הופסקו שידורי HOT HD
נכון ל1.1.06 אין HOT HD כלל
שידורי הערוץ הופסקו בשל מעבר לתקן החדש ולא ברור מה יקרה
האם יחליפו הממירים או פתרון אחר
נכון לעכשיו יש לי קופסא אלגנטית(ממיר HOT HD) שלא משמשת לכלום
משרות לקוחות של HOT הובטח שיודיעו לנו מה קורה תוך 48 שעות
שידורי הערוץ הופסקו בשל מעבר לתקן החדש ולא ברור מה יקרה
האם יחליפו הממירים או פתרון אחר
נכון לעכשיו יש לי קופסא אלגנטית(ממיר HOT HD) שלא משמשת לכלום
משרות לקוחות של HOT הובטח שיודיעו לנו מה קורה תוך 48 שעות
אם אנני טועה הם הודיעו על כך באתר שלהם-מזה מס' חודשים
אני חושש שהממיר הזה לא יתאים ולכן פירסמו מיר של PACE!מוכר השם ?
השיטה החדשה מתקדמת יותר-ואני מקווה שהוט יתייחסו ללקוחות שקהו את הממיר הנוכחי
חבל שלא התכוננו לזה מבעוד מועד
http://shop.euro1080.tv/productdetail.p ... &priceno=1
אוליי אני טועה בחלק מהנתונים
אשמח אם נציג הוט או אריאל כמובן יעדכן
השיטה החדשה מתקדמת יותר-ואני מקווה שהוט יתייחסו ללקוחות שקהו את הממיר הנוכחי
חבל שלא התכוננו לזה מבעוד מועד
http://shop.euro1080.tv/productdetail.p ... &priceno=1
אוליי אני טועה בחלק מהנתונים
אשמח אם נציג הוט או אריאל כמובן יעדכן
דוקא אני הודעתי להוט בתמיכה שלהםבHD (יש מס טלפון מיוחד ללקוחות HD) על זה לפני חודש כי היה כתוב באתר האינטרנט של HD1שבמעבר ל2006יהיו שינויים אבל אתה מכיר את השיטה הישראלית של אל תדאג יהיה בסדר ורק אחרי שתקלות קוראות מתקנים
אתמול הם עשו ישיבה של הרפרנטים של HD הפקת לקחים נאמר לי-לבדוק איך קרה שהם לא טיפלו בזה מראש ולא נערכו בהתאם
גכ לבלינקוב רמי המנכל של HOT יש ממיר כזה בבית והוא בטח גכ מבואס מהמצב
השארתי הודעה אצל מזכירתו בלשכה
אני מקוה לשוחח איתו בנושא אולי יזוז משהו
אני מקוה שלא ינציחו פה מחדל וירימו את הכפפה ויחליפו ל15 המנויים (כן 15 סה"כ) את הממיר לדגם החדש ולא יתפשרו על פתרון של טלאי כי מלכתחילה הכונה היתה להיות בTOP של הטכנולוגיה
אני בטוח שרבים אחרים יושבים על הגדר לראות איך HOT תנהג במקרה זה ובמידה ויוכיחו רצינות בטיפול במשבר יצטרפו עוד מנויים רבים אחכ
אתמול הם עשו ישיבה של הרפרנטים של HD הפקת לקחים נאמר לי-לבדוק איך קרה שהם לא טיפלו בזה מראש ולא נערכו בהתאם
גכ לבלינקוב רמי המנכל של HOT יש ממיר כזה בבית והוא בטח גכ מבואס מהמצב
השארתי הודעה אצל מזכירתו בלשכה
אני מקוה לשוחח איתו בנושא אולי יזוז משהו
אני מקוה שלא ינציחו פה מחדל וירימו את הכפפה ויחליפו ל15 המנויים (כן 15 סה"כ) את הממיר לדגם החדש ולא יתפשרו על פתרון של טלאי כי מלכתחילה הכונה היתה להיות בTOP של הטכנולוגיה
אני בטוח שרבים אחרים יושבים על הגדר לראות איך HOT תנהג במקרה זה ובמידה ויוכיחו רצינות בטיפול במשבר יצטרפו עוד מנויים רבים אחכ
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
emordeko,
רצינו מאוד לעזור לקדם את הערוץ, אך הוט היו מאוד עצורים. אני מניח שנושא ה- H264 והפסקת השידור בלויין מעלינו שיחק תפקיד רציני. בעיה נוספת היא HD2, כאשר זכויות השידור של המונידאל בארץ מתנגש ככל הנראה עם השידורים של HD2. ממש לא ברור כיצד כל הסיפור הזה יסתיים.
