האם תשקלו חרם צרכני על מוצרים משוודיה

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
mulder פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6513
נתן תודות: 268 פעמים
קיבל תודות: 582 פעמים

שרשור שלא נקרא #46 

ואגב נושא טורקיה שהועלה כאן, לפי כלכליסט מהבוקר יש ירידה של כ 50% בתיירות ישראלים לטורקיה יחסית לאותה תקופה שנה שעברה, הירידה הכי תלולה מכל המדינות שמבקרות שם. ככה זה כשיורקים לבאר.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 124 פעמים
קיבל תודות: 937 פעמים

שרשור שלא נקרא #47 

הרבה עברו ליוון ולמזרח אירופא
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

mulder פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6513
נתן תודות: 268 פעמים
קיבל תודות: 582 פעמים

שרשור שלא נקרא #48 

Catskinner כתב:הרבה עברו ליוון ולמזרח אירופא
...
catskinner (מאיפה אתם מביאים את הכינויים האלה???) , אני חושב שיש פה כנראה דברים בגו. אם לעשות הקבלה, אז טורקיה היא האיקאה של התיירות פה. תמיד יש דילים טובים, אז יש פה משהו מעבר.

ufffnick
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4620
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 465 פעמים

שרשור שלא נקרא #49 

truejoker

אני לא כל כך בטוח שזה נכון.
ראה ערך עיראק, אפגניסטן, יוגוסלביה לשעבר, סודן והרשימה עוד ארוכה מאוד (חצי אפריקה ברשימה).
אתה תוהה מה משותף למדינות האלה?
עימות פנימי על רקע מלחמת אזרחים שרוצחים זה בזה בעשרות ומאות אלפים.
כל המדינות שעסוקות במאבקים פנימיים, אין להן זמן להתעסק עם מי שמבחוץ.
כל אלה (אולי חוץ מיוגוסלביה לשעבר) העימות בין זרמים של האיסלאם או מוסלמים בנוצרים עדיין נמשך.
נכון שהיהודים יסבלו שם גם כן בעיקר כי כולם יסבלו מהעימות,
אבל כשיגמרו היהודים או יהגרו לארץ (ראה את הצרפתים שעלו בהמוניהם בשנתיים האחרונות בגלל גל האנטישמיות השמאלנית באירופה),
הם ישארו עם עצמם.
מלחמת אזרחים זה הדבר הגרוע ביותר לקיומה של מדינה באשר היא,
ואת זה כל מלקקי הפינכה באירופה כבר הבינו, רק לא מצאו רעיון מקורי לפעול בכיוון.

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שרשור שלא נקרא #50 

ufffnick כתב:truejoker

אני לא כל כך בטוח שזה נכון.
ראה ערך עיראק, אפגניסטן, יוגוסלביה לשעבר, סודן והרשימה עוד ארוכה מאוד (חצי אפריקה ברשימה).
אתה תוהה מה משותף למדינות האלה?
עימות פנימי על רקע מלחמת אזרחים שרוצחים זה בזה בעשרות ומאות אלפים.
כל המדינות שעסוקות במאבקים פנימיים, אין להן זמן להתעסק עם מי שמבחוץ.
כל אלה (אולי חוץ מיוגוסלביה לשעבר) העימות בין זרמים של האיסלאם או מוסלמים בנוצרים עדיין נמשך.
נכון שהיהודים יסבלו שם גם כן בעיקר כי כולם יסבלו מהעימות,
אבל כשיגמרו היהודים או יהגרו לארץ (ראה את הצרפתים שעלו בהמוניהם בשנתיים האחרונות בגלל גל האנטישמיות השמאלנית באירופה),
הם ישארו עם עצמם.
מלחמת אזרחים זה הדבר הגרוע ביותר לקיומה של מדינה באשר היא,
ואת זה כל מלקקי הפינכה באירופה כבר הבינו, רק לא מצאו רעיון מקורי לפעול בכיוון.
...
שבדיה כשהיה מצב כזה נגד הערבים משרד החוץ שלה לחץ על העיתון והם אמרו לו שהוא יסגר אם הוא לא יתנצל . הם לא אמרו "חופש עיתונות " אעלק
בריטניה ועוד מדינות מהאיחוד האירופי משלמות כסף בסדרי גודל של מאות אלפי דולרים לכול מיני ארגונים שילשינו על התנחלויות , ושימצאו מה לומר על המבצע בעזה . אותן מדינות ממנות גם את המפגינים בנעלין . אם אתה לא רואה בזה רצון להתנכל לנו , אני לא מבין מה . הרי הן לא היו מעיזות לרשום תרומה של משרד החוץ שלהן לארגונים כאלו במדינות עימות אחרות . הן מרשות את זה כי הן יודעות שדעת הקהל/תקשורת בעולם לא תעשה מזה רעש .
אל תשלה את עצמך הן משתמשות במצב כי הן לא רוצות לקרוא לילד בשמו . הרי אף אחת מהן לא הייתה מרשה כזה דבר שיפלו טילים על שטחה . אם אירלנד הייתה מעיזה לעשות את זה , בריטניה הייתה מוחקת אותה . וזו אותה בריטניה שמשלמת הון כדי להשניא אותנו בעולם .
כמה סיפורי בדים התפרסמו בעיתונות כאן ואח"כ בעולם על מעשים שכביכול נעשו ע"י חיילים במבצע עופרת יצוקה , ואף אחד מהם שהתברר כלא נכון , התקשורת לא התנצלה בכלל . למה אם זה היה קורה למדינה אחרת הן גם היו עוברים על זה לסדר היום ? או שהיו נאלצים לפטר את הכתב כדי להביע שזה לא ישנה

ולגבי זה שיגמרו יהודים , ההסטוריה מוכיחה שכול מדינה שהייתה מעצמה עומית וגירשה את היהודים או גרמה להם להגר , נפלה ממעמדה תוך עשרות שנים בודדות . אם באירופה לא יהיו יהודים , אז אירופה תבער בגלל האסלם אבל גם המעמד הכלכלי שלה יפול וזה יצית עוד יותר בעירה

שלח תגובה

חזור אל “ללא קשר”