קהל שבוי - מחיר הבילוי בבתי הקולנוע
-
mulder
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6513
- נתן תודות: 268 פעמים
- קיבל תודות: 582 פעמים
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3762646,00.html
אני לא אפסיק ללכת לקולנוע, אבל בשנים האחרונות באמת צמצמתי בהרבה. אם פעם הייתי הולך לראות גם קומדיות בקולנוע ולא רק סרטי אקשן, אז היום אני אחכה שהסרט יהיה זמין ברשת ושומר את הכסף לסרטים ששווה לראות על המסך הגדול.
לפעמים אני הולך לסרט בסופש ורואה אולם ענק רק מלא בחציו, וזה בתל אביב, וזה באמת חבל.
אני לא אפסיק ללכת לקולנוע, אבל בשנים האחרונות באמת צמצמתי בהרבה. אם פעם הייתי הולך לראות גם קומדיות בקולנוע ולא רק סרטי אקשן, אז היום אני אחכה שהסרט יהיה זמין ברשת ושומר את הכסף לסרטים ששווה לראות על המסך הגדול.
לפעמים אני הולך לסרט בסופש ורואה אולם ענק רק מלא בחציו, וזה בתל אביב, וזה באמת חבל.
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
אני כבר מזמן לא הולך לקולנוע.......
אבל, רגע......
זה בגלל שאין לנו קולנוע, וגם לא בצפת, וגם לא בטבריה, ואני חושב שגם לא בכרמיאל.
אני צריך לנסוע בערך 100 ק"מ לכיוון בשביל לראות סרט בקולנוע.
פריפריה....
אבל, רגע......
זה בגלל שאין לנו קולנוע, וגם לא בצפת, וגם לא בטבריה, ואני חושב שגם לא בכרמיאל.
אני צריך לנסוע בערך 100 ק"מ לכיוון בשביל לראות סרט בקולנוע.
פריפריה....
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 129 פעמים
- קיבל תודות: 244 פעמים
גם אני שנים לא מבקר בקולנוע....... המחירים היקרים של הכרטיסים הביאו אותי לותר על החוויה.
היום יש לי בבית חוויה לא פחות אם לא יותר טובה מקולנוע.
ועכשיו לעניין הפופקורן ב-37 שקל......
ללא ספק אם המחיר הוא כזה זה פשוט שערוריה ושוד לאור יום .....אבל וזה האבל הגדול...... רוב הציבור בארץ ויתר מזמן על העקרונות שלו ונכנע לרצונות שלו עבור כל מחיר.
השאלה שצריכה להישאל היא, למה הוא היה צריך להיבהל מהמחיר בדיעבד? אני היום שואל ללא בושה כמה עולה כל דבר לפני שאני פותח את הארנק.
למרות הכל, הדברים האלה הן מותרות ואפשר בלעדיהם. אני הייתי פשוט מחזיר הכל להוציא אולי את בקבוק המים.
ופעם הבאה, מביא מהבית או מבחוץ ללא בושה. אני רוצה לראות מי היה אומר לי לא להכניס.
היום יש לי בבית חוויה לא פחות אם לא יותר טובה מקולנוע.
ועכשיו לעניין הפופקורן ב-37 שקל......
ללא ספק אם המחיר הוא כזה זה פשוט שערוריה ושוד לאור יום .....אבל וזה האבל הגדול...... רוב הציבור בארץ ויתר מזמן על העקרונות שלו ונכנע לרצונות שלו עבור כל מחיר.
השאלה שצריכה להישאל היא, למה הוא היה צריך להיבהל מהמחיר בדיעבד? אני היום שואל ללא בושה כמה עולה כל דבר לפני שאני פותח את הארנק.
למרות הכל, הדברים האלה הן מותרות ואפשר בלעדיהם. אני הייתי פשוט מחזיר הכל להוציא אולי את בקבוק המים.
ופעם הבאה, מביא מהבית או מבחוץ ללא בושה. אני רוצה לראות מי היה אומר לי לא להכניס.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
-
mulder
- חבר מכור קשה

יש מסך דק, וגם יש מקרן. הכוונה היא שיש סרטים שאני בכל זאת מעדיף לראות פעם ראשונה בקולנוע, זה עדיין חוויה אחרת מבחינת הצפיה.MartinHSabag כתב:אני מניח שיש לך מסך דק בבית ולא מקרן, נכון ?שומר את הכסף לסרטים ששווה לראות על המסך הגדול.......
