בנק הקוקיה?
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 66529
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 442 פעמים
- קיבל תודות: 4031 פעמים
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 124 פעמים
- קיבל תודות: 937 פעמים
רועי כ"ץ היטיב לסכם זאת בכתבה שפורסמה בחדשות וואלה: גילוי הלב הנדיר של שרי אריסון צריך להדאיג כל אחד, ובראש ובראשונה את בנק ישראל. רועי כ"ץ לא בטוח שמי ש"שומעת קולות" ובעלת "כושר ניבוי" צריכה לשלוט לו בחשבון
- mulder
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6513
- נתן תודות: 268 פעמים
- קיבל תודות: 582 פעמים
בעל הבית השתגע.. 
אין פה קשר לכסף בהכרח. יש הזויים בכל עדה ושכבה. אני מתאר לעצמי שחברי הדירקטוריון דפקו את הראש במשקוף אחרי שהם שמעו את הראיון שלה, איך אפשר שלא. משהו לא טוב עובר על האישה הזאת בשנים האחרונות ובתקופה האחרונה גם בבנק הפועלים, עם הסיפורים המסריחים על ההפסדים ודברים שלא דווחו לציבור הלקוחות, וכלקוח הבנק הזה אני עכשיו שוקל ברצינות ללכת לבנק אחר. לא יכול להיות שבעלים של בנק גדול יקבל עיצות מקספר הרוח, אני לא יודע עד כמה היא שפויה, וכמה היא מעורבת בהחלטות ועד כמה שאר המלקקים בתחת שלה שם יודעים לסנן את השטויות שלה. מטריד ביותר. בגלל שהיא הבעלים אף אחד שם לא אומר כלום אבל אם אחד המנהלים שלה היה מודה באותו הדבר בתקשורת היו מעיפים אותו לכל הרוחות מהר יותר ממה שהדיו היתה מתייבשת בעיתון.
אין פה קשר לכסף בהכרח. יש הזויים בכל עדה ושכבה. אני מתאר לעצמי שחברי הדירקטוריון דפקו את הראש במשקוף אחרי שהם שמעו את הראיון שלה, איך אפשר שלא. משהו לא טוב עובר על האישה הזאת בשנים האחרונות ובתקופה האחרונה גם בבנק הפועלים, עם הסיפורים המסריחים על ההפסדים ודברים שלא דווחו לציבור הלקוחות, וכלקוח הבנק הזה אני עכשיו שוקל ברצינות ללכת לבנק אחר. לא יכול להיות שבעלים של בנק גדול יקבל עיצות מקספר הרוח, אני לא יודע עד כמה היא שפויה, וכמה היא מעורבת בהחלטות ועד כמה שאר המלקקים בתחת שלה שם יודעים לסנן את השטויות שלה. מטריד ביותר. בגלל שהיא הבעלים אף אחד שם לא אומר כלום אבל אם אחד המנהלים שלה היה מודה באותו הדבר בתקשורת היו מעיפים אותו לכל הרוחות מהר יותר ממה שהדיו היתה מתייבשת בעיתון.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7626
- נתן תודות: 376 פעמים
- קיבל תודות: 342 פעמים
ממש מזל שיש לה רק 12 אחוז ממניות הבנק..
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6782
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 244 פעמים
אני לא בא לשפוט אם מה שאמרה שרי אריסון נכון / אמיתי ואת מצבה הנפשי .
בואו נזכור שיש גם דברים אחרים בעולמנו שלהם אין הסבר, תופעות רוחניות הן ידועות ואפשר לחלוק על אמיתותן
אבל המהירות שבה קבעו כאן החברים כי היא "מטורללת" לא במקום , זה לא שהיא תקום מחר בבוקר ותחלק את הכסף שלנו כי "קספר " אמר לה , אני חושב שיכולותיה העסקיות ותבונתה אינן מוטלות בספק ובודאי אין להכניסה לקטוגרית "מטורללת" .
בואו נזכור שיש גם דברים אחרים בעולמנו שלהם אין הסבר, תופעות רוחניות הן ידועות ואפשר לחלוק על אמיתותן
אבל המהירות שבה קבעו כאן החברים כי היא "מטורללת" לא במקום , זה לא שהיא תקום מחר בבוקר ותחלק את הכסף שלנו כי "קספר " אמר לה , אני חושב שיכולותיה העסקיות ותבונתה אינן מוטלות בספק ובודאי אין להכניסה לקטוגרית "מטורללת" .
- mulder
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6513
- נתן תודות: 268 פעמים
- קיבל תודות: 582 פעמים
יוריס, איך אתה יודע מה היא תעשה? היא בעצמה אמרה שבגלל החזיונות שלה היא לא מכרה את "שיכון ובינוי", זה נשמע לך רציני? ראית לאיזה השקעות מסוכנות והפסדים הבנק הזה נכנס בשנים האחרונות והיו שם דברים שלא יצאו החוצה כדי לא ליצור פאניקה, מי יודע אם חלק מהם זה בגלל הגברת?uris כתב:אני לא בא לשפוט אם מה שאמרה שרי אריסון נכון / אמיתי ואת מצבה הנפשי .
אבל המהירות שבה קבעו כאן החברים כי היא "מטורללת" לא במקום , זה לא שהיא תקום מחר בבוקר ותחלק את הכסף שלנו כי "קספר " אמר לה , אני חושב שיכולותיה העסקיות ותבונתה אינן מוטלות בספק ובודאי אין להכניסה לקטוגרית "מטורללת" ....
אם היא היתה אדם פרטי למי אכפת? כן מותר וצריך לשפוט אותה אבל במובן של האחריות הכלכלית. היא מחזיקה בבנק ענק, זה לא משחק ילדים. האם היית שם את הכסף שלך אצל יועץ השקעות שאומר לך שהוא מחליט איפה להשקיע על פי תקשורים וחלומות ?
נכון שיש דירקטוריון שיכול אולי לרסן כל מיני החלטות שלה, אבל לך תדע, בכל זאת.