מדוע אצלי ה WEP מאט קצב העברת קבצים ב WIFI תקן N ?
תנסה להעביר ל- wpa2 אם יש לך.
לפחות לפי מה שרשום באתר של צ'יפ(אני מצטט):
"הבחירה ב-WPA2 עדיפה גם מבחינת ניצול רוחב הפס האלחוטי, כיוון שמנגנון זה מנצל חלק קטן מרוחב הפס, לעומת WEP ו-WPA שיכולים להשתמש בעד 40% מרוחב הפס."
מקור כאן:
http://www.netcheif.com/Articles/WiFiSe ... curity.htm
"הבחירה ב-WPA2 עדיפה גם מבחינת ניצול רוחב הפס האלחוטי, כיוון שמנגנון זה מנצל חלק קטן מרוחב הפס, לעומת WEP ו-WPA שיכולים להשתמש בעד 40% מרוחב הפס."
מקור כאן:
http://www.netcheif.com/Articles/WiFiSe ... curity.htm
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6782
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 244 פעמים
Re: תנסה להעביר ל- wpa2 אם יש לך.
נכון ונכון לרוב הראוטרים.rotmix כתב:לפחות לפי מה שרשום באתר של צ'יפ(אני מצטט):
מקור כאן:
http://www.netcheif.com/Articles/WiFiSe ... curity.htm...
nir11 - ניתן במקביל לmac filter להסתיר את הSSID מה שפחות יבליט אותך ויוריד את הסבירות להתקפות Aircrack למינהם..nir11 כתב:שני הפרוטוקולים פוגעים בביצועים.
אצלי בבית אני מסתפק ב MAC FILTERING. נכון שכל האקר מתחיל יכול להתגבר על זה בקלות, אבל האדם הסביר נשאר בחוץ. זה מה שאני ממליץ....
נכון, מעולם לא ניסיתי את זה, אבל אני חושב שזה יקשה על גם על קליינטים מזדמנים לי להתחבר -אני אצטרך להקליד ידנית את ה SSID בהם, אני אפילו לא יודע איך עושים את זה...
בכל אופן, בבלנס בין רשת מאובטחת מאוד (אך איטית), לבין רשת מהירה יותר (אך פרוצה לגמרי), אני נעצרתי על MAC FILTERING , האמת היא שגם זה פתרון מסורבל, כי לוקח זמן למצוא את ה MAC של ה WII או של טלפון נייד, ואז גם צריך להקליד את זה בראוטר..
בכל אופן, בבלנס בין רשת מאובטחת מאוד (אך איטית), לבין רשת מהירה יותר (אך פרוצה לגמרי), אני נעצרתי על MAC FILTERING , האמת היא שגם זה פתרון מסורבל, כי לוקח זמן למצוא את ה MAC של ה WII או של טלפון נייד, ואז גם צריך להקליד את זה בראוטר..
- sam22
- חבר במועדון HT

- תגובות: 20360
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
אני עם ראוטר חדש של D LINK
בראוטר הקודם 3COM עבדתי על MAC FILTER
היה מאוד נוח
רואים מי מנסה להכנס ומאשרים אותו.
כעת נראה שצריך להקליד את הזיהוי הMAC של כל מכשיר שרוצה להכנס
האם כך?
בראוטר הקודם 3COM עבדתי על MAC FILTER
היה מאוד נוח
רואים מי מנסה להכנס ומאשרים אותו.
כעת נראה שצריך להקליד את הזיהוי הMAC של כל מכשיר שרוצה להכנס
האם כך?
העם דורש..... כל מיני דברים
בהנחה שיש לך מחשב שנמצא על אותה רשת (SUBNET) כמו הפופקורן תעשה בו כך:jaksirak כתב:כבר לא פעם אמרו לי שכדאי לפלטר לפי MAC ולהמנע מ WEP.
השאלה היא, איך אני מוצא את ה MAC של הפופקורן?...
start
run
cmd
בחלון דוס השחור שיפתח לך תרשום arp -a
תקבל טבלה שבה יופיע ה IP של הפופקורן, ולידו ה MAC שלו. אם זה פופקורן ואתה לא יודע את ה IP שלו, תעשה באותו חלון שחור ping pch-a110 - והוא יכתוב לך את IP.
- jaksirak
- חבר ותיק

- תגובות: 1375
- שם מלא: קובי כהן
- נתן תודות: 135 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
תודה, למעשה הם לא באותה רשת (רשת אלחוטית) אבל מסתבר שבמסך ה setup מופעי כתובת MAC. מחר אני אבדוק זאת.nir11 כתב:בהנחה שיש לך מחשב שנמצא על אותה רשת (SUBNET) כמו הפופקורן תעשה בו כך:jaksirak כתב:כבר לא פעם אמרו לי שכדאי לפלטר לפי MAC ולהמנע מ WEP.
השאלה היא, איך אני מוצא את ה MAC של הפופקורן?...
start
run
cmd
בחלון דוס השחור שיפתח לך תרשום arp -a
תקבל טבלה שבה יופיע ה IP של הפופקורן, ולידו ה MAC שלו. אם זה פופקורן ואתה לא יודע את ה IP שלו, תעשה באותו חלון שחור ping pch-a110 - והוא יכתוב לך את IP....
בברכה קובי כהן
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 124 פעמים
- קיבל תודות: 937 פעמים
אתם יודעים שה MAC משודר גלוי ולכן כל פורץ מתחיל יכול לבצע עליו spoofing?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.