שלום:]הייתי רוצה לדעת יותר על אוזניות בשילוב עם מגברים

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
solminor פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #1 

:]שלום...הנני מעוניין באוזניות איכותיות המוגדרות כשקופות וככאלה שאינן צובעות את הצליל המומע דרכן ,וזאת בכדי שאוכל לנטר את הסאונד אותו אני מקליט ועורך בצורה הטובה ביותר...אין ברשותי מגבר אוזניות "יעודי"ובמכשיר ההקלטה הרב ערוצי שלי ישנן שתי יציאות...האחת יציאת אוזניות והשניה יציאת ליין [0db[...מכיוון שרוב האוזניות המוניטוריות הן אוזניות בעלות התנגדות גדולה יחסית...הומלץ לי בחום על אוזניות של akg דגם 240 sשהן לפי מה שנאמר לי בעלות התנגדות נמוכה יחסית ואמורות להיות בעלות מספיק כוח גם ללא מגבר יעודי...שאלתי היא כזאת:האם זה נכון ?ואנני צריך מגבר מיוחד בשבילן...האם אני יכול פשוט להתחבר אל המגבר הרגיל שלי בחדר[יש לו יציאה לאוזניות]אשר מחובר ליציאת הליין אאוט של מכשיר ההקלטה שלי ובכך למעשה להגביר את הווליום אך להסתכן בזה שהמגבר יצבע לי את הסאונד
בברכה :]...אני... 8)

byrdparis
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1419
קיבל תודות: 1 פעם

שרשור שלא נקרא #2 

כן אתה יכול להשתמש בהן ללא מגבר יעודי להקלטות .
כמו שאמרת המגבר שלך בחדר כנרה יצבע לך את הסאונד .

אבל כל עוד אתה לא מקליט באופן מקצועי ורק חובב האוזניות שציינת יתנו לך תוצאות טובות .

תתחדש
בהצלחה

אביעד
REAL POWER CANT BE GIVEN IT MUST BE TAKEN

The-Fox
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2046
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 182 פעמים

שרשור שלא נקרא #3 

לגבי ה AKG 240, רק תשים לב שאתה לא לוקח את הגרסאת M שהיא בעלת התנגדות של 600 אוהם :twisted: אתה תצתרך טרקטור בשביל להזיז אותן :D
בהצלחה.

solminor פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שרשור שלא נקרא #4 

שלום:]תודה בינתיים לחב'רה שיעצו לי...אשמח לקבל עוד חוות דעת בברכה :]אני :wink:

yosihary
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1271
שם מלא: יוסף הרי
נתן תודות: 53 פעמים
קיבל תודות: 119 פעמים

ערב טוב אלמוני

שרשור שלא נקרא #5 

solminor כתב:שלום:]תודה בינתיים לחב'רה שיעצו לי...אשמח לקבל עוד חוות דעת בברכה :]אני :wink:
...
לדעתי תוכל להשתמש ללא חשש במגבר הביתי (לא צינת איזה), ולבדוק אם הוא מנתק את הרמקולים בעת החיבור, או פשוט לנתקם בלבד.

רוב המגברים המודרניים, שאינם משהו אזוטרי, מתוכננים להעביר את הצליל דרכם במקסימום שקיפות. ניתוק הרמקול רק עוזר להם (לא במגבר שפופרתי)
ורסיברים נכללים. אני בדקתי רסיבר של דנון מול מגבר אוזניות של קריק, ולא מצאתי שום הבדל מהותי מבחינת הסאונד. (סנהייזר 580)

תשווה אותן גם ליציאת האוזניות הייעודית. בכל מקרה ההספק הנדרש קטן מואט ומטה.

The-Fox
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2046
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 182 פעמים

שרשור שלא נקרא #6 

מותר לדעת באיזה רסיבר ובאיזה מגבר של Creek מדובר ?
נראה לי לא הגיוני כל כך מכיוון וה 580 בעלות התנגדות של 300 אוהם, בכל זאת.

solminor פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שרשור שלא נקרא #7 

:]תודה על המשך היעוץ אשמח לקבל תגובות נוספות...:]yosihary שאל מאיזה סוג המגבר שלי ובכן המגבר שלי הוא מגבר של "שרווד"פרולוג'יק מסדרת ניו-קאסל,אנני זוכר את מספר הדגם הספציפי...המגבר איננו מנתק את הרמקולים כאשר מתחברים ליציאת אוזניות שלו...למה אתה ממליץ לנתק אותם???אם הבנתי נכון ממך-אז זה עוזר לו להיות יותר "שקוף"בהעברת הסאונד...הבנתי נכון?בברכה:]...אני...:]

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”