החברה עם התעדוף הכי טוב לחו"ל?
ההתחייבות שלי לנטוויז'ן נגמרת ממש בקרוב,
ואני שוקל את האופצייה לעבור ספק. אישית אני מקבל מחיר מצויין, 31 ש"ח לחודש על 2.5MB.
לאחרונה שמתי לב לפעמים (זה קורה לדקה או שתיים) כשאני מוריד מהראפידשר (פרימיום) לפעמים המהירות יורדת ל150-200 ואז עולה ל300 ממש לזמן קצר, אבל נראה לי שחוץ מזה המהירות מצויינת.
הבנתי מכמה אנשים בפורום שהם על 5MB והמהירות בusenet (שאמור להיות מהירות מלאה) מגיע רק ל500.
האם יש ספק אחר שכדאי לעבור אליו? אני די מסופק מנטוויז'ן, אבל אני דואג לגבי מעבר ל5MB.
דרך אגב,
מה לגבי xFone 018? הבנתי שהם הכי זולים עם התחייבות ולפעמים בליץ
תודה.
ואני שוקל את האופצייה לעבור ספק. אישית אני מקבל מחיר מצויין, 31 ש"ח לחודש על 2.5MB.
לאחרונה שמתי לב לפעמים (זה קורה לדקה או שתיים) כשאני מוריד מהראפידשר (פרימיום) לפעמים המהירות יורדת ל150-200 ואז עולה ל300 ממש לזמן קצר, אבל נראה לי שחוץ מזה המהירות מצויינת.
הבנתי מכמה אנשים בפורום שהם על 5MB והמהירות בusenet (שאמור להיות מהירות מלאה) מגיע רק ל500.
האם יש ספק אחר שכדאי לעבור אליו? אני די מסופק מנטוויז'ן, אבל אני דואג לגבי מעבר ל5MB.
דרך אגב,
מה לגבי xFone 018? הבנתי שהם הכי זולים עם התחייבות ולפעמים בליץ
תודה.
אני עם נטוויז'ן שלושה חודשים עם קו של 4Mb.
בהתחלה הכל היה טוב ויפה, מהירויות הורדה של 500Kbs, טלוויזיה בהזרמה ללא גימגומים, סירטונים ועוד.
בשבועיים האחרונים מהפיכה!! הכל עובד לאט, הורדות (מתבייש אפילו לציין מהירות) טלוויזיה, סרטונים ואפילו גלישה רגילה ברשת, הכל בקצב זחילה מגעיל
אני חושב שבימים הקרובים אני ינתק את המנוי...
אף על פי כן, אני לא בטוח שיש אלטרנטיבה טובה יותר
כולם אותו @#$@
בהתחלה הכל היה טוב ויפה, מהירויות הורדה של 500Kbs, טלוויזיה בהזרמה ללא גימגומים, סירטונים ועוד.
בשבועיים האחרונים מהפיכה!! הכל עובד לאט, הורדות (מתבייש אפילו לציין מהירות) טלוויזיה, סרטונים ואפילו גלישה רגילה ברשת, הכל בקצב זחילה מגעיל
אני חושב שבימים הקרובים אני ינתק את המנוי...
אף על פי כן, אני לא בטוח שיש אלטרנטיבה טובה יותר
כולם אותו @#$@
mrgadgets,
בדיעבד אני חושב שעדיף לעשות מנוי ללא התחייבות אפילו אם עולה עוד10-20 ש"ח לחודש.
בצורה זו אתה באמת יכול לאיים בעזיבה... מה שלא ניתן לעשות כשיש התחייבות.
מה גם שאם כעבור חודשיים שלושה ספק אחד מגביל אותך, אתה יכול לעבור לספק אחר..
תקרא לזה חבילת גיימר
בדיעבד אני חושב שעדיף לעשות מנוי ללא התחייבות אפילו אם עולה עוד10-20 ש"ח לחודש.
בצורה זו אתה באמת יכול לאיים בעזיבה... מה שלא ניתן לעשות כשיש התחייבות.
מה גם שאם כעבור חודשיים שלושה ספק אחד מגביל אותך, אתה יכול לעבור לספק אחר..
תקרא לזה חבילת גיימר