כתבה על YES מקס ו HOT מגיק
-
jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 201 פעמים
למרות ההשקה המושקעת לא יצאו מנויי yes מגדרם. כל המאמצים לא עזרו - מספר הלקוחות שרכשו את המקס עומד כיום על 7,000-6,000 מתוך כ-510 אלף מנויים של החברה. בחודשיים האחרונים נראה כי yes זנחה את המקס כמעט לחלוטין.
HOT מצדה, השיקה את המג'יק למספר מצומצם של לקוחות VIP באוגוסט האחרון. מאז, מלבד מספר קטן של מודעות בעיתונים, לא עשתה החברה כל מאמץ לשווק את המכשיר. ל-TheMarker נודע כי בתקופה האחרונה הוקפאו פעילויות השיווק של המג'יק כמעט לחלוטין. עוד נודע כי HOT רכשה מספר קטן במיוחד של מכשירי מג'יק.
כתבה ב THEMARKER
http://www.themarker.com/tmc/article.jh ... =advertise
HOT מצדה, השיקה את המג'יק למספר מצומצם של לקוחות VIP באוגוסט האחרון. מאז, מלבד מספר קטן של מודעות בעיתונים, לא עשתה החברה כל מאמץ לשווק את המכשיר. ל-TheMarker נודע כי בתקופה האחרונה הוקפאו פעילויות השיווק של המג'יק כמעט לחלוטין. עוד נודע כי HOT רכשה מספר קטן במיוחד של מכשירי מג'יק.
כתבה ב THEMARKER
http://www.themarker.com/tmc/article.jh ... =advertise
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
עצוב מאוד.
בשני המקרים משווק מכשיר שה-FEATURE SET שלו לא מספק, ואח"כ לא מבינים מדוע הוא אינו נמכר היטב.
הרי קהל היעד של מכשירים מסוג זה הוא בדיוק חברי האתר, וכפי שאתם רואים אנחנו לא יוצאים מגדרינו על שניהם.
רק שיהיה ברור, זה לא שאין לנו PVRים, יש לרבים מאיתנו PVR, ואת זה הם לא ממש הפנימו.
בשני המקרים משווק מכשיר שה-FEATURE SET שלו לא מספק, ואח"כ לא מבינים מדוע הוא אינו נמכר היטב.
הרי קהל היעד של מכשירים מסוג זה הוא בדיוק חברי האתר, וכפי שאתם רואים אנחנו לא יוצאים מגדרינו על שניהם.
רק שיהיה ברור, זה לא שאין לנו PVRים, יש לרבים מאיתנו PVR, ואת זה הם לא ממש הפנימו.
- doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3149
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
קודם כל שלא יקחו ממנויים עוד!!! 15ש"ח לחודש (עבור מה? חשיבה ישראלית! כלומר קנו מכשיר בכ-2000 ש"ח עכשיו לא יעזבו ובואו נחלוב אותם) <-- דעתי רק.
ולא נותנים יציאות USB ממשק ETH או כלום! כלומר אין להליט ולקחת אין בו שימוש לרב הלקוחות.
לדעתי כל השווק שלהם שגוי.
יש מכשיר שמתאים רק לחברה אחת! אין דרך לפתח אותו (כלומר להוסיף לו יציאות וממשקים או חיבור למחשב (דרך WIFI או ETH)), והמחיר גבוה (אפילו מאד) וזה הרתיע את רובם.
המכשיר לכשלעצמו היה "ירית פתיחה" למה לקוחות יכולים לצפות ממכשירים עתידיים ופתחו תאבון, לדעתי חבל יהיה לעזוב את הרעיון, ויש לחפש איך לתת ADDED VALUE שירכשו.
אם יש לכם עוד רעיונות מה צריך להיות שירכשו תוסיפו:
1. מחיר זול (מסובסד אם תרצו).
2. שיהיה לו תקשורת למחשבים (ETH + WIFI 802.11G שנוכל לראות ב-LIFE).
3. שיהיו לו ממשקים החוצה \פנימה שנוכל לגבות תוכניות שהקלטנו ולצרוב שיהיה לנו ארכיון (של סדרה שאהבנו).
4. שיהיה לו (יגרה הרבה) משחקים JAVA למשל שאפשר גם להוריד מהרשת (ומהספק)
5. שלא יהיה בלעדי רק לחברה 1 (אלא יתאים גם ל-YES וגם ל-HOT).
