ממירים של HOT
אני חושב שלהוט יש רק 2 ממירים ...
בעצם אני מתייחס לממירים של ערוצי הזהב, הממיר הכסוף המוכר שלהם הוא אותו ממיר המשמש אותנו משנת 2000 והם מסרבים להחליפו לדגם משופר משום מה, הממיר השני הוא סמסונג (נראה לי) בצבע שחור שלפי המ שהבנתי זהה מבחינת החיבורים לדגם הכסוף של טומפסון.
החיבורים של הממירים מאפשרים RGB וקומפוזיט בלבד, החיבור המומלץ הוא RGB אבל לא לכל פלזמה\LCD יש חיבור SCART - RGB, אפשר להשתמש במתאמים.
(ערוצי הזהב התאחדו עם תבל ועוד חברה להוט אבל הם לא התאחדו עם הממירים שלהם, אם היית מנוי בעבר לתבל דיגיטל למשל אז יש לך ממיר אחר).
החיבורים של הממירים מאפשרים RGB וקומפוזיט בלבד, החיבור המומלץ הוא RGB אבל לא לכל פלזמה\LCD יש חיבור SCART - RGB, אפשר להשתמש במתאמים.
(ערוצי הזהב התאחדו עם תבל ועוד חברה להוט אבל הם לא התאחדו עם הממירים שלהם, אם היית מנוי בעבר לתבל דיגיטל למשל אז יש לך ממיר אחר).
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
מרטין בדקתי בעצמי בשאלות נפוצות ...
אין כלום, עברתי על כל הקטגוריות (חוץ מ-AUDIO).
אגב קראתי פה באיפשהוא מקום שלהוט ערוצי הזהב יש עוד ממיר שלישי בצבע כחול והוא מסוגל להעביר Svideo (שזה עדיף יותר מקומפוזיט).
אגב קראתי פה באיפשהוא מקום שלהוט ערוצי הזהב יש עוד ממיר שלישי בצבע כחול והוא מסוגל להעביר Svideo (שזה עדיף יותר מקומפוזיט).
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר: