פנסוניק AE900 מחו"ל
אבא שלי נוסע לחו"ל ומצאתי את המקרן פנסוניק AE900 ב 1550$ שזה בערך 7200 ש"ח.
לפי מה שהבנתי, המקרן עולה בארץ 14000 ש"ח ולכן כדאי לייבא אותו.
בעיה אחת קיימת היא שקיים Rebate של 400$ ורציתי לדעת האם מישהו התנסה בדיוק עם העניין הזה בחו"ל.
אני יודע שצריך כתובת בחו"ל. נניח שארשום את הפרטים של חבר שלי והוא יקבל את הצ'ק.
איך אני אוכל לקבל ממנו את הכסף?
מה השיטה הכי טובה ?
חבל לוותר על זה, זה סכום של 400$
לפי מה שהבנתי, המקרן עולה בארץ 14000 ש"ח ולכן כדאי לייבא אותו.
בעיה אחת קיימת היא שקיים Rebate של 400$ ורציתי לדעת האם מישהו התנסה בדיוק עם העניין הזה בחו"ל.
אני יודע שצריך כתובת בחו"ל. נניח שארשום את הפרטים של חבר שלי והוא יקבל את הצ'ק.
איך אני אוכל לקבל ממנו את הכסף?
מה השיטה הכי טובה ?
חבל לוותר על זה, זה סכום של 400$
עשיתי בדיוק אותו דבר לפני שבועיים..
חבר אמריקאי שלח ה- Rebate coupon לפנסוניק לפני כשבועיים אך עדיין אין תגובה.
לא יודע אם הוא מילא את הפרטים שלי או שלו. בכ"מ השם שממלאים חייב להופיע גם על חשבונית הקנייה (אני ביקשתי לרשום את שני השמות על החשבונית במעמד הרכישה).
מחזיק אצבעות...
לא יודע אם הוא מילא את הפרטים שלי או שלו. בכ"מ השם שממלאים חייב להופיע גם על חשבונית הקנייה (אני ביקשתי לרשום את שני השמות על החשבונית במעמד הרכישה).
מחזיק אצבעות...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
elione,
זה לא פשוט מכיוון שהוא לא יוכל לעשות CASHING לצ'ק (זה יהיה על שמך). אפשר לעשות סידור אחר, שבו הוא ישלח לך את הצ'ק ואז תתן את הצ'ק לבנק כאן בארץ.
קח בחשבון שהצ'ק עלול לקחת כמה חודשים (אני לא מגזים) להגיע (אם בכלל)...
זה לא פשוט מכיוון שהוא לא יוכל לעשות CASHING לצ'ק (זה יהיה על שמך). אפשר לעשות סידור אחר, שבו הוא ישלח לך את הצ'ק ואז תתן את הצ'ק לבנק כאן בארץ.
קח בחשבון שהצ'ק עלול לקחת כמה חודשים (אני לא מגזים) להגיע (אם בכלל)...
קניתי ב- B&H במנהטן בעקבות המלצת אנשים טובים כאן בפורום (שירשור מלפני כ-3 שבועות, אם בא לך לחפש). המחיר היה 2,000$ לפני Rebate של $200. ראיתי ב- eBay בפחות, אבל לא היה לי ממש זמן לחכות למשלוח. מנסיוני כדאי לרכוש ב- eBay ממוכרים עם rating טוב (בלבד).
לגבי פדיית הצ'ק - אם החבר מילא את שמי אז הוא ישלח לי את הצ'ק בדואר ואפדה אותו כאן. אם הוא מילא את שמו אז הוא יפדה אותו ויעביר לי צ'ק שלו בדואר. מכיוון שלא קיבל עדיין את הצ'ק מפנסוניק לא טרחתי אפילו לשאול אותו לגבי הפרטים.
דא"ג, שים לב שהמחיר שציינת זול בצורה מחשידה מעט לדעתי... ממליץ לך לחפש ביקורות על החנות באתר resellerratings.com. אני טוען שאם יש ספק אין ספק - שלם קצת יותר ותפחית סיכון.
עוד נקודה: יש מס לא מבוטל של קרוב ל-10% בניו יורק אם אתה רוכש ולוקח במקום. אני רכשתי במקום, אך שילחתי חינם לניו ג'רסי לכתובת של חבר שהתארחתי אצלו וחסכתי קרוב ל- $200. אם יש לך אפשרות כזו אז מומלץ.
לגבי פדיית הצ'ק - אם החבר מילא את שמי אז הוא ישלח לי את הצ'ק בדואר ואפדה אותו כאן. אם הוא מילא את שמו אז הוא יפדה אותו ויעביר לי צ'ק שלו בדואר. מכיוון שלא קיבל עדיין את הצ'ק מפנסוניק לא טרחתי אפילו לשאול אותו לגבי הפרטים.
דא"ג, שים לב שהמחיר שציינת זול בצורה מחשידה מעט לדעתי... ממליץ לך לחפש ביקורות על החנות באתר resellerratings.com. אני טוען שאם יש ספק אין ספק - שלם קצת יותר ותפחית סיכון.
עוד נקודה: יש מס לא מבוטל של קרוב ל-10% בניו יורק אם אתה רוכש ולוקח במקום. אני רכשתי במקום, אך שילחתי חינם לניו ג'רסי לכתובת של חבר שהתארחתי אצלו וחסכתי קרוב ל- $200. אם יש לך אפשרות כזו אז מומלץ.
אתם ממש עוזרים לי, תודה.
א. המחיר הוא מ B&H.
1950 לפני מס ו Rebate, ואבא שלי יכול להגיע לחנות ולקנות שם.
לא ידעתי האם באמת אפשר לבקש לשלוח את זה למשרד שלו בג'רסי וכך לא יצטרך לשלם מס. זה חסכון של כמעט 200$.
אתם בטוחים שאפשר לפדות את הצ'ק בארץ בלי בעיה ? אין עמלה גבוהה שצריך לשלם ?
אני אגיד לו שירשום את הכתובת של החברה שלו ב NJ.
מגניב.
יש עוד משהו שאני צריך לקחת בחשבון ?
תודה רבה !
א. המחיר הוא מ B&H.
1950 לפני מס ו Rebate, ואבא שלי יכול להגיע לחנות ולקנות שם.
לא ידעתי האם באמת אפשר לבקש לשלוח את זה למשרד שלו בג'רסי וכך לא יצטרך לשלם מס. זה חסכון של כמעט 200$.
אתם בטוחים שאפשר לפדות את הצ'ק בארץ בלי בעיה ? אין עמלה גבוהה שצריך לשלם ?
אני אגיד לו שירשום את הכתובת של החברה שלו ב NJ.
מגניב.
יש עוד משהו שאני צריך לקחת בחשבון ?
תודה רבה !
israeli2k, תתחדש.
נו איך?
התקנת?
עובד?
מבסוט?
התקנת?
עובד?
מבסוט?
I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve...