נתקעתי עם בזק בינלאומי, דרושה עזרה

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
Pavelz פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שרשור שלא נקרא #1 

היי חבר'ה.
לפני חודשיים חתמתי על 5 מגה עם בזק בינלאומי והוט לשנה.
ולאחר כמה שבועות מוצלחים בחודש וחצי האחרונים שמתי לב לירידה ממשית באיכות האינטרנט שאני מקבל. הן במהירות הורדה שבימים הטובים היא מגרדת את ה 400 ובימים הרעים את ה 100 והן במהירויות העלאה. יש גם ניתוקים תכופים בפלייסטיישן מהירויות הורדה בלתי הגיוניות (הורדתי דמו בנפח 2 גיגה מ PSN במשך כ 10 שעות).
כבר דיברתי עם התמיכה של הוט 4 פעמים וגם היה אצלי טכנאי שעקף לי את השקע (!!!) ואמר לי שזה יפתור את הבעיה.
מה שיפה בכל הסיפור שתמיד כשהם היו איתי על הקו או כשהיה הטכנאי אצלי המהירות הייתה בסדר אבל לאחר שהוא הלך המהירות החלה לצנוח.
שדרגתי אתמול למסלול גיימר בבזק בינלאומי וגם זה לא עזר ואולי אף הרע למצב.
בתור אחד שיש לו אח ולא מעט חברים בבזק בינלאומי אני יודע די בוודאות שהבעיה מגיעה מכיוון HOT ואני כבר לא יודע מה לעשות. ביקשתי מהם לשנמך לי את החבילה ל3 מגה כי זה מה שאני מקבל בפועל והם התחילו לסבן אותי.
מה האפשרויות החוקיות שלי? האם אני זכאי לביטול התחייבות במקרה בו אני לא מקבל את השרות עליו אני מבקש?
תודה מראש :@

עריכה:
הבעיה אצל בזק בינלאומי
נערך לאחרונה על ידי Pavelz ב 13/11/2009 15:13, נערך פעם 1 בסך הכל.
Need more cowbell

ashk
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 942
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שרשור שלא נקרא #2 

אני הייתי בסיטואציה דומה עם בזק. לקח 4 ביקורים של טכנאי אד שהם אמרו סופית שלא יכולים לתת מה שהוסכם (5 מגה) ושחררו אותי מהתחייבות.

sheva23
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1813
נתן תודות: 120 פעמים
קיבל תודות: 56 פעמים

שרשור שלא נקרא #3 

מאיפה ההורדות? USENET , ראפידשר או טורנטים? האם זה קורה גם בין השעות 2 ל9 בבוקר (שעות השפל בהן מבטלים את החסימות לP2P)?
חבילת הגיימר של בב"ל היתה אמורה לסדר לך את הבעיה. אם זה לא סידר כנראה הבעיה בתשתית.

המטרה שלך זה להגיע לנציג "שימור לקוחות" , במידה ובשירות לקוחות יתחילו לזיין לך תשכל שאי אפשר ואתה בהתחייבות, תגיד שבזמן שחתמת על ההתחייבות לא היו בעיות תשתית, וברגע שהחלו הבעיות הם לא עמדו בתנאים (בקש מהנציג שיראה לך סעיף בו רשום שאתה מחוייב במידה והם לא מספקים לך את מלוא הקו), ועל כן אתה רוצה להתנתק או לעשות DOWNGRADE לחבילה (תדרוש מחיר מוזל יותר ממחיר המחירון ל3 מגה. אני מקבל מהם 2.5 מגה ב58 שקל למשך שנה (חודשיים ראשונים היו חינם, ואחר כך 70 ש"ח..הביאו לי פיצוי על טענה לבעיות תשתית)..
אם לא תתעקש לא תגיע לנציג שימור לקוחות, לנציג הזה יש "הרשאות" גבוהות בהרבה אפילו מאלה של מנהלי שירות לקוחות. אם צריך גם 30% הנחה ויותר.
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.