זאת בכלל לא הבעיה בבתי הקולנוע. הבעיה היא המחירים של הקולה.
ב18 שקלים אתה מקבל כוס פיצית, ובשקל יותר משהו גדול מידי ובעוד שקל נוסף אתה מקבל משהו בגודל ג'ריקן מלא בקולה. כמובן שתקנה את הקולה היקרה ותגמור הכל איכשהו עוד לפני הטריילר השלישי כשעדיין יש לפחות חמישה עד שהסרט יתחיל. עכשיו מסתבר שאין הפסקה ובערך שעה לתוך הסרט אתה מקלל כל רגע שקנית את הקולה כי אתה מת להשתין אבל אתה לא הולך לפספס את הסרט. אתה חושב שהסרט הוא באורך נורמלי של שעה וחצי ואז אתה מגלה שזה סרט של שעתיים. אז מסתבר שהמחיר הוא דלקת בשלפוחית השתן.
הסיבה העיקרית שאני לא הולך לקולנוע זה שאני רוצה את החטיפים\אוכל שאני בוחר, עם ההפסקות שאני בוחר ובלי לחפש חניה\לשלם על חניון ולחכות לפרסומות מעצבנות למוצרים שלא אכפת לי מהם. וכמובן שאם זה סרט קיץ לא ייתכן מצב שילדים לא יצעקו תוך כדי הסרט.
מחיר זאת לא הבעיה - זה ששום דבר לא מצדיק אותו. הנחמה היחידה היא שיש פה מקומות שמורים בניגוד מוחלט לקולנועים בכמה מדינות אחרות שאתה גם צריך לשבת 20 דקות מול מסך חשוך רק בשביל לתפוס מקום טוב.
ב18 שקלים אתה מקבל כוס פיצית, ובשקל יותר משהו גדול מידי ובעוד שקל נוסף אתה מקבל משהו בגודל ג'ריקן מלא בקולה. כמובן שתקנה את הקולה היקרה ותגמור הכל איכשהו עוד לפני הטריילר השלישי כשעדיין יש לפחות חמישה עד שהסרט יתחיל. עכשיו מסתבר שאין הפסקה ובערך שעה לתוך הסרט אתה מקלל כל רגע שקנית את הקולה כי אתה מת להשתין אבל אתה לא הולך לפספס את הסרט. אתה חושב שהסרט הוא באורך נורמלי של שעה וחצי ואז אתה מגלה שזה סרט של שעתיים. אז מסתבר שהמחיר הוא דלקת בשלפוחית השתן.
הסיבה העיקרית שאני לא הולך לקולנוע זה שאני רוצה את החטיפים\אוכל שאני בוחר, עם ההפסקות שאני בוחר ובלי לחפש חניה\לשלם על חניון ולחכות לפרסומות מעצבנות למוצרים שלא אכפת לי מהם. וכמובן שאם זה סרט קיץ לא ייתכן מצב שילדים לא יצעקו תוך כדי הסרט.
מחיר זאת לא הבעיה - זה ששום דבר לא מצדיק אותו. הנחמה היחידה היא שיש פה מקומות שמורים בניגוד מוחלט לקולנועים בכמה מדינות אחרות שאתה גם צריך לשבת 20 דקות מול מסך חשוך רק בשביל לתפוס מקום טוב.
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3720
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 194 פעמים
- קיבל תודות: 212 פעמים
אם כבר תלונות על בתי קולנוע, מעצבן אותי שלוקחים עמלה על רכישת כרטיסים מראש. במקום שיחשבו "גם ככה 80% מהמושבים ישארו ריקים אז כדאי לנו שאנשים ירכשו כרטיסים מראש ויתחייבו" חושבים רק על איך לסחוט עוד כמה שקלים ממי שרוצה לשמור לעצמו מקום טוב.
אני ממש לא חושב שמותר למישהו לאסור על הכנסת דברי מזון מבחוץ כאשר אין כל איסור לאכול בפנים, אם זה היה קורה לי מישהו היה חוטף צעקות ותלונה ל... מישהו אמור לטפל בדברים האלה, לא? בעצם כנראה שלא אחרת המצב היה שונה.
mulder, חצי אולם זה טוב מאד. בפעמים האחרונות שהייתי בקולנוע ברוב המקרים היו לא יותר מ10-15 אנשים באולם. בכלל בשנים האחרונות יצא לי איזה 4 פעמים שבאולם היינו רק אני ומי שבא איתי. אני לא אכנס לויכוח לאם צריך להעלות את מחיר הכרטיסים כי בקושי יש לקוחות או שצריך להוריד את המחיר כדי שיבואו יותר, אני רק רוצה לומר שגם אם בתי הקולנוע על סף הפסד אני מעדיף שיגבו יותר בכניסה ולא יסחטו ממני במזנון.
