מתלבט לגבי אוזניות סנהייזר(צריך עזרה גם :)

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
syco פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #1 

שלום אני חדש באתר...אחלה של אתר נראה.. :)
חבל שאין אתר שהוא כולו של אוזניות אבל בכל ז'ת יש לי שאלה אל המבינים בעניין בקשר לאוזניות...

ככה הצלחתי לגייס דיי הרבה כסף ואני רוצה לקנות לעצמי אוזניות איכותיות ביותר לפי מה שקראתי(וקראתי הרבה פה באתר ובהרבה מאוד אתרים בח"ול)..הבנתי שסנהייזר בשבילי,למרות המחיר הגבוה מאוד מאוד של האוזניות..אני מסוגל להרשות לעצמי לקנות אותם... :D
עכשיו אולי השאלה תשמע טיפשית אבל מה יותר מתאים לי
hd580
או
hd555
אני יודע שההפרש מחירים דיי עצום :lol:
אבל אני לא רוצה סתם לקנות אוזניות יקרות שבסוף לא יתאימו לי...

חשוב לציין שבכלל בהתחלה רציתי לקנות את ה-hd595 אבל אין לי סיכוי לקנות אותם במחיר סביר בארץ ואין לי כוח להסתבך עם קניה בחו"ל.(דרך אגב את הhd580 אני משיג מחבר ביד שניה)
עכשיו מכיוון שאין סיכוי לקנות את הדגם הנ"ל הלכתי לאופציות האחרות שהם הhd555 שלפי מה שהבנתי הם בול כמו hd595 רק שהטווח תדרים יותר נמוך....
אז בגלל זה קרצו לי אוזניות אלו... :wink:

עכשיו מצד שני עומדת האופציה של ה hd580 precision לפי מה שהבנתי האוזניות האלה הם בעיקר ליוצרים,וגם מתאימים לתחום המוזיקה הקלאסית..והאום שלהם מאוד גבוהה שזה אומר שאני יצטרך לקנות מגבר?..האם הם יעבדו עם נגן mp3 פשוט?
הם גם יותר רציניות...אני מקווה שהם יתאימו לי כי המטרה שלי זה לשמוע מוזיקה בבית ברמה איכותית כמו שרק סנהייזר יודעים...(חובב מוזיקה מושבע)
עכשיו אני רוצה ללכת על הסנהייזר hd580 האם אני עושה טעות? האם הם רק למוזיקה קלאסית?,האם הם יפעלו גם בלי מגבר?

איך אני יודע כמה מטח הנגן שלי מספק?

מצטער על האורך אבל זה באמת כל מה שאני צריך לדעת אז תשובות יתקבלו בברכה,וגם המלצות על אוזניות אחרות למרות שאני דיי נעול על סנהייזר!

תודה רבה אבישי

The-Fox
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2046
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 182 פעמים

שרשור שלא נקרא #2 

דבר ראשון לפני שאתה מתחיל להחליט בכלל, תשיל מעליך כל מיני סטיגמות ששמעת ותתרכז בעיקר ! והוא האוזן שלך.
סנהייזר חברה מעולה זה אין ספק, אך יש לא מעט חברות לא פחות טובות (שלחלקן יש תמחור מעולה בארץ ) ששווה לך לנסות ולבדוק, אני מדבר על חברות כמו Grado ו Beyerdynamic.
עד כמה שאני זוכר ה HD 580 וה HD 555 הן לא ממש מאותה סדרה והן די שונות.
מה יותר מתאים לך רק אתה יכול לדעת ע"י זה שתלך ותשמע עם המוזיקה שלך ורצוי מאד עם הציוד שלך.
לגבי סנהייזר אני לא רואה סיבה מספיק טובה לקנות בארץ, ואין לך מה לפחד לקנות בחו"ל, רבים עשו זאת וזה לא קשה/מסובך/מפחיד כמו שזה נראה.
במחיר שאתה תקנה בארץ HD 555/580 אתה יכול להביא מחו"ל HD 600.
לגבי הגברה מה שאמרת נכון חלקית, מכיוון ויש לסנהייזר כמה דגמים בעלי התנגדות גבוהה (300 אוהם) ולכן הן דורשות מגבר על מנת להוציא מהן את המיטב שהן יודעות לתת.
עניין זה בעיקר נכון לדגמי ה 600 וה 650, אך גם לסדרת ה 5X5 וה 5X0 יש 2 סדרות עם התנגדות של 50 אוהם והתנגדות של 120 אוהם. כאשר 120 אוהם כבר מתחיל להיות גבולי להאזנה בלי מגבר.
בנוסף, מה שאמרת על ה 595 וה 555 ממש, אבל ממש לא נכון מכיוון ונתונים טכניים לא מעידים דבר וחצי דבר על אופצי הצליל ויכולות האוזניה (פרט להתנגדות וגם זה רק ביחס להגברה) ואל תנסה להסיק שום דבר מהם, אתה צריך לשמוע.
מה שכן, הן אולי דומות בחטימת הסאונד אבל לא הרבה מעבר לזה.
בשורה התחתונה זה מסתכם באוזן שלך ובהעדפות האישיות שלך.
שם המשחק הוא טעם אישי וצרכים.
אחרי שהבנת את זה, תגדיר תקציב, עם איזה ציוד אתה מתכוון לעבוד, סוג מוזיקה אליה אתה מאזין.
אז כבר נוכל לעזור לך הרבה יותר :-)

Shtirlitz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4890
נתן תודות: 349 פעמים
קיבל תודות: 113 פעמים

שרשור שלא נקרא #3 

הגדר הרבה כסף : 500 ש"ח 800 ש"ח או 1000 ש"ח - ב1000 ש"ח תוכל לקנות את HD 600 משומשות בלי בעיה.
בחו"ל HD 600 עולה 249 $ באתרים מכובדים (חדש כמובן) אז עשה את השיקול שלך.
לא לשכוח את מחיר היבוא (בערך 20 $)
בקשר לBEYER - התמחור שלהם בארץ הוא הגיוני ואפילו שפוי (היה אפילו איזה מבצע לחברי האתר, לא יודע אם הוא קיים)
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר

tamiral
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1171
שם מלא: תמיר אלוש
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #4 

היה על ה-BEYERDYNAMIC מבצע אצל אורי יפה, אבל הוא נגמר כבר.
Good advise $5, me shut up $10

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”