מה קורה עם הUSENET? (זה לא מה שהיה בעבר?)
אחרי המון זמן ללא שימוש ברשתות USENET, החלטתי לנסות שוב.
נרשמתי לחשבון ניסיון בGIGA NEWS (שזכרתי אותם כיקרים אך טובים), הורדתי news leecher וניסיתי להוריד...
כשראיתי את המהירות, לא הבנתי מה קורה.. לא מצליח לעבור את ה40kb/s, בעוד שבעבר זה הוריד על 100% מרוחב הפס כמעט קבוע. ניסיתי פורטים אחרים, פתחתי כל מה שאפשר בראוטר וכו'.. ושום דבר לא עזר.
חשבתי, אולי צריך SSL, כי היום הספקיות חוסמות תעבורה. נרשתי לשירות אחר של NEWSHOSTING.com עם SSL.
לא שינה שום דבר, ואפילו מעט איטי יותר...
אמרתי, נוציא את הראוטר מהמשוואה, אולי הוא מפריע. חיברתי את המחשב ישירות למודם, ביטלתי כל FIREWALL קיים, ופתאום המהירות טסה. 100% מרוחב הפס, תוך שנייה מרגע הלחיצה על connect, וזה שמר על עצמו עם שני השרתים ובכל פורט שניסיתי. שמחתי, אבל זה היה לזמן קצר מאוד. נאלצתי לבצע restart למחשב ולהתחבר מחדש. פתאום, חזר לסורו.. פשוט זוחל. ניסיתי להפעיל את המחשב מחדש שוב, להתנתק ולהתחבר מחדש לאינטרנט.. ניסיתי כל פורט אפשרי וכו'.. כלום לא עובד, אני לא מצליח לשחזר את רגע התהילה הקצר.
למישהו יש מושג מה אפשר לעשות? לא יכול להיות שזה מצב נורמלי.....
נרשמתי לחשבון ניסיון בGIGA NEWS (שזכרתי אותם כיקרים אך טובים), הורדתי news leecher וניסיתי להוריד...
כשראיתי את המהירות, לא הבנתי מה קורה.. לא מצליח לעבור את ה40kb/s, בעוד שבעבר זה הוריד על 100% מרוחב הפס כמעט קבוע. ניסיתי פורטים אחרים, פתחתי כל מה שאפשר בראוטר וכו'.. ושום דבר לא עזר.
חשבתי, אולי צריך SSL, כי היום הספקיות חוסמות תעבורה. נרשתי לשירות אחר של NEWSHOSTING.com עם SSL.
לא שינה שום דבר, ואפילו מעט איטי יותר...
אמרתי, נוציא את הראוטר מהמשוואה, אולי הוא מפריע. חיברתי את המחשב ישירות למודם, ביטלתי כל FIREWALL קיים, ופתאום המהירות טסה. 100% מרוחב הפס, תוך שנייה מרגע הלחיצה על connect, וזה שמר על עצמו עם שני השרתים ובכל פורט שניסיתי. שמחתי, אבל זה היה לזמן קצר מאוד. נאלצתי לבצע restart למחשב ולהתחבר מחדש. פתאום, חזר לסורו.. פשוט זוחל. ניסיתי להפעיל את המחשב מחדש שוב, להתנתק ולהתחבר מחדש לאינטרנט.. ניסיתי כל פורט אפשרי וכו'.. כלום לא עובד, אני לא מצליח לשחזר את רגע התהילה הקצר.
למישהו יש מושג מה אפשר לעשות? לא יכול להיות שזה מצב נורמלי.....
בזב"ל לא עדיפים בקטע הזה?geblig כתב:האמת שגם שלי ואני מוריד על קצב מקסימלי.
רק בוא נדגיש כי הקצב המקסימלי שלי הוא ~190Kbps...