אני ממש לא חושב שמותר למישהו לאסור על הכנסת דברי מזון מבחוץ כאשר אין כל איסור לאכול בפנים, אם זה היה קורה לי מישהו היה חוטף צעקות ותלונה ל... מישהו אמור לטפל בדברים האלה, לא? בעצם כנראה שלא אחרת המצב היה שונה.
mulder, חצי אולם זה טוב מאד. בפעמים האחרונות שהייתי בקולנוע ברוב המקרים היו לא יותר מ10-15 אנשים באולם. בכלל בשנים האחרונות יצא לי איזה 4 פעמים שבאולם היינו רק אני ומי שבא איתי. אני לא אכנס לויכוח לאם צריך להעלות את מחיר הכרטיסים כי בקושי יש לקוחות או שצריך להוריד את המחיר כדי שיבואו יותר, אני רק רוצה לומר שגם אם בתי הקולנוע על סף הפסד אני מעדיף שיגבו יותר בכניסה ולא יסחטו ממני במזנון.
-
mulder
- חבר מכור קשה

לא כל כך הבנתי את הטענה שלך לגבי השתיה, כלומר כל אחד והשלפוחית שלו וקצב השתיה שלו. פה באמת הקולנוע לא אשם.flsh כתב:זאת בכלל לא הבעיה בבתי הקולנוע. הבעיה היא המחירים של הקולה.
מחיר זאת לא הבעיה - זה ששום דבר לא מצדיק אותו. הנחמה היחידה היא שיש פה מקומות שמורים בניגוד מוחלט לקולנועים בכמה מדינות אחרות שאתה גם צריך לשבת 20 דקות מול מסך חשוך רק בשביל לתפוס מקום טוב....
מחיר נורמלי, זאת הבעיה העיקרית. בשביל סרט זוג משלם בסביבות 100 שח שזה כבר מוגזם לגמרי. מוזר שמנהלי הקולנועים לא מנסים למשוך קהל, ואפילו עושים את ההפך הגמור.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 124 פעמים
- קיבל תודות: 937 פעמים
החוויה (אם אפשר לקרוא לזה כך) של ביקור באולם קולנוע כבר מזמן הפסיקה לעורר בי עניין. זה מתחיל במסע החיפושים אחר חניה (בדרך כלל בתשלום ולא זול) הצפיפות והרעש בלובי, רמת הנקיון (אל תעבירו לעולם את ידיכם תחת המושב), התנועה והרחש הבלתי פוסקים באולם בזמן הצפיה (בעצם הם פוסקים מידי פעם כאשר נשמע צלצול של טלפון, התעטשות, כיחכוח או סתם מלל בלתי פוסק ומנקר בראש). כשכבר אפשר למצוא שתי דקות של שקט אז הייתי מתעצבן מרמת האודיו באולם.
תוסיפו את מחיר הכרטיס שתיה ונישנושים, עלות הנסיעה ושמפעם לפעם אתם גם נתקעים במקומות לא טובים במיוחד וכל העסק הופך לתענית במקום בילוי. הפעם האחרונה שהייתי בסרט הייתה בשנת 2002 וזה לא ממש חסר לי.
תוסיפו את מחיר הכרטיס שתיה ונישנושים, עלות הנסיעה ושמפעם לפעם אתם גם נתקעים במקומות לא טובים במיוחד וכל העסק הופך לתענית במקום בילוי. הפעם האחרונה שהייתי בסרט הייתה בשנת 2002 וזה לא ממש חסר לי.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
הטענה שלי היא שהשתיה עולה הרבה מאוד כסף לגודל הכי קטן, אבל אז יש הפרש אפסי בין הגדלים שהופכים מלא מספיק לגדול מידי. אין הפסקה בסרט ארוך והתוצאה היא שחצי מהסרט חווית הצפיה לא נעימה כי אתה מצד אחד רוצה ללכת לשירותים ומצד שני אתה לא רוצה לפספס את הסרט.