רצינו מאוד לעזור לקדם את הערוץ, אך הוט היו מאוד עצורים. אני מניח שנושא ה- H264 והפסקת השידור בלויין מעלינו שיחק תפקיד רציני. בעיה נוספת היא HD2, כאשר זכויות השידור של המונידאל בארץ מתנגש ככל הנראה עם השידורים של HD2. ממש לא ברור כיצד כל הסיפור הזה יסתיים.
- oferlaor
- מנהל

Nissim,
אין טעם להתלונן לפני שאנחנו מקבלים את התמונה המלאה. אני מניח שיש חוזה בין HOT לבין HD-1. יש עדיין קליטה של הערוץ בארץ בפורמט MPEG-2 (רק דרוש לכך צלחת אימתנית במיוחד כמו שיש לזליג שמשתתף באתר).
השאלה העיקרית היא האם הוט רואה את זה כהשקעה אסטרטגית או שהיא רואה את הניסוי הזה ככישלון (אם כי, בהתחשב בכך שהם לא פרסמו או קידמו את הנושא - כך שאני לא בטוח שאפשר לקרוא לזה אפילו ניסוי). אני בטוח שאפשר היה למכור הרבה מאוד ממירים עם גישה נכונה ומיקוד נכון (למשל, אוכלוסית האתר הם קנדידטים אידאלים).
אין טעם להתלונן לפני שאנחנו מקבלים את התמונה המלאה. אני מניח שיש חוזה בין HOT לבין HD-1. יש עדיין קליטה של הערוץ בארץ בפורמט MPEG-2 (רק דרוש לכך צלחת אימתנית במיוחד כמו שיש לזליג שמשתתף באתר).
השאלה העיקרית היא האם הוט רואה את זה כהשקעה אסטרטגית או שהיא רואה את הניסוי הזה ככישלון (אם כי, בהתחשב בכך שהם לא פרסמו או קידמו את הנושא - כך שאני לא בטוח שאפשר לקרוא לזה אפילו ניסוי). אני בטוח שאפשר היה למכור הרבה מאוד ממירים עם גישה נכונה ומיקוד נכון (למשל, אוכלוסית האתר הם קנדידטים אידאלים).
HOT הפסיקה את שידוריה למנוים מסיבה פשוטה ,
Euro1080 מסיבות כלכליות העבירו את השידורים מאשכול הלוינים ASTRA אשר נמצא בעמדה המבוקשת מאד E19.2 (מיועד לכל אירופה) לאשכול ASTRA בעמדה המבוקשת פחות E23.5 ואשר אלומותיו מיועדות במיוחד לגרמניה ושכנותיה בלבד .
כתוצאה מהמעבר לעמדה החדשה הפסיקה HOT לקלוט את השידורים. כרגע לפני HOT האפשרויות הבאות :
1. להקצות אנטנה/צלחת בקוטר של 6 - 7 מטר במיוחד לצורך קליטת הערוץ HD1/2/5 מהעמדה החדשה.
2. להשתמש בשידורים של הערוץ המשודרים כיום מהלוין - Eutelsat W3A מהעמדה E7 (דרוש ל – HOT אנטנה/צלחת בקוטר של 1 מטר בלבד) אולם בשיטת MPEG4 ואז להחליף למנוים את הממירים לממירים התומכים ב - MPEG4 לעומת הנוכחים אשר תומכים ב – MPEG2 בלבד.
3. לדרוש מ- Euro1080 לשנות את פורמט השידור מ- Eutelsat W3A ל - MPEG2 (ועל פי אנשי Euro1080 מדובר בתוספת עלות של כ - 4000 EURO לחודש (אולי ש - HOT תשתתף) היות ושיטת ה - MPEG4 דורשת פחות רוחב פס מהלוין מאשר MPEG2 )
אכן החלטה לא פשוטה לפני HOT .
