל היחידי בין ילדים למבוגרים הוא מחיר הצעצועים שלהם (LCD כבר אמרנו?)
זה לא באג.
החבר'ה של רוקבוקס לא זוכים לשיתוף פעולה כלכך גדול מצד החברות שמייצרות את הנגנים, לכן הם מתקשים להשלים את מנהל ההתקן של רכיב הUSB שנמצא בנגן.
כל העניין הזה די מאלץ אותם לאלתר פתרונות כמו לגרום לנגן לעשות boot לקושחה המקורית ע"מ לאפשר העברה של קבצים מהמחשב.
החבר'ה של רוקבוקס לא זוכים לשיתוף פעולה כלכך גדול מצד החברות שמייצרות את הנגנים, לכן הם מתקשים להשלים את מנהל ההתקן של רכיב הUSB שנמצא בנגן.
כל העניין הזה די מאלץ אותם לאלתר פתרונות כמו לגרום לנגן לעשות boot לקושחה המקורית ע"מ לאפשר העברה של קבצים מהמחשב.
עדכון חם מהשטח - יש לי משקולת ניירות חדשה
אחרי שה-ROCKBOX עבד ככה-ככה, חיברתי וניתקתי את הסנסה כמה פעמים למחשב ובשלב מסוים הוא התאבד והפך למשקולת, או כמו שהאמריקאים אומרים BRICKED, יעני הפך ללבנה.
נסיתי את השיטות המוצעות ל-UNBRICKING אבל אף אחת לא עבדה. בהמשך אפרק ואוציא את הסוללה - אולי זה יעזור.
למי שדואג - זה סנסה שהשקע אוזניה שלו נדפק, כך שהוא אידיאלי בתור שפן נסיונות
נסיתי את השיטות המוצעות ל-UNBRICKING אבל אף אחת לא עבדה. בהמשך אפרק ואוציא את הסוללה - אולי זה יעזור.
למי שדואג - זה סנסה שהשקע אוזניה שלו נדפק, כך שהוא אידיאלי בתור שפן נסיונות
אחריות? הצחקתני
ROCKBOX מזהירים אותך שיתכן שהנגן יהפוך ללבנה כך שלא התעלפתי כשזה אכן קרה
הלבנה חזרה לחיים
באופן בלתי מוסבר, הנגן עם ה-ROCKBOX מותקנת התאושש. נראה לי שהסוללה התרוקנה ולכן הוא לא נדלק. עכשיו הכל תקין.
משאיר את ROCKBOX בינתיים
ZOVIRAX - לאור ההתנהגות הבעייתית משהו אני משאיר את RB מותקן על הנגן המשני. בנגן העיקרי שלי אני לא מסתכן