אני לא מכיר אנשים שהשתיה מחזיקה להם הרבה זמן. אתה רואה פרסומות - משעמם לך אז אתה מנשנש ושותה משהו. אתה רואה טריילרים שלא מעניינים אותך - אתה אוכל עוד פופקורן ושותה עוד קולה. התוצאה היא שהסרט בקושי התחיל ואתה סיימת את החטיפים שלך.
כל פעם שאני וחברים הולכים לראות סרט, יש מירוץ בסוף הסרט לשרותים כי כולנו התאפקנו יותר מידי זמן.
החוויה פשוט לא נעימה - אלא אם במקרה אתה אוהב את ההרגשה ששלפוחית השתן שלך הולכת להתפוצץ? הקולנוע אשם שהוא לא עושה הפסקה באמצע. סלח לי שאני לא נהנה להתאפק - אני הולך לסרט בשביל לבלות ולא ממש בא לי לסבול תוך כדי ועוד יותר לא בא לי לפספס סרט ששילמתי בשביל לצפות בו בשביל שאני לא אצטרך לסבול.
אתה יכול להגיד לי שאני יכול לשתות יותר לאט אבל זה לא לעניין. אז במקום לסבול שעה אני אסבול חצי שעה? 20 דקות? אני אהיה עם קולה שהקרח נמס כל כך שהיא כבר לא טעימה? כל זה במקום פשוט לעשות הפסקה של 3 דקות? ההיגיון אומר שזה גם רווחי יותר לקולנוע כי זו עוד הזדמנות לקנות משהו..
אני לא מכיר אנשים שהשתיה מחזיקה להם הרבה זמן. אתה רואה פרסומות - משעמם לך אז אתה מנשנש ושותה משהו. אתה רואה טריילרים שלא מעניינים אותך - אתה אוכל עוד פופקורן ושותה עוד קולה. התוצאה היא שהסרט בקושי התחיל ואתה סיימת את החטיפים שלך.
כל פעם שאני וחברים הולכים לראות סרט, יש מירוץ בסוף הסרט לשרותים כי כולנו התאפקנו יותר מידי זמן.
החוויה פשוט לא נעימה - אלא אם במקרה אתה אוהב את ההרגשה ששלפוחית השתן שלך הולכת להתפוצץ? הקולנוע אשם שהוא לא עושה הפסקה באמצע. סלח לי שאני לא נהנה להתאפק - אני הולך לסרט בשביל לבלות ולא ממש בא לי לסבול תוך כדי ועוד יותר לא בא לי לפספס סרט ששילמתי בשביל לצפות בו בשביל שאני לא אצטרך לסבול.
אתה יכול להגיד לי שאני יכול לשתות יותר לאט אבל זה לא לעניין. אז במקום לסבול שעה אני אסבול חצי שעה? 20 דקות? אני אהיה עם קולה שהקרח נמס כל כך שהיא כבר לא טעימה? כל זה במקום פשוט לעשות הפסקה של 3 דקות? ההיגיון אומר שזה גם רווחי יותר לקולנוע כי זו עוד הזדמנות לקנות משהו..
-
mulder
- חבר מכור קשה

נו בחייך, קודם דיברת לעניין, עכשיו הגזמת קצת ואתה גולש לנושא התזמון שבו אתה אוכל את הפסק זמן והפופקורן ועל הקרח שנמס לך. אתה לא מצפה שיפתחו לך שם בופה עם ברמנית שתמלא לך את הכוס בקרח, נכון?flsh כתב:הטענה שלי היא שהשתיה עולה הרבה מאוד כסף לגודל הכי קטן, אבל אז יש הפרש אפסי בין הגדלים שהופכים מלא מספיק לגדול מידי. אין הפסקה בסרט ארוך והתוצאה היא שחצי מהסרט חווית הצפיה לא נעימה כי אתה מצד אחד רוצה ללכת לשירותים ומצד שני אתה לא רוצה לפספס את הסרט.
אתה יכול להגיד לי שאני יכול לשתות יותר לאט אבל זה לא לעניין. אז במקום לסבול שעה אני אסבול חצי שעה? 20 דקות? אני אהיה עם קולה שהקרח נמס כל כך שהיא כבר לא טעימה? כל זה במקום פשוט לעשות הפסקה של 3 דקות? ההיגיון אומר שזה גם רווחי יותר לקולנוע כי זו עוד הזדמנות לקנות משהו.....
בנושא ההפסקה אתה צודק. יש בתי קולנוע שיש בהם נוהל הפסקה ויש כאלה שלא. תכוון את עצמך לאלה שכן.
