דברים שחובה לעשות בלונדון?..

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
StonedJunglist פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1190
שם מלא: StonedJunglist
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 22 פעמים

שרשור שלא נקרא #1 

טס עוד חודש עם המשפחה לסופשבוע קצרצר וחייב המלצות טובות, בתכנית הצגה (PHANTOM OF THE OPERA) הופעה(JEFF WAYNE WAR OF THE WORLDS - O2)....

המלצות לחנויות אודיו ענקיות, חנויות מוסיקה , קולנוע שחובה להיות בו, חנויות סרטים וכדומה גם בפנים... המלון יהיה ברחוב אוקספורד ככה שיש גישה טובה להכל (Y)

amirn
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 998
נתן תודות: 64 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שרשור שלא נקרא #2 

שאתה ב-O2 תקפוץ לתערוכת ה BRITISH MUSIC EXPERIANCE - http://www.britishmusicexperience.com/
אוקספורד זה כנראה המקום שאתה הכי רוצה להתרחק ממנו בלונדון...
אני לא אהבתי את PHANTOM OF THE OPERA אבל על טעם וריח...
תבדוק באתר של http://www.southbankcentre.co.uk/ - יש מופעים מאוד נחמדים, הייתי שם בהופעת GOSPEL לא רעה לאחרונה.

סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #3 

למה להתרחק?

Nissim
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2673
נתן תודות: 125 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שרשור שלא נקרא #4 

StonedJunglist,
תודה, פתחת את השרשור בזמן שגם אני מתכנן נסיעה קצרה.

amirn,
האתר של southbank מעולה, יש לך עוד המלצות דומות?
גם המלצות על מסעדות, ברים,תערוכות או כל דבר מעניין שקורה עכשיו תתקבלנה בברכה. (ללא קשר לתקציב)

amirn
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 998
נתן תודות: 64 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שרשור שלא נקרא #5 

מקומות שכדאי לדעתי להגיע:
מרכז קניות חדש ענק ומדהים WESTFIELD - http://uk.westfield.com/london/ - מבנה באמת מיוחד, יש מספר מסעדות נחמדות צמודות (אם אתה אוהב המבורגרים (לא מקדונלדס....) יש את Gourmet Burger Kitchen.

Black & Blue מסעדת בשר טובה מאוד ולא יקרה

עוד אזור חדש יפה לטייל - http://www.spitalfields.co.uk/ - שוק נחמד בימי ראשון, ולידו אזור בשם brick lane
לא רחוק משם- עוד מקום חדש ויפה עם בתי קפה קטנים Duke of York's Headquarters - (וגם תערוכות לפי מיטב זכרוני)

ומקום שאיך שהוא הצלחתי לפספס בכ-30 הפעמים הראשונות שהייתי בלונדון... Hampstead Heath - Parliament Hill, פארק יפה וגבעה שמשקיפה על כל הקו רקיע של לונדון - מומלץ.

בעוד כחודש יש את וימבלדון (טניס) ואם אתה נוסע בקרוב יש את הפליי-אוף של הליגות הנמוכות בכדורגל בוומבלי.

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20570
נתן תודות: 198 פעמים
קיבל תודות: 349 פעמים

שרשור שלא נקרא #6 

המלצות ללונדון לסופשבוע בלבד? 8O קצת בלתי אפשרי.
תחליט קודם במה אתה רוצה להתרכז ובאמת שחבל לבזבז את השהות הקצרה על קולנוע או חנויות סרטים.
משה

Shayosef
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5888
נתן תודות: 447 פעמים
קיבל תודות: 242 פעמים

שרשור שלא נקרא #7 

לעשות את מישל
שי

yairf
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 9363
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 199 פעמים

שרשור שלא נקרא #8 

מאד ממליץ על Walking tours בעקבות הביטלס, בד"כ זה מתבצע עם מדריכים שממש אוהבים את הנושא וזה כיף אמיתי. יש גם Walking tours על ההיסטוריה של לונדון - מומלץ!

Nissim
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2673
נתן תודות: 125 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שרשור שלא נקרא #9 

אני מתקרב לפעם העשירית שלי בלונדון, מחפש יותר בילויים של מקומיים ופחות תיירותיים.
פחות בעניין של חנויות אודיו או סרטים.

סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #10 

moco כתב:המלצות ללונדון לסופשבוע בלבד? 8O קצת בלתי אפשרי.
תחליט קודם במה אתה רוצה להתרכז ובאמת שחבל לבזבז את השהות הקצרה על קולנוע או חנויות סרטים.
...
יהיה לי יום אחד בכל המוזיאונים, באצטדיון של צל'סי....
יום אחד ל HYDE PARK ולכל ה OXFORD SQUARE
יום אחד ל CAMDEN

בערב מתכנן הופעה, הצגה וכדומה....

