נורא חם לי
-
Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 124 פעמים
- קיבל תודות: 937 פעמים
לקחתי יום חופש. חשבתי שאוכל להתפנן במרפסת, לקרוא ספרים, לנוח ולעשות כל מה שאמורים לעשות ביום חופש. לא הולך לי כי חם מידי. אני מזיע כמו טירון במסע אלונקות, אפילו החתול שלי התעלף לו בסלון ושוכב על הגב עם הרגליים למעלה כאילו שפגעה בו קלנועית (בהוד השרון יש מכה של זקנים תימנים הדוהרים בקלנועית לכל מקום).
לא רוצה להדליק מזגן כי ככה אני ארגיש שאני שוב במשרד. נמאס לי שחם ודביק ואני בכלל לא נהנה מהחופש, אפילו לעצבן משתמשים אחרים בפורומים כבר לא מעניין אותי. איזה באעסה.
לא רוצה להדליק מזגן כי ככה אני ארגיש שאני שוב במשרד. נמאס לי שחם ודביק ואני בכלל לא נהנה מהחופש, אפילו לעצבן משתמשים אחרים בפורומים כבר לא מעניין אותי. איזה באעסה.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 66529
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 442 פעמים
- קיבל תודות: 4031 פעמים
Catskinner, זה נשמע כמו "אוי אוי אוי, אכלו לי שתו לי..."
אם היית פותח את הת'רד הזה לפני עשור כשמזגנים היו קצת יותר נדירים ואם לא היית מציין מראש שיש לך מזגן הייתי יכול להתייחס יותר באהדה, אבל לדעת שיש לך מזגן ואתה לא מפעיל אותו ומתלונן בראש חוצות... נו... אין עוד מה להגיב, לא?
כיום שיש מזגן ברב החללים הסגורים, מי שיש לו זכות להתלונן זה רק אלו שמתוקף תפקידם חייבים להיות בחוץ בחום - ואנחנו לא נכנסים לקטגוריה הזו
אם היית פותח את הת'רד הזה לפני עשור כשמזגנים היו קצת יותר נדירים ואם לא היית מציין מראש שיש לך מזגן הייתי יכול להתייחס יותר באהדה, אבל לדעת שיש לך מזגן ואתה לא מפעיל אותו ומתלונן בראש חוצות... נו... אין עוד מה להגיב, לא?
כיום שיש מזגן ברב החללים הסגורים, מי שיש לו זכות להתלונן זה רק אלו שמתוקף תפקידם חייבים להיות בחוץ בחום - ואנחנו לא נכנסים לקטגוריה הזו
- sam22
- חבר במועדון HT

- תגובות: 20360
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
הגדול הוא בן 10
הוא מתמחה במסלול אסטרונאוטים בבית ספר
הבטחתי לאמצעי, בן 4 וחצי
משוגע על מטוסים
אולי הוא יסיים עוד 17 שנה
מי שהבן שלו מסיים היום
לא אכפת לו מהשמש
העם דורש..... כל מיני דברים
יש שידור של הטקס בערוץ 1 היום, אולי עדיף?sam22 כתב:![]()
הגדול הוא בן 10
הוא מתמחה במסלול אסטרונאוטים בבית ספר
הבטחתי לאמצעי, בן 4 וחצי
משוגע על מטוסים
אולי הוא יסיים עוד 17 שנה
מי שהבן שלו מסיים היום
לא אכפת לו מהשמש...
-
Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 124 פעמים
- קיבל תודות: 937 פעמים
התענוג היחיד שנותר לי היום זה להתלונן וגם פה כבר שמים לי גבולות?Huber כתב:Catskinner, זה נשמע כמו "אוי אוי אוי, אכלו לי שתו לי..."![]()
אם היית פותח את הת'רד הזה לפני עשור כשמזגנים היו קצת יותר נדירים ואם לא היית מציין מראש שיש לך מזגן הייתי יכול להתייחס יותר באהדה, אבל לדעת שיש לך מזגן ואתה לא מפעיל אותו ומתלונן בראש חוצות... נו... אין עוד מה להגיב, לא?![]()
כיום שיש מזגן ברב החללים הסגורים, מי שיש לו זכות להתלונן זה רק אלו שמתוקף תפקידם חייבים להיות בחוץ בחום - ואנחנו לא נכנסים לקטגוריה הזו...
- sam22
- חבר במועדון HT

- תגובות: 20360
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
תאמין לי,
מאתמול אני מנסה לשחד אותו
כולל ללכת לטקס של פברואר
לא הולך...
עד שהוא לא יריח דסל ולא יצרח מהרעש, לא יעבור הקריז
אני בכלל בחשש שאם החום הזה לא יירגע
חצי מהמטס יתבטל
כולל ללכת לטקס של פברואר
לא הולך...
חצי מהמטס יתבטל
העם דורש..... כל מיני דברים
רק בשבילך:sam22 כתב:תאמין לי,
כולל ללכת לטקס של פברואר
לא הולך...
חצי מהמטס יתבטל...
http://www.fresh.co.il/vBulletin/showth ... p?t=477027
- mulder
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6513
- נתן תודות: 268 פעמים
- קיבל תודות: 582 פעמים
לפני עשור מזגנים היו נדירים? באיזה שנה אתה חי כרגע, 1980?Huber כתב:Catskinner, זה נשמע כמו "אוי אוי אוי, אכלו לי שתו לי..."![]()
אם היית פותח את הת'רד הזה לפני עשור כשמזגנים היו קצת יותר נדירים ואם לא היית מציין מראש שיש לך מזגן הייתי יכול להתייחס יותר באהדה, אבל לדעת שיש לך מזגן ואתה לא מפעיל אותו ומתלונן בראש חוצות... נו... אין עוד מה להגיב, לא?![]()
כיום שיש מזגן ברב החללים הסגורים, מי שיש לו זכות להתלונן זה רק אלו שמתוקף תפקידם חייבים להיות בחוץ בחום - ואנחנו לא נכנסים לקטגוריה הזו...
- ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 52 פעמים
רבותי-ואתם מסתלבטים עלי-איפה זה צפת?אני הולך כל יום רגלית מביתי לכיוון תחנת ההסעה של יוצאי חלצי מהלך
שני ק'מ כל כיוון,השעה 3 בצהריים,,נכון חם,,אבל אתה לא מזיע,,אתה לא מרגיש מייבש שיער עליך,,אתהיכול ללכת עוד 5 קילומטרים
ולא קמ' ימיים כמו אצלכם-אני מתכוון שאתה יוצא מבית עם המערכת הטובה בעולם וחוזר לבית עם אותה מערכת-כמה ממכם יתרגזו עכשו
תוך כדי שהם או מזיעים נדבקים ומנגבים,או שיושבים תחת מזגן שמקרר את האוויר שבמקום מגוריכם-כלומר אוויר מזוהם קר,,,יופי לכם
שני ק'מ כל כיוון,השעה 3 בצהריים,,נכון חם,,אבל אתה לא מזיע,,אתה לא מרגיש מייבש שיער עליך,,אתהיכול ללכת עוד 5 קילומטרים
ולא קמ' ימיים כמו אצלכם-אני מתכוון שאתה יוצא מבית עם המערכת הטובה בעולם וחוזר לבית עם אותה מערכת-כמה ממכם יתרגזו עכשו
תוך כדי שהם או מזיעים נדבקים ומנגבים,או שיושבים תחת מזגן שמקרר את האוויר שבמקום מגוריכם-כלומר אוויר מזוהם קר,,,יופי לכם
אמן מייסר