לשמחתי הקהל הישראלי קצת למד להתנהג ולהיות יותר מתחשב באולם הקולנוע, לא ראיתי מקרים מיוחדים של טלפונים או התפרעויות בסרט או לפניו.
איפה בדיוק יש באזור המרכז בתי קולנוע טובים עם הפסקות? אלה שבכלל יש טעם להתקרב אליהם הם בלי הפסקות.
ואני מציע שתקרא שוב את התגובה שלי - אתה אומר שאתה לא מסכים, אבל אז אומר שאתה מסכים עם הדבר היחיד שאני מדבר עליו? אני בסך הכל מדבר על העובדה שזה ביזיון שאין הפסקות ושבגלל זה החצי השני של הסרט מאוד לא נעים לצפיה - מה לא ברור פה?
אני רוצה לשתות את השתיה שלי בקצב נורמלי. אני נכנס 5 דקות לפני תחילת הפרסומות כדי שלא יהיה סיוט להגיע למקום, מחכה 25 דקות מתחילת הפרסומות עד תחילת הסרט, ומרוב שעמום מסתבר שסיימתי את הקולה. מה אתה רוצה, שאני אלך לישון לחצי שעה? אני לא רוצה להתאפק חצי סרט אז אני מבקש הפסקה ואתה מדבר איתי על זה שאני גולש לנושא של תזמונים והפסקות שמההתחלה דיברתי על זה שבעל הקולנוע עושה לי חיים קשים?
אם לכותב הכתבה מותר להגזים עם המחירים שלו (שבינינו לא ממש קרובים למציאות בחלק מהמוצרים ואולי אפילו בכולם - אבל הם שם בשביל להעביר עיקרון) גם לי בשביל להביע את העמדה שלי. זה לא הופך אותו או אותי לפחות צודקים.
ואני מציע שתקרא שוב את התגובה שלי - אתה אומר שאתה לא מסכים, אבל אז אומר שאתה מסכים עם הדבר היחיד שאני מדבר עליו? אני בסך הכל מדבר על העובדה שזה ביזיון שאין הפסקות ושבגלל זה החצי השני של הסרט מאוד לא נעים לצפיה - מה לא ברור פה?
אני רוצה לשתות את השתיה שלי בקצב נורמלי. אני נכנס 5 דקות לפני תחילת הפרסומות כדי שלא יהיה סיוט להגיע למקום, מחכה 25 דקות מתחילת הפרסומות עד תחילת הסרט, ומרוב שעמום מסתבר שסיימתי את הקולה. מה אתה רוצה, שאני אלך לישון לחצי שעה? אני לא רוצה להתאפק חצי סרט אז אני מבקש הפסקה ואתה מדבר איתי על זה שאני גולש לנושא של תזמונים והפסקות שמההתחלה דיברתי על זה שבעל הקולנוע עושה לי חיים קשים?
אם לכותב הכתבה מותר להגזים עם המחירים שלו (שבינינו לא ממש קרובים למציאות בחלק מהמוצרים ואולי אפילו בכולם - אבל הם שם בשביל להעביר עיקרון) גם לי בשביל להביע את העמדה שלי. זה לא הופך אותו או אותי לפחות צודקים.
-
mulder
- חבר מכור קשה

רגע, למה אתה צועק?flsh כתב:איפה בדיוק יש באזור המרכז בתי קולנוע טובים עם הפסקות? אלה שבכלל יש טעם להתקרב אליהם הם בלי הפסקות.
אם לכותב הכתבה מותר להגזים עם המחירים שלו (שבינינו לא ממש קרובים למציאות בחלק מהמוצרים ואולי אפילו בכולם - אבל הם שם בשביל להעביר עיקרון) גם לי בשביל להביע את העמדה שלי. זה לא הופך אותו או אותי לפחות צודקים....
אני מסכים עם מה שאמרת על נושא ההפסקות, כי זה באמת נוח שיש כמה דקות ללכת לשירותים. לגיטימי. אבל מכאן והלאה אתה מדבר על זה שאתה מסיים את כל מה שקנית לפני הסרט. מה הבעיה האישית הזאת שלך שייכת לנושא מחירים? פתרון: תקנה יותר חטיפים ועוד כוס שתיה לפני שאתה נכנס ואל תאכל את הכל בבת אחת לפני שכיבו את האורות או שתאכל טוב בבית לפני הסרט.
קולנוע טוב עם הפסקות? עזריאלי. אני חושב שגם בסינמה סיטי. רב חן - אין הפסקות.
