יש הבדל בין קובץ MKV לקובץ HDTV עם סיומת XVID ?
נניח ויש לי לי שני קבצים במחשב של אותה סידרה ומאותו פרק . האחד עם סיומות MKV והשני עם סיומת HDTV XVID
עכשיו יש הבדל משמעותי בניהם? נניח אם ארצה להעביר פרק עם סיומת HDTV XVID למזרים מדיה שלי WDTV HD
אני אוכל לצרף תרגום כמו שאני עושה עם קובץ MKV ?
עכשיו יש הבדל משמעותי בניהם? נניח אם ארצה להעביר פרק עם סיומת HDTV XVID למזרים מדיה שלי WDTV HD
אני אוכל לצרף תרגום כמו שאני עושה עם קובץ MKV ?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 124 פעמים
- קיבל תודות: 937 פעמים
שניהם קבצי אריזה ולכן אין לך דרך לדעת מה הם מכילים עד שתיפתח.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
לא צריך לתת תשובה ג'נרית, אולי אי אפשר לדעת אבל קצת הגיון אפשר להפעיל - XVID הוא לרוב בשימוש בקידודים שהם באיכות של DVD ומטה ואילו MKV לרוב משמש בקידוד של תוכן באיכות HD - ועל מסך HD דרך סטרימר כנראה שגירסת הMKV תיראה יותר טוב.Catskinner כתב:שניהם קבצי אריזה ולכן אין לך דרך לדעת מה הם מכילים עד שתיפתח....
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5877
- נתן תודות: 133 פעמים
- קיבל תודות: 296 פעמים
elan22, נראה לי אתה לא צודק לגבי תושבה גנרית, וגם לגבי תשובה שלך. באריזה avi לדוגמא אפשר לארוז גם stream שנדחס עם h264, ופס קול 5.1 כלשהו. לדעתי, הכי טוב, זה להשוות את הקבצים בתצוגה שלהם בטלויזיה, או לבדוק ב-mediainfo ולראות מה ההבדל בפרמטרים של הקבצים
- comanoodle
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 10
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
בד"כ כלל קבצים גם HDTV ו XviD בשם שלהם הם ברזולוציה של מתחת ל-700 ברוחב ו-400 בגובה. ה-HDTV אומר שהמקור של הקובץ הוא הקלטה מ-HDTV, אבל זה לא HD. הם בד"כ באיכות מאוד ירודה, שלא מתקרבת בכלל לאיכות DVD (ה-scene ככה עם רוב הוידאו שלהם, אבל בקבצים האלה זה אף יותר גרוע, כי הם שמים דגש על גודל).
בלי קשר לאיכות, יש לשים לב שהרזולוציה נמוכה יותר משל DVD.
בלי קשר לאיכות, יש לשים לב שהרזולוציה נמוכה יותר משל DVD.