חבל שאין אתר שהוא כולו של אוזניות אבל בכל ז'ת יש לי שאלה אל המבינים בעניין בקשר לאוזניות...
ככה הצלחתי לגייס דיי הרבה כסף ואני רוצה לקנות לעצמי אוזניות איכותיות ביותר לפי מה שקראתי(וקראתי הרבה פה באתר ובהרבה מאוד אתרים בח"ול)..הבנתי שסנהייזר בשבילי,למרות המחיר הגבוה מאוד מאוד של האוזניות..אני מסוגל להרשות לעצמי לקנות אותם...
עכשיו אולי השאלה תשמע טיפשית אבל מה יותר מתאים לי
hd580
או
hd555
אני יודע שההפרש מחירים דיי עצום
אבל אני לא רוצה סתם לקנות אוזניות יקרות שבסוף לא יתאימו לי...
חשוב לציין שבכלל בהתחלה רציתי לקנות את ה-hd595 אבל אין לי סיכוי לקנות אותם במחיר סביר בארץ ואין לי כוח להסתבך עם קניה בחו"ל.(דרך אגב את הhd580 אני משיג מחבר ביד שניה)
עכשיו מכיוון שאין סיכוי לקנות את הדגם הנ"ל הלכתי לאופציות האחרות שהם הhd555 שלפי מה שהבנתי הם בול כמו hd595 רק שהטווח תדרים יותר נמוך....
אז בגלל זה קרצו לי אוזניות אלו...
עכשיו מצד שני עומדת האופציה של ה hd580 precision לפי מה שהבנתי האוזניות האלה הם בעיקר ליוצרים,וגם מתאימים לתחום המוזיקה הקלאסית..והאום שלהם מאוד גבוהה שזה אומר שאני יצטרך לקנות מגבר?..האם הם יעבדו עם נגן mp3 פשוט?
הם גם יותר רציניות...אני מקווה שהם יתאימו לי כי המטרה שלי זה לשמוע מוזיקה בבית ברמה איכותית כמו שרק סנהייזר יודעים...(חובב מוזיקה מושבע)
עכשיו אני רוצה ללכת על הסנהייזר hd580 האם אני עושה טעות? האם הם רק למוזיקה קלאסית?,האם הם יפעלו גם בלי מגבר?
איך אני יודע כמה מטח הנגן שלי מספק?
מצטער על האורך אבל זה באמת כל מה שאני צריך לדעת אז תשובות יתקבלו בברכה,וגם המלצות על אוזניות אחרות למרות שאני דיי נעול על סנהייזר!
תודה רבה אבישי