סיפור על שירות טוב-פלזמה LG
לפני שבועיים קיבלתי את הפלזמה LG42PG60UR שנקנתה מהיבואן ח.י.
יום לאחר ההתקנה אני מגלה להפתעתי שלאחר שעה של צפיה מופיעה לי נקודה ירוקה בוהקת ומהבהבת במרכז המסך.
למחרת צלצלתי לח.י-נציגת השירות שהיתה מאד אדיבה ונחמדה הבטיחה לצלצל אלי תוך שעה.
לאחר שעה היא אכן צלצלה והודיעה לי שהוזמנה טלויזיה חדשה ושתוך 10 ימים יגיע טכנאי וירכיב אותה.
אכן כך היה,לאחר שבוע הגיע הטכנאי,ראה את הפיקסל הסורר ומייד ירד לאוטו והביא קרטון חדש.
שירות ממש מדהים.לא צעקתי על אף אחד,אף אחד לא התווכח איתי,הכל הלך ממש חלק ונעים.
בקיצור שירות מעולה.כשמדובר במוצר יקר ורגיש כמו פלזמה לפעמים עדיף לשלם קצת יותר ולרכוש מיבואן רשמי שלו יש את הגיבוי המלא מהחברה בחו"ל בין אם מדובר בהחלפות,רכיבים מקוריים וכדומה.
כל הכבוד לח.י.-אחלה פלזמה,אחלה שירות
יום לאחר ההתקנה אני מגלה להפתעתי שלאחר שעה של צפיה מופיעה לי נקודה ירוקה בוהקת ומהבהבת במרכז המסך.
למחרת צלצלתי לח.י-נציגת השירות שהיתה מאד אדיבה ונחמדה הבטיחה לצלצל אלי תוך שעה.
לאחר שעה היא אכן צלצלה והודיעה לי שהוזמנה טלויזיה חדשה ושתוך 10 ימים יגיע טכנאי וירכיב אותה.
אכן כך היה,לאחר שבוע הגיע הטכנאי,ראה את הפיקסל הסורר ומייד ירד לאוטו והביא קרטון חדש.
שירות ממש מדהים.לא צעקתי על אף אחד,אף אחד לא התווכח איתי,הכל הלך ממש חלק ונעים.
בקיצור שירות מעולה.כשמדובר במוצר יקר ורגיש כמו פלזמה לפעמים עדיף לשלם קצת יותר ולרכוש מיבואן רשמי שלו יש את הגיבוי המלא מהחברה בחו"ל בין אם מדובר בהחלפות,רכיבים מקוריים וכדומה.
כל הכבוד לח.י.-אחלה פלזמה,אחלה שירות
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
היא לא הפסיקה לתפקד היא הגיע עם פיקסל תקועRino כתב:![]()
ככה זה אמור להיות , שירות ואחריות , בוודאי אם המכשיר מפסיק לתפקד יום אחרי ההתקנה!
שלח רשמים , תתחדש!...
כל הכבוד שהחליפו מייד בלי שום בעיות , לחלק מהיבואנים יש מדיניות הרבה פחות נדיבה לגבי החלפה עקב פיקסלים שרופים