הצעצועים החדשים הגיעו

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
NMP פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 584
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #1 

קיבלתי היום את ה-3100 ואת היס-מקס 160GB 8)
הופתעתי שליס-מקס יש חיבור svideo רגיל (לא מחייב כבל scart-to-svideo), לא זכרתי את הפרט הזה.

איכות ה-svideo שלו נופלת מה-rgb, לפחות בחיבור הישיר (למרות שאני לא מאמין שיש הבדל ביציאה דרך ה-scart אבל אין לי כרגע דרך לבדוק את זה או להשוות ל-3100 כי אין לי כבל scart-to-svideo. כשיהיה אני אבדוק).
בעזרת 5 דקות ראשונות של סרטים ב-dvdbox בדקתי את ה-dolby-digital ו...(Y) בסוף אני עוד אשתמש בסרטים האלו (מסך רחב באיכות גבוהה עם dd, מה רע ? :wink: ).

נראה שליס-מקס יש פוטנציאל התמכרות די גדול. נראה מה יהיה. במעט משחקים שעשיתי הוא כבר הספיק לעשות לי טיפה בעיות, נראה לי שהוא לא מוכן להקליט לפני שיש לו את כל ה-epg של הערוץ (לא הסכים להקליט ערוץ שלא היה לו את כל לוח השידורים עדיין למרות שאת התוכניות הקרובות רואים).
אגב, קיבלתי אזהרה ענקית מהטכנאי שהתקין לי, לא לעשות אתחול לדיסק (אופציה בתפריטים) כי יילך לי הממיר... :roll:

חוץ מזה מעודף הממירים שיש לי אז גם ארגנתי אחד למחשב ואני הולך לצוות אותו ל-pvr150. עוד יכולת הקלטה אף-פעם לא מזיקה :twisted:

אה, ועוד מילה על היס-מקס:
הוא מתחמם בטירוף. הטכנאי התעקש שהוא לא מוכן לשים אותו בתוך המזנון המאוד מאוד פתוח ומאוורר שלי וזה חייב לשבת למעלה (ואני מדבר על מזנון שפתוח לגמרי מקדימה ומאחורה וגובה המדף הוא קרוב ל-30 ס"מ ואורך של מעל 2 מ' ובכל זאת הוא חם 8O).

ניר

tamiral
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1171
שם מלא: תמיר אלוש

שרשור שלא נקרא #2 

מברוק אח שלי... :wink:

לא היית צריך להחזיר ממיר אחד לפחות במקום ה-3100 שקיבלת??
Good advise $5, me shut up $10

NMP פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 584

שרשור שלא נקרא #3 

לא, היו לי רק שניים ובדיוק חידשתי אצלם אז הכנסתי עוד אחד לעסק ודרשתי שזה יהיה ה-3100.
היס-מקס זה בלי קשר לקחתי בפיקדון.
האמת שהמתקין אמר משהו על זה שאני לא אמור לקבל אותו אם יש לי כבר את היס-מקס... :wink:

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”