Pavelz פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שרשור שלא נקרא #4 

אני משתמש ב Usenet אבל בעיית המהירות היא גורפת ופוגעת גם באתרים כמו פייסבוק ויוטיוב :evil:
4 ביקורי טכנאי? זה 4 חצאי ימים בעבודה וזה כבר הרבה מאוד כסף... מקווה שיש פתרון יותר נוח מזה
Need more cowbell

amirn
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 998
נתן תודות: 64 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

Re: נתקעתי עם הוט, דרושה עזרה

שרשור שלא נקרא #5 

Pavelz כתב:בתור אחד שיש לו אח ולא מעט חברים בבזק בינלאומי אני יודע די בוודאות שהבעיה מגיעה מכיוון HOT :@
...
יש לך בעייה גם במהירות הורדה של קבצי הבדיקה של HOT ובזק בינ"ל? אם לא, נראה כמו בעייה של ספק ולא של התשתית.
(בעיית ניתוקים קשורה לתשתית)

Pavelz פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

Re: נתקעתי עם הוט, דרושה עזרה

שרשור שלא נקרא #6 

amirn כתב:
Pavelz כתב:בתור אחד שיש לו אח ולא מעט חברים בבזק בינלאומי אני יודע די בוודאות שהבעיה מגיעה מכיוון HOT :@
...
יש לך בעייה גם במהירות הורדה של קבצי הבדיקה של HOT ובזק בינ"ל? אם לא, נראה כמו בעייה של ספק ולא של התשתית.
(בעיית ניתוקים קשורה לתשתית)
...
מעניין מה שאתה אומר, עכשיו התחברתי לאתר בדיקות של HOT ואני מוריד קבצים במהירות מקסימלית.
מ usenet אני עדיין מוריד די לאט.
אולי הבעיה היא באמת בבזק בינלאומי? ולמה זה עדיין ממשיך אם הצטרפתי לגיימר, חבילת הפרמיום...
Need more cowbell

Pavelz פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שרשור שלא נקרא #7 

נו מצוין, עכשיו הם גם מנתקים לי את השיחות באמצע :?
Need more cowbell

Pavelz פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שרשור שלא נקרא #8 

שוחחתי עכשיו כשעה עם תמיכה טכנית של בזק בינלאומי ולמדתי את הדברים הבאים:
ה router שלי מסוג 3Com 3CRWER100-75 לא תומך בשירות גיימר (???)
כאשר אני מחובר לשירות 5Mb לא מובטח לי שירות מיטבי לאתרים בחו"ל (כרגע אני מקבל ממוצע שליש מהמהירות)
כאשר אני מחובר לשירות 5Mb + גיימר כן מובטח לי שירות מיטבי לאתרים בחו"ל (כאשר התחברתי ישירות מהמחשב הראשי בבית קיבלת את מלוא המהירות).
לא יודע מה איתכם אבל לי זה לא נשמע הגיוני בכלל. במיוחד לאורך המצב שהיה לי לפני כמה שבועות שהיה חיבור מקסימלי.
הם בעצם סוגרים ברז למי שכבר שילם עליו וביקשו תוספת לפתוח אותו מחדש.
לא יאומן, פשוט לא יאומן...
Need more cowbell

yosifon
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 396
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שרשור שלא נקרא #9 

Pavelz כתב:שוחחתי עכשיו כשעה עם תמיכה טכנית של בזק בינלאומי ולמדתי את הדברים הבאים:
כאשר אני מחובר לשירות 5Mb לא מובטח לי שירות מיטבי לאתרים בחו"ל (כרגע אני מקבל ממוצע שליש מהמהירות)
כאשר אני מחובר לשירות 5Mb + גיימר כן מובטח לי שירות מיטבי לאתרים בחו"ל (כאשר התחברתי ישירות מהמחשב הראשי בבית קיבלת את מלוא המהירות).
לא יודע מה איתכם אבל לי זה לא נשמע הגיוני בכלל. במיוחד לאורך המצב שהיה לי לפני כמה שבועות שהיה חיבור מקסימלי.
...
סיבנו אותך עם סבון מהאיכות הגבוהה ביותר..

