בעית אספקה של האתר P1000 נפתרה תודות למני הכריש
לצוות האתר ולכל הגולשים בו שלום רב
ברצוני לשתף אותכם בחוויה שפשוט גורמת לי להתפוצץ
בתאריך 5.4 רכשתי דרך האתר WWW.P1000.CO.IL במצלמה של קנון 720A
במשך יומיים אחרי הזכיה לא הפסקתי לקבל טלפונים מהם שכדאי לי לשדרג ולוסיף כרטיס זכרון 4 גיגה מהיר [ אני ספרתי לפחות 4 שיחות שדיברתי עם הנציגה ועוד 10 שיחות שניסו לתפוס אותי . [ כמובן שהתקשרו ממספר חסום] שמח וטוב לב חיכיתי למצלמה
שהיתה מיועדת כמתנה לאחי הקטן שטס לחו"ל בפעם הראשונה בקיצור חשבתי לעצמי 14 יום
כמו שאני מכיר ומהניסיון הם יספקו לך את המוצר תוך שבוע גג אבל לצערי כשראיתי שההזמנה לא מגיעה בתאריך ה16.5 החלטתי ליצור קשר - ופה זה פשוט ביזיון באתר הזה
חוץ מהשארת הודעות דרך האתר אין לך שום דרך . הכי מצחיק שיש טלפון ליצירת קשר אבל שאתה מתקשר לטלפון מפנים אותך ללינק שאתר של יצירת קשר [ עוד המצאה ישראלית הזויה הראש היהודי חושב על הכל - אם מישהו מצוות האתר הזה יקרא את זה אני ממליץ לו בחום ללמוד איך נותנים שרות שילך לייעוץ באתרים כמו GETIT נענע וכו שמה יש טלפון שכן עונים לך וכן נותנים לך לך שרות אבל נעזוב את זה בפעם הראשונה שהשארתי הודעה ענו לי ואמרו לי תתרוץ הבא בפסח לא עובדים ואין שרותי משלוחים נגיד התאריך היום 30.4 עברו כמו 4 ימים מחופשת הפסח וכמעט 25 ימים השארתי להם ים הודעות דרך האתר וכלב מת לא חוזר אלייך אחרי שהשארתי יותר מ10 הודעות
אני ממליץ לכולם בחום לא לעשות רכישות דרך האתר הביזיוני הזה מהסיבות הבאות
1] אי אפשר לתפוס אותם בטלפון ולא נראה שיש טלפון בכלל של שרות לקוחות
2] שאני משאיר הודעה ולא משנה כמה אני מצפה שתוך 48 שעות יחזרו אלי עם תשובות אבל כלום נאדה
כלב מת לא התקשר
3] לשפר את השרות - לקרוא איימלים של אנשים ל - להקים תשתית של שרות לקוחות שעונים לטלפון ]בני אדם שיושבים בכסאות ועונים בטלפון לא מזכירה קולית שמפנה אותך ללינק באתר . לפרסם מספר טלפון שאתם כן עונים . לפרסם כתובת מייל ולא דרך האתר
4] לחזור ללקוח תוך 48 שעות ולא 48 שנים
בקיצור מקווה שהעברתי את המסר לחברי הפורום שחושבים לעשות קנייה דרך האינטרנט באתר זה או אחר
ברצוני לשתף אותכם בחוויה שפשוט גורמת לי להתפוצץ
בתאריך 5.4 רכשתי דרך האתר WWW.P1000.CO.IL במצלמה של קנון 720A
במשך יומיים אחרי הזכיה לא הפסקתי לקבל טלפונים מהם שכדאי לי לשדרג ולוסיף כרטיס זכרון 4 גיגה מהיר [ אני ספרתי לפחות 4 שיחות שדיברתי עם הנציגה ועוד 10 שיחות שניסו לתפוס אותי . [ כמובן שהתקשרו ממספר חסום] שמח וטוב לב חיכיתי למצלמה
שהיתה מיועדת כמתנה לאחי הקטן שטס לחו"ל בפעם הראשונה בקיצור חשבתי לעצמי 14 יום
כמו שאני מכיר ומהניסיון הם יספקו לך את המוצר תוך שבוע גג אבל לצערי כשראיתי שההזמנה לא מגיעה בתאריך ה16.5 החלטתי ליצור קשר - ופה זה פשוט ביזיון באתר הזה