זליג
Euro1080 מסיבות כלכליות העבירו את השידורים מאשכול הלוינים ASTRA אשר נמצא בעמדה המבוקשת מאד E19.2 (מיועד לכל אירופה) לאשכול ASTRA בעמדה המבוקשת פחות E23.5 ואשר אלומותיו מיועדות במיוחד לגרמניה ושכנותיה בלבד .
כתוצאה מהמעבר לעמדה החדשה הפסיקה HOT לקלוט את השידורים. כרגע לפני HOT האפשרויות הבאות :
1. להקצות אנטנה/צלחת בקוטר של 6 - 7 מטר במיוחד לצורך קליטת הערוץ HD1/2/5 מהעמדה החדשה.
2. להשתמש בשידורים של הערוץ המשודרים כיום מהלוין - Eutelsat W3A מהעמדה E7 (דרוש ל – HOT אנטנה/צלחת בקוטר של 1 מטר בלבד) אולם בשיטת MPEG4 ואז להחליף למנוים את הממירים לממירים התומכים ב - MPEG4 לעומת הנוכחים אשר תומכים ב – MPEG2 בלבד.
3. לדרוש מ- Euro1080 לשנות את פורמט השידור מ- Eutelsat W3A ל - MPEG2 (ועל פי אנשי Euro1080 מדובר בתוספת עלות של כ - 4000 EURO לחודש (אולי ש - HOT תשתתף) היות ושיטת ה - MPEG4 דורשת פחות רוחב פס מהלוין מאשר MPEG2 )
אכן החלטה לא פשוטה לפני HOT .
זליג
- jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 201 פעמים
האתר של HOT מאוד מפרט לגבי שידורי HD
ראו את העמוד שמתאר את שידורי ה HD באתר, נראה מאוד מושקע:
http://www.hot.net.il/HOT.aspx?docID=12 ... 54&lang=he
ראו את העמוד שמתאר את שידורי ה HD באתר, נראה מאוד מושקע:
http://www.hot.net.il/HOT.aspx?docID=12 ... 54&lang=he
- oferlaor
- מנהל

Nissim,
אין קשר - במקרה יוצא שבאיזור שלנו השידורים של HD-1 הם ב-MPEG4 (הם מעבירים לאט לאט את כל השידורים ל-MPEG4), השידור שנותר ב-MPEG-2 מיועד לשוק האירופאי בעיקר.
אין קשר - במקרה יוצא שבאיזור שלנו השידורים של HD-1 הם ב-MPEG4 (הם מעבירים לאט לאט את כל השידורים ל-MPEG4), השידור שנותר ב-MPEG-2 מיועד לשוק האירופאי בעיקר.
- Refael-Azi
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 166
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
הניחוש שלי הוא שנזכה לראות את הקומבינות הישראליות במיטבן,
הוט יקלטו את HD1 בMPEG4 ויעשו לו המרה לMPEG2 ומשם לרשת ההפצה שלהם עד לממירים..
הוט יקלטו את HD1 בMPEG4 ויעשו לו המרה לMPEG2 ומשם לרשת ההפצה שלהם עד לממירים..
אריאל -אני לא רוצה ליאש אותך אבל
מתוך 15 המנויים שציינת -יותר מחצי הם חנויות
אבל אני מאמין שהוט יזכו אותך על הממיר וישקלו את דרכם לגבי המשך השידורים
אני מאוד מקווה
שעופר הזמין את המשאית כדי להעמיס את הטפסים של נכונות להתחברות לשידורי היי דפינישן והוא פשוט
יודע לאן לשלוח את המשאית
האם להוט
או ליס
מי סיכויו טובים יותר להרים את הכפפה וגם את הרמה ולהסתכל שיווקית קצת יותר רחוק מהרבעון הקרוב.
אבל אני מאמין שהוט יזכו אותך על הממיר וישקלו את דרכם לגבי המשך השידורים
אני מאוד מקווה
האם להוט
מי סיכויו טובים יותר להרים את הכפפה וגם את הרמה ולהסתכל שיווקית קצת יותר רחוק מהרבעון הקרוב.