6. חיבורים של HDMI /DVI עם הצפנה HDCP
7. שיוכל להקליט מלפחות ערוץ נוסף בזמן שרואים ערוץ אחר.
8. שיתמוך ב-PIP ו-POP <-- יהיה נחמד שיהיה POP.
9....תמשיכו אתם
ולא נותנים יציאות USB ממשק ETH או כלום! כלומר אין להליט ולקחת אין בו שימוש לרב הלקוחות.
לדעתי כל השווק שלהם שגוי.
יש מכשיר שמתאים רק לחברה אחת! אין דרך לפתח אותו (כלומר להוסיף לו יציאות וממשקים או חיבור למחשב (דרך WIFI או ETH)), והמחיר גבוה (אפילו מאד) וזה הרתיע את רובם.
המכשיר לכשלעצמו היה "ירית פתיחה" למה לקוחות יכולים לצפות ממכשירים עתידיים ופתחו תאבון, לדעתי חבל יהיה לעזוב את הרעיון, ויש לחפש איך לתת ADDED VALUE שירכשו.
אם יש לכם עוד רעיונות מה צריך להיות שירכשו תוסיפו:
1. מחיר זול (מסובסד אם תרצו).
2. שיהיה לו תקשורת למחשבים (ETH + WIFI 802.11G שנוכל לראות ב-LIFE).
3. שיהיו לו ממשקים החוצה \פנימה שנוכל לגבות תוכניות שהקלטנו ולצרוב שיהיה לנו ארכיון (של סדרה שאהבנו).
4. שיהיה לו (יגרה הרבה) משחקים JAVA למשל שאפשר גם להוריד מהרשת (ומהספק)
5. שלא יהיה בלעדי רק לחברה 1 (אלא יתאים גם ל-YES וגם ל-HOT).
6. חיבורים של HDMI /DVI עם הצפנה HDCP
7. שיוכל להקליט מלפחות ערוץ נוסף בזמן שרואים ערוץ אחר.
8. שיתמוך ב-PIP ו-POP <-- יהיה נחמד שיהיה POP.
9....תמשיכו אתם
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך
- oferlaor
- מנהל

דורון,
לפחות במקרה של יס צריך להבין שבעצם הם לא מרוויחים דבר מהברזל עצמו (זה רווח נקי של ניופאן).
בעיקרון הם לוקחים על הממיר אותו כסף (אני חושב) כמו על ממיר נוסף שתקח מחוץ לחבילה שלך. מכיוון ש-YES MAX אינו כלול בחבילה הבסיסית, זה בעצם הוגן למדי.
הבעיה עם הגישה הזו היא שיש מעט מנויים וכל הכסף הזה בעצם הולך לטובת פיתוח התוכנה של הממיר. הם האמינו שיהיו הרבה יותר לקוחות, כך שיצא שבעצם אין גרעין גדול מספיק של לקוחות בכדי להביא לפיתוח זריז יותר של התוכנה, וכך אנחנו ממשיכים להסתובב מסביב לזנב.
אני מאוד מקווה שנוכל לסקור את הגירסא השניה של המכשיר לאחר שיוסיפו את הפיצ'רים החדשים. במידה וזה עומד במינימום של המוצר, ננסה גם להגיע לניופאן ולשדל אתם לתת לחברי האתר הטבה.
לפחות במקרה של יס צריך להבין שבעצם הם לא מרוויחים דבר מהברזל עצמו (זה רווח נקי של ניופאן).
בעיקרון הם לוקחים על הממיר אותו כסף (אני חושב) כמו על ממיר נוסף שתקח מחוץ לחבילה שלך. מכיוון ש-YES MAX אינו כלול בחבילה הבסיסית, זה בעצם הוגן למדי.
הבעיה עם הגישה הזו היא שיש מעט מנויים וכל הכסף הזה בעצם הולך לטובת פיתוח התוכנה של הממיר. הם האמינו שיהיו הרבה יותר לקוחות, כך שיצא שבעצם אין גרעין גדול מספיק של לקוחות בכדי להביא לפיתוח זריז יותר של התוכנה, וכך אנחנו ממשיכים להסתובב מסביב לזנב.
אני מאוד מקווה שנוכל לסקור את הגירסא השניה של המכשיר לאחר שיוסיפו את הפיצ'רים החדשים. במידה וזה עומד במינימום של המוצר, ננסה גם להגיע לניופאן ולשדל אתם לתת לחברי האתר הטבה.
doron_amedey אתה לא יכול לבקש מהם גם לסבסד את הממיר גם שלא תצתרך לשלם עליו תשלום חודשי וגם לעשות שהממיר יהיה טוב לשני החברות... איך הם ירוויחו מזה?
