האם כדאי להחליף ממיר pace1000 ל-3100
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
שלום
1. לאחרונה החלפתי את ממיר 1000 ל 3100 של YES כאשר היתרון המיידי שהתקבל הוא הקלות\מהירות הדיפדוף בין התחנות ולח השידורים ללא הודעה של "חכה" - ( זיכרון פנימי גדול יותר).
2. למרות שצוין בתחילה בפני שהממיר 3100 מסוגל להעביר צליל 5.1 אזי מתברר שיכולת זו חסומה על ידי YES והיא תשוחרר ( כנראה) בשלב מאוחר יותר. יש יתרון קל בצליל בגלל האפשרות שיש ל 3100 בחיבור על ידי כבל אופטי למגבר.
3. איכות התמונה לא השתנתה ( בשני המקרים יש חיבור S VIDIO ).
4. המכשיר 3100 קטן יותר ובצבע כסף לעומת הצבע השחור של 1000 (חשוב לאלה שהצבע השולט במערכת\ טלביזיה הוא כסף).
1. לאחרונה החלפתי את ממיר 1000 ל 3100 של YES כאשר היתרון המיידי שהתקבל הוא הקלות\מהירות הדיפדוף בין התחנות ולח השידורים ללא הודעה של "חכה" - ( זיכרון פנימי גדול יותר).
2. למרות שצוין בתחילה בפני שהממיר 3100 מסוגל להעביר צליל 5.1 אזי מתברר שיכולת זו חסומה על ידי YES והיא תשוחרר ( כנראה) בשלב מאוחר יותר. יש יתרון קל בצליל בגלל האפשרות שיש ל 3100 בחיבור על ידי כבל אופטי למגבר.
3. איכות התמונה לא השתנתה ( בשני המקרים יש חיבור S VIDIO ).
4. המכשיר 3100 קטן יותר ובצבע כסף לעומת הצבע השחור של 1000 (חשוב לאלה שהצבע השולט במערכת\ טלביזיה הוא כסף).
מבדיקה שלי-איכות תמונה בRGB לא יותר טובה
ואוליי אפילו פחות טובה בפלזמת היי דפינישן
לא לשכוח של PACE 1000 יש הרבה יותר מחברים מאחורה
סקארטX 2
אאודיו ווידאו נוספים
היתרון היחידי לדעתי הוא הגודל(כן שוב הגודל קובע -אבל הפעם בהפוך על הפוך)
ויציאת אאודיו דיגיטלית
אם מתיחסים בסלחנות לPACE 100 מבחינת תקיעות מעצורים וכו' הוא מתנהג יפה ונותן תמורה מצוינת
ל א מ ח ל י ף
ישראל
לא לשכוח של PACE 1000 יש הרבה יותר מחברים מאחורה
סקארטX 2
אאודיו ווידאו נוספים
היתרון היחידי לדעתי הוא הגודל(כן שוב הגודל קובע -אבל הפעם בהפוך על הפוך)
ויציאת אאודיו דיגיטלית
אם מתיחסים בסלחנות לPACE 100 מבחינת תקיעות מעצורים וכו' הוא מתנהג יפה ונותן תמורה מצוינת
ל א מ ח ל י ף
ישראל
בעיניי כן כדאי להחליף (אם אפשר). PACE הוא מאד בעייתי. במהלך חודשיים החלפתי שני ממירי PACE בגלל בעיות מעצבנות: בממיר הראשון מדי פעם לא היה מעבר לתוכנית שהוזמנה , ושניהם ביצעו אתחול בלתי יזום ללא שום סיבה (באמצע הצפייה) ונתקעו לעתים קרובות. למזלי, לטכנאי שהגיע להחליף את PACE בפעם השלישית, לא היה ממיר מהסוג הזה. ל-ADB הישן לא הסכמתי - והוא נתן לי את 3100.
א. התמונה השתפרה במקצת (יש לי מקרן אחורי)
ב. קול גם השתפר בחיבור אנלוגי ל-Pioneer AX3 (לחיבור הדיגיטאלי יש באג שתואר בפורום - לכן הוא לא שמיש בינתיים)
ג. דפדוף בלוח השידורים השתפר פלאים - אין המתנות ארוכות בין לחיצה לעדכון המסך.
א. התמונה השתפרה במקצת (יש לי מקרן אחורי)
ב. קול גם השתפר בחיבור אנלוגי ל-Pioneer AX3 (לחיבור הדיגיטאלי יש באג שתואר בפורום - לכן הוא לא שמיש בינתיים)
ג. דפדוף בלוח השידורים השתפר פלאים - אין המתנות ארוכות בין לחיצה לעדכון המסך.
נערך לאחרונה על ידי vitalyi ב 26/11/2005 0:30, נערך פעם 1 בסך הכל.