Zune HD כן או לא
-
Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
אני טס עוד מספר ימים לארה"ב ובין השאר אני רוצה לקנות נגן חדש.
מה המומחים כאן אומרים על הנגן? אני מתאר לעצמי שאף אחד כאן עדיין לא שיחק איתו (בודדים בעולם מחוץ למיקרוסופט נגעו בו עד היום).
על הנייר, אם להתעלם מהיצרן והרקורד שלו בנגנים ובמערכות הפעלה ניידות, נראה מכשיר מנצח לא?
מסך ברזולוציה מטורפת, יציאת HD אפשרית, WiFi, יישומים וכמובן איכות סאונד שהייתה מעולה או ככה אומרים בדור הקודם של Zune... והמחיר ההוגן מאוד, בטח יחסית למתחרים מ Apple
מה אתם אומרים?
מה המומחים כאן אומרים על הנגן? אני מתאר לעצמי שאף אחד כאן עדיין לא שיחק איתו (בודדים בעולם מחוץ למיקרוסופט נגעו בו עד היום).
על הנייר, אם להתעלם מהיצרן והרקורד שלו בנגנים ובמערכות הפעלה ניידות, נראה מכשיר מנצח לא?
מסך ברזולוציה מטורפת, יציאת HD אפשרית, WiFi, יישומים וכמובן איכות סאונד שהייתה מעולה או ככה אומרים בדור הקודם של Zune... והמחיר ההוגן מאוד, בטח יחסית למתחרים מ Apple
מה אתם אומרים?
Need more cowbell
אתה יודע רק היום יצא לי לראות תרד ארוך מאוד בHEAD-FI שבו משחקים עם קבוצה של נגנים , והחברים באתר קוטלים 1 ואז הוא מפסיד נקודה , ומחמיאים לאחד והוא מקבל נקודה . נגן שמגיע ל0 נקודות נמחק . אני לא זוכר מי נמחק ראשון הזון או האייפוד
ובנימה קצת יותר רצינית , מה בדיוק אתה רוצה מנגן ? כי אם זה למוסיקה אז לענ"ד כדאי לבחור או COUN או סוני , לדברים אחרים לא ממש בדקתי , כי לומר לך את האמת , הצג בכול הנגנים הוא כזה שווידאו זה עוד יותר גרוע מהפלאפון שלי
ובנימה קצת יותר רצינית , מה בדיוק אתה רוצה מנגן ? כי אם זה למוסיקה אז לענ"ד כדאי לבחור או COUN או סוני , לדברים אחרים לא ממש בדקתי , כי לומר לך את האמת , הצג בכול הנגנים הוא כזה שווידאו זה עוד יותר גרוע מהפלאפון שלי
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
הוא רק לשוק האמריקאי כרגע. מבחינת יכולות חומרה, אין ספק שהוא אחד המרשימים כיום.
אבל, ללא מנגנון APPS הייתי מוותר עליו כרגע. המחיר שלו גם נראה מעט גבוה.
אם אתה מחפש עסקאות, לדעתי ה-ipod Touch החדש, ה-COWON, ARCHOS ו-iStation מהווים פתרונות זולים יותר.
מבחינת קוליות? הוא בהחלט לוקח כרגע.
אבל, ללא מנגנון APPS הייתי מוותר עליו כרגע. המחיר שלו גם נראה מעט גבוה.
אם אתה מחפש עסקאות, לדעתי ה-ipod Touch החדש, ה-COWON, ARCHOS ו-iStation מהווים פתרונות זולים יותר.
מבחינת קוליות? הוא בהחלט לוקח כרגע.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 66529
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 442 פעמים
- קיבל תודות: 4031 פעמים
מישהו יודע אם הנגן הזה יודע לנגן קבצי MKV בצורה מושלמת? אני רואה שהוא לא תומך DIVX, אבל אם יש תמיכה ב MKV (אני לא מוצא מידע, רשום רק "H264") אפשר בהחלט לוותר על DIVX.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
trujoker,
אפליקציות של צד שלישי.
Huber,
בויינה, איזו הגזמה... זה מיקרוסופט, לא iriver...
אפליקציות של צד שלישי.
Huber,
בויינה, איזו הגזמה... זה מיקרוסופט, לא iriver...
- Huber
- חבר במועדון HT

- Huber
- חבר במועדון HT