ואף אחד לא קבע שאתה חייב לשבת ולראות את הפרסומות והטריילרים. תציץ מדי פעם מחוץ לאולם, תמתין 10 דקות ואז תיכנס.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 66529
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 442 פעמים
- קיבל תודות: 4031 פעמים
אני חושב שמעל שנתיים (יותר לכיוון השלוש שנים) לא ביקרתי בבתי קולנוע - בעצם מאז שרכשתי מסך דק ורמקולים איכותיים וגיליתי את עולם ה"הד"
ישנם כ"כ הרבה סיבות שהופכות את ה"חוויה" הנ"ל לחוויה שאני אישית מוותר עליה בעונג שאני פשוט לא יודע אפא להתחיל, אבל הדבר הראשון שעולה לי לראש זה הקהל שחולק איתי את החוויה. לא יצא לי אפילו פעם אחת לראות סרט בקולנוע בלי שתהיה הפרעה כלשהי, החל מילדים (ולא צריך להכביר מילים אני מניח) וכלה בערסים, או ההוא שמסביר לזה שלידו מה בדיוק רואים וזה ש"שכח" לכבות את הפלאפון ועוד. כמובן שנושא הכתבה היא הבעייה הבאה בתור ב"חווית" הצפייה בבית קולנוע, אבל זה משהו שאפשר לעקוף (שמים בתיק של האישה 2 פחיות וחטיפים ונגמר הסיפור).
בקיצור - מבחינתי צפייה בסרט בבית קולנוע זה יותר עונש מאשר הנאה ולכן וויתרתי על התענוג די מזמן.
אני חייב לסייג את דבריי בעצם - יוצא לי לראות כסרט בשנה בבית קולנוע בממוצע, אבל זה רק סרט שאני מצפה לו בכיליון עיניים (בסיגנון שר הטבעות/מטריקס וכו') וגם אז רק באולמות ה VIP של הסינמה סיטי שם החוויה די שונה ויחסית מהנה (קהל בוגר יותר שהשקיע יותר בכרטיס ולרב נותן יותר כבוד למקום ולזולת).
ישנם כ"כ הרבה סיבות שהופכות את ה"חוויה" הנ"ל לחוויה שאני אישית מוותר עליה בעונג שאני פשוט לא יודע אפא להתחיל, אבל הדבר הראשון שעולה לי לראש זה הקהל שחולק איתי את החוויה. לא יצא לי אפילו פעם אחת לראות סרט בקולנוע בלי שתהיה הפרעה כלשהי, החל מילדים (ולא צריך להכביר מילים אני מניח) וכלה בערסים, או ההוא שמסביר לזה שלידו מה בדיוק רואים וזה ש"שכח" לכבות את הפלאפון ועוד. כמובן שנושא הכתבה היא הבעייה הבאה בתור ב"חווית" הצפייה בבית קולנוע, אבל זה משהו שאפשר לעקוף (שמים בתיק של האישה 2 פחיות וחטיפים ונגמר הסיפור).
בקיצור - מבחינתי צפייה בסרט בבית קולנוע זה יותר עונש מאשר הנאה ולכן וויתרתי על התענוג די מזמן.
אני חייב לסייג את דבריי בעצם - יוצא לי לראות כסרט בשנה בבית קולנוע בממוצע, אבל זה רק סרט שאני מצפה לו בכיליון עיניים (בסיגנון שר הטבעות/מטריקס וכו') וגם אז רק באולמות ה VIP של הסינמה סיטי שם החוויה די שונה ויחסית מהנה (קהל בוגר יותר שהשקיע יותר בכרטיס ולרב נותן יותר כבוד למקום ולזולת).
אני עדיין הולך פעם ב לקולנוע. בסה"כ לא היו לי חוויות רעות עם אנשים אחרים שמציקים, בכלל רוב הזמן
כשהייתי מגיע לאולם כמעט לא היו שם אנשים... האוכל יקר נכון, אבל זה לא מפתיע ואם לא רוצים לא קונים.
כמעט כל קולנוע נראה/נשמע מסריח ולכן צריך ללכת ליותר טובים שבהם כמו יס פלנט או הסינמקס.
כשהייתי מגיע לאולם כמעט לא היו שם אנשים... האוכל יקר נכון, אבל זה לא מפתיע ואם לא רוצים לא קונים.
כמעט כל קולנוע נראה/נשמע מסריח ולכן צריך ללכת ליותר טובים שבהם כמו יס פלנט או הסינמקס.