מחר מסתיימת לי ההתחייבות עם נטויז'ן ואני מחפש בנרות ספק טוב יותר... בעבר הייתי לקוח שלהם (כלומר של ברק) עם ADSL, והיה מעולה. למעשה, עד היום ההורים שלי מחוברים איתם דרך ADSL והמהירות מעולה.
אצלי זה דרך HOT, ומההתחלה היתה מהירות על הפנים. בתמיכה הטכנית שלהם אמרו לי דוגרי שאין מה לעשות. השאלה אם בכלל שינוי ספק יעזור. יכול להיות שזו בעיה של HOT? (אם כי כשאני מוריד קבצים ישירות מנטויז'ן המהירות מעולה, כך שהבעיה היא בחיבור שנטויז'ן נותנים לי החוצה).
רק בזק בינלאומי. כל מילה נוספת מיותרת.
ואחרי שתתחיל להינות ממהירות מקסימלית גש לפה :
http://www.hometheater.co.il/vt86759
ואחרי שתתחיל להינות ממהירות מקסימלית גש לפה :
http://www.hometheater.co.il/vt86759
אני מחובר דרך בזקינט וזה שלושה ימים שמהירות ההורדה מאסטרווב היא בסיבות ה 0 kb. בתמיכה הטכנית מבלבלים את המוח עם כל הבדיקות מהירות והפיתרון לבעיה היא להאשים את ASTRAWEB . "כנראה שיש הרבה מורידים והשרת שלהם לא יכול לטפל בביקושים גדולים כאלה". הכל בנימוסים משופשרים
ופיתרון אין. הרבה הסברים מלומדים על הכישלון של השרת בחו"ל יש.קיצר, הם גונבים לי את דמי המנוי, טוענים שאין אפשרות לתת לי את GAMER ללא תוספת תשלום, מחר אמור להתקשר אלי איזה מנהל . אני אבקש אתבקתות ללא קנס אם לא פותרים לי את הבעיה.
אפשר לקבל מידע על איזה ספק אינטרנט אחר שנותן שרות טוב ללא SHAPING או קונצים מהסוג הזה?
ופיתרון אין. הרבה הסברים מלומדים על הכישלון של השרת בחו"ל יש.קיצר, הם גונבים לי את דמי המנוי, טוענים שאין אפשרות לתת לי את GAMER ללא תוספת תשלום, מחר אמור להתקשר אלי איזה מנהל . אני אבקש אתבקתות ללא קנס אם לא פותרים לי את הבעיה.
אפשר לקבל מידע על איזה ספק אינטרנט אחר שנותן שרות טוב ללא SHAPING או קונצים מהסוג הזה?
- paradoxpixel
-
- חבר פעיל

- תגובות: 92
- שם מלא: paradoxpixel
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
אני מחובר דרך כבלים/בזק בין לאומי עם מנוי לשרתים של newshosting ואני מגיע למהירות המרבית שלי (קו של 2.5 מגה)...
הבעיות הן עם השרתים של GIGANEWS ו ASTRAWEB. בחודשים האחרונים מדי פעם היו לי בעיות שהייתי פותר בהחלפת פורט אבל בימים האכרונים אין כל פיתרון.paradoxpixel כתב:אני מחובר דרך כבלים/בזק בין לאומי עם מנוי לשרתים של newshosting ואני מגיע למהירות המרבית שלי (קו של 2.5 מגה)......
- paradoxpixel
-
- חבר פעיל

- תגובות: 92
- שם מלא: paradoxpixel
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
אני יודע , אבל הוא אמר שהוא לקח ניסיון.... אז אולי שיחשוב לנסות את newshosting.... סך הכל נתתי דוגמא למהירות שאני מקבל...lito כתב:הבעיות הן עם השרתים של GIGANEWS ו ASTRAWEB..paradoxpixel כתב:אני מחובר דרך כבלים/בזק בין לאומי עם מנוי לשרתים של newshosting ואני מגיע למהירות המרבית שלי (קו של 2.5 מגה).........