לא הולך לבזבז על קולנוע או חנויות סרטים אבל בכל הסיבוב אם יש חנויות שהם פשוט בגדר חובה אז גם אותם אני לא רוצה לפספס,

בנתיים גם קשה למצוא כרטיסים להופעות המחירים פשוט מטורפים ( ההופעה מסתבר SOLD OUT ומחיר לכרטיס יוצא 100 פאונד)

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20570
נתן תודות: 198 פעמים
קיבל תודות: 349 פעמים

שרשור שלא נקרא #11 

StonedJunglist כתב:
...
יום אחד ל CAMDEN

לא הולך לבזבז על קולנוע או חנויות סרטים אבל בכל הסיבוב אם יש חנויות שהם פשוט בגדר חובה אז גם אותם אני לא רוצה לפספס,

בנתיים גם קשה למצוא כרטיסים להופעות המחירים פשוט מטורפים ( ההופעה מסתבר SOLD OUT ומחיר לכרטיס יוצא 100 פאונד)
...
"כל המוזיאונים" :lol:
לא ממליץ לך להיות ביותר ממוזיאון אחד ביום או בכלל בכל שהות. יש גבול למה שבן אדם יכול לקלוט, וכמובן הכוונה מוזיאון זה בדרך כלל "חלק ממוזיאון".
אם מדובר בפעם ראשונה בכלל בעיר, אז חסרים כמה מאתרי התיירות הקלאסיים שאומנם זה לא מקורי אבל דווקא שווה אם לא היית קודם - הכוונה לtower of london , westminster, St. Paul ובטח עוד כמה ששכחתי. כמובן גם אין טעם לעשות את כולם בשהות הקצרה, אבל אולי אחד מהם.
משה

Booboo
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1929
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שרשור שלא נקרא #12 

נראה לי שמישהו פה קצת התבלבל...
הבן אדם נוסע בפעם הראשונה ללונדון ואתם שולחים אותו לאיזה קניון חדש או פארק מחוץ לעיר?
זה כמו לשלוח אדם מסורתי או דתי שמבקר בירושלים בפעם הראשונה לקניון מלחה במקום לכותל/הר הבית/כנסיית הקבר...

קודם כל הפרלמנט, הטאואר, ווסטמינסטר, פיקדילי, טרפלגר, חילופי המשמרות בארמון, סנט פול, מרבל ארץ', מאדאם טוסו, הייד פארק, הסוהו...
רק אח"כ כל השאר.
"When all are one and one is all, To be a rock and not to roll"

mio
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 112
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #13 

אם זו הפעם הראשונה בלונדון, אני ממליץ בחום על הסיורים באוטובוסים הדו-קומתיים התיירותיים. ניתן לרכוש כרטיס ל-24 או 48 שעות ולעלות ולרדת כמה שרוצים. באוטובוס הסברים מעניינים, בחלקם על ידי מדריכים ובחלקם מוקלטים. יש להם מגוון מסלולים שבכולם ניתן לנסוע עם אותו הכרטיס. מקבלים הבנה ראשונית של העיר המדהימה הזו. האוטובוסים מכסים את כל האטרקציות החשובות. מצויין בשביל ביקור ראשון או שני במיוחד אם הוא קצר.
יש שתי חברות המפעילות אוטובוסים אלה - אחת עם אוטובוסים בצבע אדום-לבן והשנייה צהוב-חום. ניתן למצוא אותם בכל רחבי מרכז העיר.

אני ממליץ לבקר באתר הרשמי של לשכת התיירות הלונדונית:
http://www.visitlondon.com

למבקרים "מתקדמים" ומביני אנגלית ממליץ בחום על הסיורים הרגליים של London Walks:
http://www.walks.com

mio
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 112
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #14 

StonedJunglist כתב:
...
יום אחד ל CAMDEN

...
לגבי מחזות זמר והופעות - בכל יום בשעה 10 בבוקר ב-Leicester Square, במרכז העיר ליד כיכר פיקדילי - כולם מכירים, תשאל, מוכרים כרטיסים מוזלים לאותו היום. אפשר להשיג דילים טובים. זה מעין בית לבן קטן עם שעון במרכז הכיכר ליד הפארק. שם הקופות. ככל שתקדים, כך המבחר שלך יהיה גדול יותר.

yairf
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 9363
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 199 פעמים

שרשור שלא נקרא #15 

mio כתב:למבקרים "מתקדמים" ומביני אנגלית ממליץ בחום על הסיורים הרגליים של London Walks:
http://www.walks.com
...
לזה התכוונתי: http://www.walks.com/Homepage/Saturdays ... fault.aspx

שלח תגובה

חזור אל “ללא קשר”