זה יעבוד עם YES?
http://www.firedtv.com/OnlineShop/tabid ... fault.aspx
In conjunction with 3rd party Media Centre Applications, it turns your computer into a Digital TV receiver, a Digital VCR (PVR) and a DVD Player. This is all controlled by the FireDTV Remote Control and a common User Interface.
FireDTV is MADE IN EUROPE and is the only digital TV receiver that gives you the ability to watch legal pay-Tv* on any computer with FireWire Port.
In conjunction with 3rd party Media Centre Applications, it turns your computer into a Digital TV receiver, a Digital VCR (PVR) and a DVD Player. This is all controlled by the FireDTV Remote Control and a common User Interface.
FireDTV is MADE IN EUROPE and is the only digital TV receiver that gives you the ability to watch legal pay-Tv* on any computer with FireWire Port.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
זה מיועד ל-DVB-C (כבלים, לא יס) ו-DVB-T (שידורים דיגיטליים באויר - דווקא קיימים לעיתים שניים וחצי ערוצים).
זה לא יעבוד עם יס ולא עם הכבלים מכיון שהשידורים בארץ מקודדים והפיענוח נעשה בחומרה.
אם יש לך מחשב ואתה רוצה להפוך אותו ל-PVR, כל מה שאתה צריך זה כרטיס לכידה כמו ה-PVR150 או לקנות YES MAX.
זה לא יעבוד עם יס ולא עם הכבלים מכיון שהשידורים בארץ מקודדים והפיענוח נעשה בחומרה.
אם יש לך מחשב ואתה רוצה להפוך אותו ל-PVR, כל מה שאתה צריך זה כרטיס לכידה כמו ה-PVR150 או לקנות YES MAX.
לפי הפרסום באתר www.digital-everywhere.com המכשיר תומך גם ב DVB-S. כלומר שידורים דיגיטליים בלווין.
ההצפנה לא אמורה להוות בעיה זה מה שמיוחד בכרטיס הזה. אבל צריך לקנות התקן נוסף - cam שלתוכו נכנס הכרטיס החכם של Yes. אני לא יודע באיזו הצפנה YES משתמשת, לי יש HOT ועל הכרטיס של HOT כתוב Nagravision. כלומר בשביל HOT צריך cam שתומך ב- Nagravision.
בקשר לתוכנה אני ממליץ בחום על MediaPortal.
ההצפנה לא אמורה להוות בעיה זה מה שמיוחד בכרטיס הזה. אבל צריך לקנות התקן נוסף - cam שלתוכו נכנס הכרטיס החכם של Yes. אני לא יודע באיזו הצפנה YES משתמשת, לי יש HOT ועל הכרטיס של HOT כתוב Nagravision. כלומר בשביל HOT צריך cam שתומך ב- Nagravision.
בקשר לתוכנה אני ממליץ בחום על MediaPortal.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
עדכון, גם DVBT לא קיים בארץ כרגע (כיבו את שידורי הניסיון)
כלומר, אין אף אחד שמשדר רשמית בפורמטים הללו ללא הצפנה.
הכי קרוב זה יס שמשדרים את ערוצים 1+2 בלי הצפנה ע"ג DVBS...
כלומר, אין אף אחד שמשדר רשמית בפורמטים הללו ללא הצפנה.
הכי קרוב זה יס שמשדרים את ערוצים 1+2 בלי הצפנה ע"ג DVBS...
אני לא מבין גדול ב DVB-S/T/C, אבל לא נראה לי כ"כ הגיוני ש NDS לא משתמשים בכרטיס החכם לאחסון מפתחות, לפחות.MartinHSabag כתב:ההצפנה היא של NDS והיא בחומרה, כלומר, המפתח לא נמצא בכרטיס ולכן גם כרטיס שיכול לקבל אליו את הכרטיס החכם של YES או HOT, לא יעזור....