לדעתי צריך פשוט להפסיק להצפין את הEPG ולתת לחברות אחרות לייצר PVRים שלא יהיו קשורים להוט/יס או שיהיו קיימים כמתחרים של הוט/יס...
ובהוט מג'יק כבר אפשר להקליט שני דברים בו זמנית ועד כמה שאני יודע זה מתוכנן להיות גם ביס מקס...
לדעתי צריך פשוט להפסיק להצפין את הEPG ולתת לחברות אחרות לייצר PVRים שלא יהיו קשורים להוט/יס או שיהיו קיימים כמתחרים של הוט/יס...
ובהוט מג'יק כבר אפשר להקליט שני דברים בו זמנית ועד כמה שאני יודע זה מתוכנן להיות גם ביס מקס...
- carmonle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1224
- שם מלא: ערן כרמון
- נתן תודות: 83 פעמים
- קיבל תודות: 101 פעמים
עופרoferlaor כתב:לפחות במקרה של יס צריך להבין שבעצם הם לא מרוויחים דבר מהברזל עצמו (זה רווח נקי של ניופאן).
בעיקרון הם לוקחים על הממיר אותו כסף (אני חושב) כמו על ממיר נוסף שתקח מחוץ לחבילה שלך. מכיוון ש-YES MAX אינו כלול בחבילה הבסיסית, זה בעצם הוגן למדי....
ברשותי 6 ממירים של ייס בפיקדון, לא משלם כל סכום חודשי. לטעמי לדרוש 15 ש"ח עבור שימוש במקס זו חוצפה, בנוסף מחירו יקר ואין לו יכולת צריבה ל-DVD
כמו שאמרת, אני אחד מחברי הפורום שברשותו DVR של פיוניר, אני מקליט מה שאני רוצה וגם יכול לצרוב וזאת ללא כל עלות. המינוס היחד הוא אי יכולת להסתכרן מול תוכנית השידורים.
ערן
נערך לאחרונה על ידי carmonle ב 02/12/2005 21:59, נערך 2 פעמים בסך הכל.
קידמיים Paradgim monitor 11 V.6
סנטר Paradgim monitor cc-290
אחוריים Paradgim monitor 9 V.6
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro
סנטר Paradgim monitor cc-290
אחוריים Paradgim monitor 9 V.6
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro
- oferlaor
- מנהל

אז כל החיים שלי היו מבוססים על שקר אחד גדול?
טוב נו לא נורא....
אבל בכל מקרה יש איזשהי סיבה שאי אפשר לעשות כאן PVR נורמלי כמו TIVO או משהו כזה שלא קשור להוט או יס לא? משום מה זכרתי שהEPG מוצפן אבל אם אתה אומר אני מאמין לך... אז מה מונע מלהביא מכשיר כמו TIVO שיפעל כאן? (כמובן שהוא יצתרך ממיר שיהיה מחובר אליו כדי לאפשר את הצפייה..) או שאין שום דבר שמונע את זה וסתם אין בארץ PVRים נורמליים?
טוב נו לא נורא....
אבל בכל מקרה יש איזשהי סיבה שאי אפשר לעשות כאן PVR נורמלי כמו TIVO או משהו כזה שלא קשור להוט או יס לא? משום מה זכרתי שהEPG מוצפן אבל אם אתה אומר אני מאמין לך... אז מה מונע מלהביא מכשיר כמו TIVO שיפעל כאן? (כמובן שהוא יצתרך ממיר שיהיה מחובר אליו כדי לאפשר את הצפייה..) או שאין שום דבר שמונע את זה וסתם אין בארץ PVRים נורמליים?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
אבל אם יש לך כרטיס PVR אתה לא לוקח את הEPG מהאינטרנט? זה יהיה הרבה יותר מדויק לקחת ישר מהEPG של החברה אחרי הכל...
אלה אם כן הבעיה היא אחרת ופשוט לכרטיס PVR אין דרך לקחת את הEPG למרות שהוא לא מוצפן או שבכלל כן לוקחים את הEPG ככה ואני סתם מברבר כאן שטויות...
אלה אם כן הבעיה היא אחרת ופשוט לכרטיס PVR אין דרך לקחת את הEPG למרות שהוא לא מוצפן או שבכלל כן לוקחים את הEPG ככה ואני סתם מברבר כאן שטויות...
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר: