הרב עובדיה יוסף מכה שנית, והפעם על קורבנות השואה
"הנספים בשואה - גלגול של נשמות שחטאו"
http://news.walla.co.il/ts.cgi?w=//1514589
אחרי מה שהוא אמר על המורים שצריך להוסיף להם ח' לפני המילה המורים, מישהו היה צריך להגיד לו שאם מוסיפים ו' באמצע המילה רב והופכים אותה, מקבלים הסבר למה הוא מדבר ככה.
הסיבה היחידה שהפעם אני לא מתעצבן מהשטויות שהוא אומר זה בגלל התמונה שלו ששמו.
אם מסתכלים על התמונה, היא מזכירה קצת את החיה שמרקו רכב עליה כשחיפש את אימו שלו.
http://news.walla.co.il/ts.cgi?w=//1514589
אחרי מה שהוא אמר על המורים שצריך להוסיף להם ח' לפני המילה המורים, מישהו היה צריך להגיד לו שאם מוסיפים ו' באמצע המילה רב והופכים אותה, מקבלים הסבר למה הוא מדבר ככה.
הסיבה היחידה שהפעם אני לא מתעצבן מהשטויות שהוא אומר זה בגלל התמונה שלו ששמו.
אם מסתכלים על התמונה, היא מזכירה קצת את החיה שמרקו רכב עליה כשחיפש את אימו שלו.
הבעיה של כולכם שאתם לא מבינים בדת , ואתם לא מבינים אותו בכלל , זה כמו שאומר לאדם מהמאדים שנהוג כאן להנשא , ואצלהם נהוג רק לשתות חלב
ההבנה של העיתונאים החילוניים בכוונות שלו , היא כמו אדם ממאדים על מה שקורה אצלנו .
וד"א יש דיעה אחרת אצל הליטאים (אם מישהו מבין מה אני אומר
), ולאוזניים של חילוני ממוצע , זה ישמע הרבה יותר גרוע , למרות העובדה שזה יותר טוב
והיות וברור לי שכול הסבר אינטרנטי יהיה "דברי לא הונו כהלכה ו/או הוצאו מהקשרם" , אני לא אתחיל אפילו
שבת שלום לכולם
ההבנה של העיתונאים החילוניים בכוונות שלו , היא כמו אדם ממאדים על מה שקורה אצלנו .
וד"א יש דיעה אחרת אצל הליטאים (אם מישהו מבין מה אני אומר
והיות וברור לי שכול הסבר אינטרנטי יהיה "דברי לא הונו כהלכה ו/או הוצאו מהקשרם" , אני לא אתחיל אפילו
שבת שלום לכולם
זה שהם חיים בעולם משלהם זה לא חדש.truejoker כתב:הבעיה של כולכם שאתם לא מבינים בדת , ואתם לא מבינים אותו בכלל , זה כמו שאומר לאדם מהמאדים שנהוג כאן להנשא , ואצלהם נהוג רק לשתות חלב![]()
וד"א יש דיעה אחרת אצל הליטאים (אם מישהו מבין מה אני אומר), ולאוזניים של חילוני ממוצע , זה ישמע הרבה יותר גרוע , למרות העובדה שזה יותר טוב
![]()
והיות וברור לי שכול הסבר אינטרנטי יהיה "דברי לא הונו כהלכה ו/או הוצאו מהקשרם" , אני לא אתחיל אפילו![]()
שבת שלום לכולם...
"להבין בדת" זה מונח משעשע.
על פי ההגדרה, דת זה לא דבר הנובע מהבנה אלא מתוך קבלת חוקים ואמונות בלי הבנה. אחרת זה לא דת.
כמובן כל רב "מבין בדת" בצורה אחרת, שלא לדבר שהאפיפיור הקאתולי "מבין בדת" בצורה אחרת.
לגבי ה"רבדיה", גם אם אקבל את דבריך, היית מצפה מבן אדם שיודע מראש שדבריו יפורסמו ברבים אך "לא יובנו" להתחשב בכך לפני שפותח את פיו. הרי הוא מוסיף רק אנטגוניזם לו ולמעריציו. חכם גדול, כמו שעושים ממנו, הוא לא.
דרך ארץ קדמה לתורה.
על פי ההגדרה, דת זה לא דבר הנובע מהבנה אלא מתוך קבלת חוקים ואמונות בלי הבנה. אחרת זה לא דת.
כמובן כל רב "מבין בדת" בצורה אחרת, שלא לדבר שהאפיפיור הקאתולי "מבין בדת" בצורה אחרת.
לגבי ה"רבדיה", גם אם אקבל את דבריך, היית מצפה מבן אדם שיודע מראש שדבריו יפורסמו ברבים אך "לא יובנו" להתחשב בכך לפני שפותח את פיו. הרי הוא מוסיף רק אנטגוניזם לו ולמעריציו. חכם גדול, כמו שעושים ממנו, הוא לא.
דרך ארץ קדמה לתורה.
משה
משה , הוא מדבר לקהל שלו בבית הכנסת שלו . הוא מודע למעמדו ושהעיתונות תעשה רעש , אבל כמו שכולם יודעים עם העיתון של אתמול עוטפים דגים , ומאידך לקהל שלו , הדברים נשארים.
ועם כול הכבוד , לא ממש נראה לי שהוא "סופר " את האנטגוניזם שלכם , כי עם כול הכבוד , כשבעיריית ירושליים , לא ממש סופרים את החרדים (ואנשים מגיעים ממקומות אחרים כדי לנקר עניים ), ברור לו לפחות שהאנטגוניזם של החילוניים נגד הדת ישאר בעינו , ולא משנה אם הוא "יתנחמד" אליכם אם לאוו. אי לכך ובהתאם לזאת הוא מדבר אל מי ששומע . והווכוח שלו הוא לא איתכם אלא עם הליטאים שזה למעשה דגל התורה
ועם כול הכבוד , לא ממש נראה לי שהוא "סופר " את האנטגוניזם שלכם , כי עם כול הכבוד , כשבעיריית ירושליים , לא ממש סופרים את החרדים (ואנשים מגיעים ממקומות אחרים כדי לנקר עניים ), ברור לו לפחות שהאנטגוניזם של החילוניים נגד הדת ישאר בעינו , ולא משנה אם הוא "יתנחמד" אליכם אם לאוו. אי לכך ובהתאם לזאת הוא מדבר אל מי ששומע . והווכוח שלו הוא לא איתכם אלא עם הליטאים שזה למעשה דגל התורה
- sam22
- חבר במועדון HT

- תגובות: 20360
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
truejoker,
עזוב
גם אם אמר כזה דבר בסלון ביתו, הדברים מעידים על טמטומו המתמיד של האיש הפרמיטיבי הזה.
פשוט חרפה
זאת למרות שלא אחת שמעתי שידיעתו בתורה והלכות מדהימה אנשים שמבינים בנושא
לי האיש ושמלה תמיד נראו משהו תמוה ולא מוסבר
עזוב
גם אם אמר כזה דבר בסלון ביתו, הדברים מעידים על טמטומו המתמיד של האיש הפרמיטיבי הזה.
פשוט חרפה
זאת למרות שלא אחת שמעתי שידיעתו בתורה והלכות מדהימה אנשים שמבינים בנושא
לי האיש ושמלה תמיד נראו משהו תמוה ולא מוסבר
העם דורש..... כל מיני דברים
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
כי לפחות 15% ישראלים עומדים מאחוריהם (על פי מצב הכנסת). וזה באמת עצוב..Pavelz כתב:תמיד עניין אותי למה הסטאנד אפיסטים בארץ פוסחים על מר יוסף, כדורי והשאר. יש כאן Comedy Gold והם מעדיפים לצחוק כבר 60 שנים על עדות ועל פרסומות בטלוויזיה....
ההתבטות שלו כנגד השואה חמורה יותר מאלה של אחמדינג'ד בעבר. האחרון מכחיש, לא זוכר שהוא אמר כי "הגיע להם"
שיחיו בתוך בואה שלהם, אני לא רוצה לראות אותם לא בחדשות, לא בכנסת, לא בוועדות, שיצואו מהחיים שלי..הם מטמטמים את העם
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 124 פעמים
- קיבל תודות: 937 פעמים
מדובר כמובן באותה חבורה הזויה שאחד מיקיריה טען פעם שחיילים מתים בלבנון בגלל פריצות החיילות ואילו חבר אחר היה סבור שאסון רכבות נוראי נגרם עקב פגם במזוזות. כך שאני לא מתפלא שראש החבורה הוא לא פחות מעורר גועל נפש מהם.
מצד שני המצאותו של הרב עובדיה וחסידיו היא הוכחה לכך שלא רק שיש אלוהים, אלא שיש לאלוהים חוש הומור בריא.
מצד שני המצאותו של הרב עובדיה וחסידיו היא הוכחה לכך שלא רק שיש אלוהים, אלא שיש לאלוהים חוש הומור בריא.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.