החלפת ראוטר
-
knazi
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3289
- נתן תודות: 205 פעמים
- קיבל תודות: 86 פעמים
ברשותי כעת siemens sl2-141 שהוא מודם וראוטר ביחד ואני רוצה לקנות ראוטר חדש בשביל ליצור מהירות גבוהה יותר ברשת הביתית בשביל להעביר אינפורמציה בין הפופקורן למחשב ברשת האלחוטית
רציתי לדעת אם אני יכול להשתמש בסימנס רק כמודם ובראוטר חדש רק כראוטר או שאני צריך לקנות ראוטר חדש שבתוכו יש גם מודם
ואם זה אפשרי איך אני מחבר את הדברים
תודה
רציתי לדעת אם אני יכול להשתמש בסימנס רק כמודם ובראוטר חדש רק כראוטר או שאני צריך לקנות ראוטר חדש שבתוכו יש גם מודם
ואם זה אפשרי איך אני מחבר את הדברים
תודה
-
knazi
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3289
- נתן תודות: 205 פעמים
- קיבל תודות: 86 פעמים
המקלט שלי הוא wn-100 wifi של פופקורן והוא עומד בתקן N והמחשב מחובר קווית לראוטר אז זה לא משנה בעצם רק צריך ראוטר בתקן N
ואני מבין שזה לא ממש משנה איזה ראוטר כל עוד הוא בתקן N נכון?
תודה רבה על העזרה
ותודה על ההשקעה בציור תומר
ואני מבין שזה לא ממש משנה איזה ראוטר כל עוד הוא בתקן N נכון?
תודה רבה על העזרה
ותודה על ההשקעה בציור תומר
- TomerP
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 422
- שם מלא: תומר
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
אין לי WN-100 כדי לבדוק לך, אבל אני מאמין ש Linksys WRT54GL יעשה את העבודה כמו גדול.knazi כתב:עובד לי 720P לעומת זאת 1080P עשה בעיות, ובגלל זה אני חושב שכל מה שאני צריך זה ראוטר תומך N בשביל שיעבוד
יש הצעות לראוטר זול שאני יכול לסמוך עליו שיעבוד טוב עם ה wn-100?...
- TomerP
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 422
- שם מלא: תומר
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
אוי אוי, צודק. לא שמתי לב שאתה מחפש תקן N.knazi כתב:לא, אני לא מאמין הוא רק 54 מגה באל חוטי אני מחפש משהו תקן N
שזה 300 מגה
מחכה להצעות למשהו לא יקר תודה...
מתנצל. הנתב היחיד בתקן N שעבדתי איתו היה edimax, ואני לא יכול להמליץ לך עליו... הוא פשוט לא טוב מספיק.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 124 פעמים
- קיבל תודות: 937 פעמים
רק נקודה אחת קטנה. היות ואתה משרשר שני ראוטרים ייתכן והחיבור בינהם צריך להיעשות דרך מבואת ה LAN ולא ה WAN כי הראוטר החדש משמש כ switch במקרה שלך
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
צודק לחלוטין. אם תחבר את הראוטר האלחוטי אל הישן דרך יציאת ה WAN שלו - זה פשוט לא יעבוד.Catskinner כתב:רק נקודה אחת קטנה. היות ואתה משרשר שני ראוטרים ייתכן והחיבור בינהם צריך להיעשות דרך מבואת ה LAN ולא ה WAN כי הראוטר החדש משמש כ switch במקרה שלך...