will this work in israel
are there any plans to integrat yes or hot with this feature
i think i saw something about an experiment in israel by yes or hot with the DVB-T
but i cant seem to find it
ביום שישי בצהריים (בסביבות 11 בבוקר) ניסיתי לקלוט שנית שידורים עם אנטנה פנימית ומגבר, ולא קלטתי כלום (עוצמת קליטה 1%).
האם ידוע לך אם בשעה זו פעלו עדיין השידורים?
החזרתי כבר את האנטנה מתוך ידיעה מאכזבת שגם כשיש שידורים אני לא אקלוט ללא השקעה נוספת באנטנה מרכזית. לעומת זאת, אם באמת כבר לא היו שידורים ביום ששי אצטרך לקחת אותה שוב כשיחזרו השידורים.
די ברור שבמצב הנוכחי ממש אי אפשר לסמוך על השידורים הללו.
so if it would go into comercial
is there a chance i can use my pioneer to see cable TV
without a yes or hot tuner but just with a simple decoding card in my pioneer plasma tuner?
so i would need to conect an antena to my digital antena input on the pioneer DVB-T tuner
but no card to get the chanels as they are free to air
well i also have a dream box so if i have the right image to install on it
and conect it to the tuner would i be able to get also other channels
or are there only free to air channels at the moment
במסך שלי קיים DVB אך במהלך המכירה טענו המוכרים כי אין כל כך מה לעשות עמו בארץ...
כאן אני קורא כי יש לו שימוש ?!
א. מה זה?
ב.האם יש צורך לחבר משהו או פשוט לקלוט?
ג.הנתונים והפרטים שדיברתם עליהם זרים לי.... האם פספסתי משהו חשוב? האם יש סיכוי
לקליטת HD ?
ג. מהיכן להתחיל?
ok i was sure that the signal is coming from the amos satalite and that you could rig the dreambox to work with the YES dish and get the channels but you say its just a regular airi transmision like in the old days
so what kind of antena would one need to get a reseption?
נכון לכרגע אני קולט מצויין (האנטנה שלי אצל דרור, אז זה עם אנטנה מאולתרת).
sheffer,
ממש ממש לא... DVBT משודר באוויר על ערוצי וידאו רגילים (במקרה שלנו ערוץ 29 UHF). לגבי DREAMBOX, אתה לא תוכל להשתמש בו עם האנטנה של יס, לפחות לא בכדי לקלוט יס...
SHAHARC,
תלוי איזה DVB. יש DVB-T (בשידורים שבאוויר), DVB-S (לווין), DVB-C (כבלים). כל אחד הוא תקן שונה. אם יש לך DVB-T תוכל לקלוט בעזרת אנטנת "ארנב" ישנה בערוץ 29, את שידורי הניסיון כפי שכתוב במאמר הנ"ל.