אני מתעניין באזניות לנגן נייד,שיתאימו לחדר כושר ושימוש יומיומי... היום אני משתמש ב-BOSE TRIPORT שממש מספיקות לי,אבל הן גדולות מדי כדי לסחוב אותן כל היום-אז התחלתי להתעניין באזניות IEM,התקציב הוא בערך 100$.
הבנתי שיש פה כמה חברה שיש להם אזניות של SHURE אבל ה-E4C יקרות לי מדי...ה-E2C שוות את המחיר? או ללכת על משהו אחר? האם הן מתאימות לריצה? מה האופציות האחרות שלי?
תודה מראש על העזרה...
אזניות IEM
- The-Fox
- חבר ותיק

- תגובות: 2046
- נתן תודות: 29 פעמים
- קיבל תודות: 182 פעמים
לעומת ה BOSE TRIPORT ה E2c ושאר המתחרים במחיר הזה הינם ברמה אחרת. ככה שלדעתי המחיר מצדיק את עצמו.
האופציות האחרות שיש לך הן Etymotic Er-6i שעולות כ 70-90$.
מבחינת רמה ה Ety Er-6i וה Shure E2c פחות או יותר שווים, אבל ה ETY קצת יותר מפורטות ובעל צליל פחות באסי עם גבוהים יחסית טובים.
ה SHURE בעלות צליל יותר מלא ויותר באסי. זה בגדול על שניהם, את ה E2c יצא לי לשמוע מעט ואת ה Er-6i לא יצא לי לשמוע בכלל, מה שכתבתי עליה הוא ממה שקראתי ברשת ומביקורות של אנשים.
לאחרונה אני רואה שהמחירים של ה SHURE ירדו חזק, לדעתי אתה יכול בכיף להביא E3c באיזור ה 100$ ואז אין לך הרבה מתחרים באותו מחיר הנה דוגמא קטנה.
בכל מקרה אני חושב שאני היחיד פה עם ה E4c
בהצלחה.
האופציות האחרות שיש לך הן Etymotic Er-6i שעולות כ 70-90$.
מבחינת רמה ה Ety Er-6i וה Shure E2c פחות או יותר שווים, אבל ה ETY קצת יותר מפורטות ובעל צליל פחות באסי עם גבוהים יחסית טובים.
ה SHURE בעלות צליל יותר מלא ויותר באסי. זה בגדול על שניהם, את ה E2c יצא לי לשמוע מעט ואת ה Er-6i לא יצא לי לשמוע בכלל, מה שכתבתי עליה הוא ממה שקראתי ברשת ומביקורות של אנשים.
לאחרונה אני רואה שהמחירים של ה SHURE ירדו חזק, לדעתי אתה יכול בכיף להביא E3c באיזור ה 100$ ואז אין לך הרבה מתחרים באותו מחיר הנה דוגמא קטנה.
בכל מקרה אני חושב שאני היחיד פה עם ה E4c
בהצלחה.
נערך לאחרונה על ידי The-Fox ב 30/01/2006 22:55, נערך פעם 1 בסך הכל.
מסכים עם השועל, מדובר על אוזניות ברמה אחרת. כבעלים של אוזניות מסוג זה, אמליץ לך בנוסף לבדוק את עניין הנוחות - לא כל אחד מסתדר עם הסגנון הזה.