תגובות לסקירה i2i Stream: “כאן תחנת הממסר´
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
רעיון יפה, השאלה עד כמה זה שימושי - הרי ההאזנה היא לרוב אינדבידואלית, כלומר כל אחד רוצה את האייפוד שלו, לא?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
רעיון מעניין.
תודה על הביקורת!
תודה על הביקורת!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32906
- נתן תודות: 779 פעמים
- קיבל תודות: 2294 פעמים
כן!skook כתב:בס"ד
אז אפשר לחבר את המחשב ובצד השני להכניס למערכת בכבל rca רגיל נכון ?...
סקירה נחמדה ומועילה
האם אין הפרעות ממכשירי 2.4 אחרים כמו טלפונים אלחוטיים (לא DECT)?
בזמנו שרפתי מס' פעמים כסף וזמן על מכשירים גדולים פי כמה שאמורים לעשות את העבודה אבל אף פעם האיכות והרציפות לא עבדו כמו שצריך. יש לי כיום אוזניות 5.1 של LTB העובדים על אותו תדר. גם בהם התרחקות בתוך הבית מביאה לניתוק כפי שתארת.לעומת זאת יש לי אוזניות של VIVANCO שעובדות על תדר רדיו שמאפשר התרחקות בילתי מוגבלת.(כמובן במסגרת הדירה). היה נחמד לדעת אם יש פתרון דומה גם בסטרימינג.
תודה על הסקירה.
רמי
האם אין הפרעות ממכשירי 2.4 אחרים כמו טלפונים אלחוטיים (לא DECT)?
בזמנו שרפתי מס' פעמים כסף וזמן על מכשירים גדולים פי כמה שאמורים לעשות את העבודה אבל אף פעם האיכות והרציפות לא עבדו כמו שצריך. יש לי כיום אוזניות 5.1 של LTB העובדים על אותו תדר. גם בהם התרחקות בתוך הבית מביאה לניתוק כפי שתארת.לעומת זאת יש לי אוזניות של VIVANCO שעובדות על תדר רדיו שמאפשר התרחקות בילתי מוגבלת.(כמובן במסגרת הדירה). היה נחמד לדעת אם יש פתרון דומה גם בסטרימינג.
תודה על הסקירה.
רמי
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

ממש במקרה, יש לי בדיוק כזה טלפון אלחוטי (סימנס 2.4 ג'יגהרץ שהוא לא DECT שקניתי בארה"ב לפני כמה שנים), ולא נתקלתי בהפרעות. דווקא הנקודה שבה לא הייתה לי קליטה (מאחורי 2 קירות ומקרר) הייתה הנקודה הכי רחוקה מבסיס הטלפון.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

לא. הוא יכול להעביר רק 2 ערוצי סאונד אנלוגיים (סטריאו).
לגבי הפתרון שהוצע בסקירה להעברת כבלים לרמקולים אחוריים בסלון, הכוונה הייתה כמובן לרמקולים שיש להם מגבר משלהם בתוכם, ומקבלים כניסת אודיו ברמת Line In.
לגבי הפתרון שהוצע בסקירה להעברת כבלים לרמקולים אחוריים בסלון, הכוונה הייתה כמובן לרמקולים שיש להם מגבר משלהם בתוכם, ומקבלים כניסת אודיו ברמת Line In.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"