דיוטי פרי נתב"ג - חוסר מקצועיות
קפצתי היום לדיוטי פרי אחרי שאבא שלי שאל אותי על פלזמה שהוא ראה שם.
קפצתי היום עם אימי ועם אחי לדיוטי בנתב"ג (אימי ממריאה מחרתיים) והמוכר אמר:
אף אחד לא קונה היום פלאזמה רק בודדים וכו' וכו'.
המחירים בכלל לא זולים ואף יותר יקרים מבארץ
קפצתי היום עם אימי ועם אחי לדיוטי בנתב"ג (אימי ממריאה מחרתיים) והמוכר אמר:
אף אחד לא קונה היום פלאזמה רק בודדים וכו' וכו'.
המחירים בכלל לא זולים ואף יותר יקרים מבארץ
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7626
- נתן תודות: 376 פעמים
- קיבל תודות: 342 פעמים
תתחדש ותהנה.yairf כתב:הקנייה הכי יקרה שעשיתי אצלהם זו מברשת שיניים חשמלית ב-10$...
תמונות ..
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
ידוע.
בכל פעם אני רואה את זה כשאני טס - לא רק שהמחירים יקרים יותר, אלא שהמבחר פשוט למדי, אין אף מוכרן שמכיר את הסחורה באמת.
השאלה אם מישהו באמת רוכש את הדברים הללו שם (אני מניח שפה ושם בטוח כי אחרת היו מוציאים את הסחורה, אבל בכ"ז...)
בכל פעם אני רואה את זה כשאני טס - לא רק שהמחירים יקרים יותר, אלא שהמבחר פשוט למדי, אין אף מוכרן שמכיר את הסחורה באמת.
השאלה אם מישהו באמת רוכש את הדברים הללו שם (אני מניח שפה ושם בטוח כי אחרת היו מוציאים את הסחורה, אבל בכ"ז...)
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
העניין בדיוטי פרי הוא שהקנייה נעשית בלחץ של זמן, וזו טכניקת מכירה שהמוכרנים מנצלים היטב.
לחלקנו ידוע שהמחירים שם לא זולים, ושיש בעיה עם השירות ועוד כהנה וכהנה...
אבל, תמיד יהיו את אלו שבתודעה שלהם נתפסה העובדה (הלא נכונה יש לאמר), שהדיוטי פרי יותר זול.
הדיוטי פרי מצטייר בעיני רבים (הרבה בזכות פרסומים של סקאל) כמקום זול, ללא מע"מ.
זאת למרות שברכישה מעל 200$, המע"מ מתווסף אוטומטית לסכום הרכישה על פי חוק (אבל אף נציג לא יטרח לומר לך את זה בשעת המכירה), כך שגם "ההטבה" הזו לא רלוונטית למוצרים יקרים.
קהל הלקוחות שלהם הוא לא אנשים הנחשבים ווידאופילים/אודיופילים, אלא לקוחות מזדמנים, שלא עושים סקרי שוק ולא באמת בודקים מסכים/מערכות לפני הרכישה, אלא כאלו שבטוחים שהם עושים את עסקת חייהם כשהם קונים שם.
עוד עניין המוסיף לתחושת "המחיר הזול" (כביכול), הוא הצגת המחיר בדולרים.
לדוגמה - מסך 32" שעולה בארץ 4,000 ש"ח (סתם זרקתי מחיר) יכול לעלות בדיוטי פרי 1,200$ (4,200 ש"ח), ועדיין ייראה ללקוח (ואפילו אם הוא מכיר את המחיר בחנות "רגילה")כזול יותר, כי פסיכולוגית 1,200 זה פחות מ-4,000, וכבר לא חשוב מהו השטר הנקוב.
נכון שלא כולם נופלים בפח לשיטות הללו, אבל, כמו שציין עופר, אנשים קונים שם אחרת היו מוציאים משם את הסחורה....
לחלקנו ידוע שהמחירים שם לא זולים, ושיש בעיה עם השירות ועוד כהנה וכהנה...
אבל, תמיד יהיו את אלו שבתודעה שלהם נתפסה העובדה (הלא נכונה יש לאמר), שהדיוטי פרי יותר זול.
הדיוטי פרי מצטייר בעיני רבים (הרבה בזכות פרסומים של סקאל) כמקום זול, ללא מע"מ.
זאת למרות שברכישה מעל 200$, המע"מ מתווסף אוטומטית לסכום הרכישה על פי חוק (אבל אף נציג לא יטרח לומר לך את זה בשעת המכירה), כך שגם "ההטבה" הזו לא רלוונטית למוצרים יקרים.
קהל הלקוחות שלהם הוא לא אנשים הנחשבים ווידאופילים/אודיופילים, אלא לקוחות מזדמנים, שלא עושים סקרי שוק ולא באמת בודקים מסכים/מערכות לפני הרכישה, אלא כאלו שבטוחים שהם עושים את עסקת חייהם כשהם קונים שם.
עוד עניין המוסיף לתחושת "המחיר הזול" (כביכול), הוא הצגת המחיר בדולרים.
לדוגמה - מסך 32" שעולה בארץ 4,000 ש"ח (סתם זרקתי מחיר) יכול לעלות בדיוטי פרי 1,200$ (4,200 ש"ח), ועדיין ייראה ללקוח (ואפילו אם הוא מכיר את המחיר בחנות "רגילה")כזול יותר, כי פסיכולוגית 1,200 זה פחות מ-4,000, וכבר לא חשוב מהו השטר הנקוב.
נכון שלא כולם נופלים בפח לשיטות הללו, אבל, כמו שציין עופר, אנשים קונים שם אחרת היו מוציאים משם את הסחורה....
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
בנוסף לדעתי יש גם משהו פסיכולוגי כזה שקושר נסיעות עם קניות. כשאנשים נוסעים ומגיעים לדיוטי, פתאום הם מיליונרים.. יש להם מלא שטרות בארנק ומפוצצים בבשמים וקוסמטיקה, כמה זוגות נעליים שחצי מהם יתבררו כלוחצות, ועוד כמה מוצרי 200 דולר שיהיה על הדרך... זה קטע כזה... מתי תראו בארץ למשל במבצעים של הבשמים אחד פלוס אחד שהוא יותר כדאי מהמבצע בדיוטי של 3 והרביעי חינם, אנשים ממלאים עגלה עם 4 בשמים? ושם לעומת זאת, זה כבר כמעט הפך ברירת מחדל שבעת נסיעה קונים מינימום 4 בשמים...
אותו דבר עם האלכוהול...
נו ככה זה...
אותו דבר עם האלכוהול...
נו ככה זה...
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
יש אנשים ש ה"עין" שלהם קונה ברגע שהם נכנסים למקום גדול עם מבחר ענק של דברים במיוחד אלו שפשוט לא שולטים בעצמם ובשבילם כרטיס אשראי זה איזשהו פלסטיק עם ספרות שמוטבעות עליו...
מן העבר השני קיימים אנשים עם הרגלי צריכה הגיוניים שאם הם יודעים שהם טסים אז בהחלט אפשר לנצל את ההנחות במוצרים רלוונטים וכך באמת להרוויח,
מן העבר השני קיימים אנשים עם הרגלי צריכה הגיוניים שאם הם יודעים שהם טסים אז בהחלט אפשר לנצל את ההנחות במוצרים רלוונטים וכך באמת להרוויח,