Pavelz פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שרשור שלא נקרא #10 

yosifon כתב:
Pavelz כתב:שוחחתי עכשיו כשעה עם תמיכה טכנית של בזק בינלאומי ולמדתי את הדברים הבאים:
...
סיבנו אותך עם סבון מהאיכות הגבוהה ביותר..
...
מה אתה מציע לעשות?
Need more cowbell

sheva23
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1813
נתן תודות: 120 פעמים
קיבל תודות: 56 פעמים

שרשור שלא נקרא #11 

איך ראוטר לא תומך בשירות גיימר?
מיילא יש ראוטרים שלא תומכים בחייגן של התשתית.
נסה עם ראוטר של איזה חבר, EDIMAX (לינקסיס לא תומך בחייגן) , ותראה אם חירטטו אותך על ה3COM והגיימר או לא.

תאיים בניתוק, במידה ולא יתנו לך את הגיימר חינם. תגיד שיוזנט זה השירות הכי בסיסי שיש וזו הסיבה היחידה שהגדלת מהירות, אחרת אין טעם לאינטרנט.
תעשה מה שאמרתי לך בהודעה הקודמת רק על בב"ל , ואתה תחליט על מחיר ולא שקל יותר. תגיד שאתה רוצה לעשות יישור קו עם חברת 018 או אורנג', אחרת אתה עוזב אליהם.
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.

Pavelz פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שרשור שלא נקרא #12 

sheva23 כתב:איך ראוטר לא תומך בשירות גיימר?
מיילא יש ראוטרים שלא תומכים בחייגן של התשתית.
נסה עם ראוטר של איזה חבר, EDIMAX (לינקסיס לא תומך בחייגן) , ותראה אם חירטטו אותך על ה3COM והגיימר או לא.

תאיים בניתוק, במידה ולא יתנו לך את הגיימר חינם. תגיד שיוזנט זה השירות הכי בסיסי שיש וזו הסיבה היחידה שהגדלת מהירות, אחרת אין טעם לאינטרנט.
תעשה מה שאמרתי לך בהודעה הקודמת רק על בב"ל , ואתה תחליט על מחיר ולא שקל יותר. תגיד שאתה רוצה לעשות יישור קו עם חברת 018 או אורנג', אחרת אתה עוזב אליהם.
...
אוקיי, תודה על ההצעות, אני אדבר איתם ביום א' (Y)
Need more cowbell

jpost
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4861
שם מלא: (~)
נתן תודות: 125 פעמים
קיבל תודות: 201 פעמים

שרשור שלא נקרא #13 

איך אתה מחובר ? ללא חייגן, חייגן עם L2TP או חייגן עם PPTP ?

Pavelz פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שרשור שלא נקרא #14 

jpost כתב:איך אתה מחובר ? ללא חייגן, חייגן עם L2TP או חייגן עם PPTP ?
...
ניסיתי עכשיו לשדרג את הגרסה של הראוטר לגרסה יותר חדשה שאמורה לפתור את הבעיות חיבור עם ה L2TP ולשווא.
אחרי שהניסיון כשל במשך שעה ניסיתי להוציא מהאיש תמיכה הודאה שהם אכן עושים traffic shaping אך לשווא.
ראיתי וצילמתי חיבור עם גיימר וללא גיימר. הבדל של X3 במהירויות וכלום, לטענתו החברה לא עושה shaping, גיימר מבצע "תיעדוף" ובזק בינלאומי לא יכולה להבטיח איכות שרות מקסימלית כל הזמן. כאשר למעשה בשבוע האחרון היא לא נותנת איכות בשום חלק של היום. בגלל שהיום יום שישי לא יכולתי לעבור למוקד שימור ונותר לחכות ליום ראשון.
הנה תמונות עם חיבור לגיימר (ישירות מהמחשב למודם כי הנתב "לא נתמך") וללא גיימר.
תמונה

נ.ב. הוא גם החליק סוג של האשמה שאם אני משתמש בתוכנות הורדה "לא חוקיות" אני לא יכול לצפות למהירות גבוהה כל הזמן. כשאמרתי לו שיש לי בעיה זהה עם יוטיוב ופייסבוק הוא התחיל להתקשקש.
Need more cowbell

Pavelz פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שרשור שלא נקרא #15 

ועם הגיימר

עריכה:
יופי גם התמונות מסרבות להראות את התמונות הקשות :evil:
זה לא היום שלי
WithGamer.jpg
(27.87 KiB) הורד 7915 פעמים
נערך לאחרונה על ידי Pavelz ב 13/11/2009 18:17, נערך 2 פעמים בסך הכל.
Need more cowbell

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”