הבית הלבן
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
מישהו ראה הערב את הבית הלבן? הם שינו את יחס התמונה במהלך התוכנית גם עבורכם, או שזה היה רק אני?
- ron11
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 191
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
זה ממש לא אתה!
דבר ראשון שקפץ לי לעין,זה שהתמונה מרוחה (מה לעשות - טלויזיה 21'). ישר בדקתי בהסבר על התוכנית ואז ראיתי שהיא משודרת במסך רחב.
אבל אחרי כמה דקות באמת עדכנו את זה בחזרה גם לאלו חסרי המזל.
עופר - אתה ראית את זה במסך רחב?
דבר ראשון שקפץ לי לעין,זה שהתמונה מרוחה (מה לעשות - טלויזיה 21'). ישר בדקתי בהסבר על התוכנית ואז ראיתי שהיא משודרת במסך רחב.
אבל אחרי כמה דקות באמת עדכנו את זה בחזרה גם לאלו חסרי המזל.
עופר - אתה ראית את זה במסך רחב?
-
oferlaor
- מנהל

דיברתי עם החברה.
מסתבר שהיתה תקלה בציוד לבעלי מסכים 4:3. על מנת להמנע מהפסקת השידור לחלוטין הם הפעילו מצב LETTERBOX אשר הופעל לכולם (גם ב-4:3 וגם 16:9). הבעיה היתה חד פעמית.
קיבלתי הרבה מאוד מידע מעניין על אופי התקלה - תמיד אפשר ללמוד מתקלות יותר מאשר מפעולה תקינה.
מסתבר שהיתה תקלה בציוד לבעלי מסכים 4:3. על מנת להמנע מהפסקת השידור לחלוטין הם הפעילו מצב LETTERBOX אשר הופעל לכולם (גם ב-4:3 וגם 16:9). הבעיה היתה חד פעמית.
קיבלתי הרבה מאוד מידע מעניין על אופי התקלה - תמיד אפשר ללמוד מתקלות יותר מאשר מפעולה תקינה.
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
WOW , דוח ארוע!
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
יש להם מצב Letterbox??? נו, אז מה הבעיה שלהם? שיפעילו אותו תמיד במצב 4:3 לתכנים במסך רחב. ואז אני מבטיח להפסיק להציק להם.oferlaor כתב:דיברתי עם החברה.
קיבלתי הרבה מאוד מידע מעניין על אופי התקלה - תמיד אפשר ללמוד מתקלות יותר מאשר מפעולה תקינה....
-
oferlaor
- מנהל

adsagi,
זה בוצע במקור. כלומר, כולם (גם בעלי מסכי 16:9 קיבלו LETTERBOX ולא אנאמורפי). שיטה זו בעצם מהווה צעד אחורה, שכן 25% מהרזולוציה בתמונה מבוזבזת על הפסים השחורים.
הם מודעים לבעיה שיש לבעלי מסכי 4:3 ויש דיונים על איך בדיוק לפתור אותה. הבעיה העיקרית היא שהם מאמינים שמרבית האנשים מעדיפים תמונה שתמלא את המסך שלהם על פני LETTERBOX, גם במחיר של איבוד מידע. אני מנסה לשכנע אותם שיתנו את שתי האופציות על ידי הוספת הפיצ'ר הזה בממירים.
זה בוצע במקור. כלומר, כולם (גם בעלי מסכי 16:9 קיבלו LETTERBOX ולא אנאמורפי). שיטה זו בעצם מהווה צעד אחורה, שכן 25% מהרזולוציה בתמונה מבוזבזת על הפסים השחורים.
הם מודעים לבעיה שיש לבעלי מסכי 4:3 ויש דיונים על איך בדיוק לפתור אותה. הבעיה העיקרית היא שהם מאמינים שמרבית האנשים מעדיפים תמונה שתמלא את המסך שלהם על פני LETTERBOX, גם במחיר של איבוד מידע. אני מנסה לשכנע אותם שיתנו את שתי האופציות על ידי הוספת הפיצ'ר הזה בממירים.
כן, אני מודע לאמונות שלהם. אולי הם צודקים לגבי מרבית האנשים, אבל יש כמות לא קטנה של לקוחות שמעדיפים Letterbox. אני בדיוק מתכתב עם מחלקת פניות הציבור שלהם לגבי נושא זה. הם בדיוק הסבירו לי איך שיטת ה- cropping שלהם זה בדיוק כמו שהיה בעבר, ואני בתגובה הסברתי להם שאני מעדיף לראות את הבית הלבן ב- Letterbox בערוץ 10 עם פרסומות, מאשר בשיטה המוזרה שלהם.
בינתיים יש לי פיתרון זמני לסרטים במסך רחב. אני מקליט אותם למחשב, כשהממיר במצב 16:9. במחשב אני עושה encoding מחדש כ- 16:9, וכך אני מקבל את הפסים השחורים, ואז אני צורב ל- DVD. לא נראה לי הגיוני שזה מה שאני צריך לעשות כדי לראות סרט בצורה נורמלית. אני הרי משלם להם כסף, לא?
בינתיים יש לי פיתרון זמני לסרטים במסך רחב. אני מקליט אותם למחשב, כשהממיר במצב 16:9. במחשב אני עושה encoding מחדש כ- 16:9, וכך אני מקבל את הפסים השחורים, ואז אני צורב ל- DVD. לא נראה לי הגיוני שזה מה שאני צריך לעשות כדי לראות סרט בצורה נורמלית. אני הרי משלם להם כסף, לא?
-
oferlaor
- מנהל

adsagi,
הם מודעים לכך ואני חושב שהם באמת זקוקים לתמריץ (כלומר, מספיק אנשים שידווחו שהם מעדיפים לראות ב-4:3 את זה במצב LETTERBOX) בכדי שהם יוסיפו את האופציה הזו.
הם מודעים לכך ואני חושב שהם באמת זקוקים לתמריץ (כלומר, מספיק אנשים שידווחו שהם מעדיפים לראות ב-4:3 את זה במצב LETTERBOX) בכדי שהם יוסיפו את האופציה הזו.
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
-
oferlaor
- מנהל