תראו אני קניתי באודיו קלאב זוג ריצפתיים של CAV FI-EX מדהימים וסנטר זוג סראונד וסאב מאותה סידרה עם רסיבר ימאהה RXV-1800 והתוצאה פשוט WOW אין לי מילים להסביר האיכות סאונד זה כאילו הם נמצאים איתך בסלון ושרים בשבילך כל פרט כמו הקשה על קלידים שומעים אותם בצורה כזו שאתה עוצם עיניים ומישהו יושב בסלון ומנגן בשבילך בפסנתר כנף.. פשוט לא יאומן עברתי את כל החברות הגדולות B&W KEF ועוד כמה שמות מפוצצים והם פשוט לא מתקרבים לאיכות סאונד אפילו לא קצת .."ליאור" ו "מרקו" פשוט תותחים (הם הבעלים של החנות) אי אפשר שלא להתחבר אליהם אנשים פשוטים וטובים מה שהפך את הקניה למוצלחת עוד יותר גם לאחר הקניה אני מציק ומטריד אותם בשאלות והם תמיד שם לענות בכיף ויתרה מכך כבר אני מרגיש שאני משוחח עם חברים לא עם מישהו שעשיתי איתו עסקים אז לכל אלה שרוצים לקנות מערכת סטריאו או קולנוע ביתי אני ממליץ בחום לפני שאתם רצים לקנות תלכו ל"אודיו קלאב" בתל אביב ותקשיבו שם למה שאני כרגע משתף זו חוויה פשוט כך ומי שלא מאמין לכל מה שכתבתי וחושב שזה איזה "קידום מכירות" אז אתם מוזמנים ליצור איתי קשר באתר ולבוא אליי הביתה לשמוע!!!!!!! יותר מזה לא צריך ! שוב אין אין אין אין דברים כאלה !!!!!!!!! ליאור ומרקו אתם מספר אחד!!!! שלכם פרנקי... אגב מבטיח לעלות תמונות עוד השבוע ! אין כמו CAV נקודה !!
תכנסו לגלריה שלי "franky" ותראו את כל שסיפרתי סט 5.1 של CAV דגם FI-EX ורסיבר ימאהה RXV-1800 מעבר יש עוד כמה מוצרים שיש עוד מלפני כמו מסך LCD טושיבה 37 וPS3 ומקרן אופטומה HD65 אגב אין אין כמו "אודיו קלאב " וCAV אל תטרחו להתווכח לכו לשמוע בקיצור