חוץ מהשארת הודעות דרך האתר אין לך שום דרך . הכי מצחיק שיש טלפון ליצירת קשר אבל שאתה מתקשר לטלפון מפנים אותך ללינק שאתר של יצירת קשר [ עוד המצאה ישראלית הזויה הראש היהודי חושב על הכל - אם מישהו מצוות האתר הזה יקרא את זה אני ממליץ לו בחום ללמוד איך נותנים שרות שילך לייעוץ באתרים כמו GETIT נענע וכו שמה יש טלפון שכן עונים לך וכן נותנים לך לך שרות אבל נעזוב את זה בפעם הראשונה שהשארתי הודעה ענו לי ואמרו לי תתרוץ הבא בפסח לא עובדים ואין שרותי משלוחים נגיד התאריך היום 30.4 עברו כמו 4 ימים מחופשת הפסח וכמעט 25 ימים השארתי להם ים הודעות דרך האתר וכלב מת לא חוזר אלייך אחרי שהשארתי יותר מ10 הודעות
אני ממליץ לכולם בחום לא לעשות רכישות דרך האתר הביזיוני הזה מהסיבות הבאות
1] אי אפשר לתפוס אותם בטלפון ולא נראה שיש טלפון בכלל של שרות לקוחות
2] שאני משאיר הודעה ולא משנה כמה אני מצפה שתוך 48 שעות יחזרו אלי עם תשובות אבל כלום נאדה
כלב מת לא התקשר
3] לשפר את השרות - לקרוא איימלים של אנשים ל - להקים תשתית של שרות לקוחות שעונים לטלפון ]בני אדם שיושבים בכסאות ועונים בטלפון לא מזכירה קולית שמפנה אותך ללינק באתר . לפרסם מספר טלפון שאתם כן עונים . לפרסם כתובת מייל ולא דרך האתר
4] לחזור ללקוח תוך 48 שעות ולא 48 שנים
בקיצור מקווה שהעברתי את המסר לחברי הפורום שחושבים לעשות קנייה דרך האינטרנט באתר זה או אחר
נערך לאחרונה על ידי nivt ב 01/05/2008 18:12, נערך פעם 1 בסך הכל.
עדכון מצב לגבי המצלמה
מי אמר שלהיות חבר בפורום האתר הזה לא מועיל
בקיצור רבע שעה אחרי שפירסמתי את ההודעה יצר איתי חבר האתר מני שהוא העורך טכני של
אתר P1000 והתחיל להזיז ענינים תוך חצי התקשרו אלי מספקית המצלמה חברת 4H והבטיחו לי שמחר המצלמה תגיע בתוספת פיצוי.
בקיצור תראו כמה מועיל האתר הפורום הזה.
מני תודה רבה לך על העזרה והאצת התהליכים
אבל עם כל הכבוד אני מקווה שתיישמו חלק מהערות שלי לשיפור השרות שלכם .
בקיצור רבע שעה אחרי שפירסמתי את ההודעה יצר איתי חבר האתר מני שהוא העורך טכני של
אתר P1000 והתחיל להזיז ענינים תוך חצי התקשרו אלי מספקית המצלמה חברת 4H והבטיחו לי שמחר המצלמה תגיע בתוספת פיצוי.
בקיצור תראו כמה מועיל האתר הפורום הזה.
מני תודה רבה לך על העזרה והאצת התהליכים
אבל עם כל הכבוד אני מקווה שתיישמו חלק מהערות שלי לשיפור השרות שלכם .
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
- boazj
- חבר ותיק

- תגובות: 2374
- נתן תודות: 157 פעמים
- קיבל תודות: 91 פעמים
זו פאשלה של מני ! תגיד לו שיענה לטלפונים בפעם הבאה

אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15221
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
הלקחים הופקו לגבי המענה במקרה הזה.
יש לציין שע"פ חוק - המוצר יגיע ע"פ זמן האספקה המצויין באתר.
ניב, תתחדש ותהנה!
תמונות (תרתי משמע)
ותעדכן אותי שקיבלת את המוצר ושהכל בסדר.
יש לציין שע"פ חוק - המוצר יגיע ע"פ זמן האספקה המצויין באתר.
ניב, תתחדש ותהנה!
תמונות (תרתי משמע)
ותעדכן אותי שקיבלת את המוצר ושהכל בסדר.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים