התייעצות לפני רכישת אוזניות
-
audiobully
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 31
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
אני מעוניין לקנות אוזניות פתוחות, קצת יותר רציניות ממה שהיה לי עד עכשיו (Sennheiser eh150 די פשוטות, למכירה דרך אגב...).
התקציב שאני מכוון אליו הוא מקסימום 700 ש"ח, ואין מצב לעבור את זה.
האוזניות ישמשו להאזנה ביתית באופן כמעט בלעדי, ולפחות בטווח הקרוב אין תוכניות להגברה.
האוזניות שחשבתי עליהן הן ה-HD 555, גם בגלל שהמחיר שלהן בארץ סביר ביותר (ראיתי אותן ב-650, כשבחו"ל הן בסביבות 130-150 דולר), ואני מעדיף לקנות בארץ.
אשמח לקבל הצעות אחרות או חיזוקים להצעה שהעלתי...
התקציב שאני מכוון אליו הוא מקסימום 700 ש"ח, ואין מצב לעבור את זה.
האוזניות ישמשו להאזנה ביתית באופן כמעט בלעדי, ולפחות בטווח הקרוב אין תוכניות להגברה.
האוזניות שחשבתי עליהן הן ה-HD 555, גם בגלל שהמחיר שלהן בארץ סביר ביותר (ראיתי אותן ב-650, כשבחו"ל הן בסביבות 130-150 דולר), ואני מעדיף לקנות בארץ.
אשמח לקבל הצעות אחרות או חיזוקים להצעה שהעלתי...
תחפש בלוח יד שניה של הפורום יש חבר שמוכר
Byderdynamic dt880
ב 1000 ש"ח שווה להתאמץ ולארגן עוד 300 ש"ח ולקנות את ה TOP (לא יהיו שידרוגים יותר )
Byderdynamic dt880
ב 1000 ש"ח שווה להתאמץ ולארגן עוד 300 ש"ח ולקנות את ה TOP (לא יהיו שידרוגים יותר )
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
פרטים
תראה אני רואה שכתבת שאין מצב לעבור את התקציב שנתת ל 700 שח ...
אז ..
ה 555 יתאימו לך מאד אוזניה מאד טובה לתקציב הזה .
בכל מקרה אני גם הייתי מנסה ללהרים את האף קצת ולגרד את ה 300 הנותרים ל בייר (1000 שח) אולי גם אפשר להתמקח על 100 שח הנחה ממנו ... ?!
שים לב אבל שהם דורשות הגברה כדי להשמע במיטבם (זאת גם הסיבה שהמוכר שלהם נפתר מהן . )
מת'ני ....אתה כבר צריך לדעת שלכל דבר יש שידרוג (על אותו משקל לכל אחד יש מחליף)

אז ..
ה 555 יתאימו לך מאד אוזניה מאד טובה לתקציב הזה .
בכל מקרה אני גם הייתי מנסה ללהרים את האף קצת ולגרד את ה 300 הנותרים ל בייר (1000 שח) אולי גם אפשר להתמקח על 100 שח הנחה ממנו ... ?!
שים לב אבל שהם דורשות הגברה כדי להשמע במיטבם (זאת גם הסיבה שהמוכר שלהם נפתר מהן . )
מת'ני ....אתה כבר צריך לדעת שלכל דבר יש שידרוג (על אותו משקל לכל אחד יש מחליף)
REAL POWER CANT BE GIVEN IT MUST BE TAKEN
- The-Fox
- חבר ותיק

- תגובות: 2046
- נתן תודות: 29 פעמים
- קיבל תודות: 182 פעמים
אם אתה באמת לא מתכנן להוסיף הגברה בעתיד הקרוב ה Byer 880 יהיהו בזבוז של כסף, 250 אוהם לא הולכים ברגל מניסיון אישי.
לדעתי כדאי לך מאד לשמוע את ה אודיו טכניקה A900 שמפורסמות בלוחות, פחות או יותר במחיר שלך, התנגדות של 40 אוהם, לא בעיה בכלל מבחינתך, אני אישית שמעתי אותן והן מצויינות למחיר שלהם, בטוח יותר טובות מכל סנהייזר שתמצא במחיר הזה.
כמו כן גראדו במחיר שתצליח להכניס, שזה עד כמה שאני יודע SR 125.
בהצלחה.
לדעתי כדאי לך מאד לשמוע את ה אודיו טכניקה A900 שמפורסמות בלוחות, פחות או יותר במחיר שלך, התנגדות של 40 אוהם, לא בעיה בכלל מבחינתך, אני אישית שמעתי אותן והן מצויינות למחיר שלהם, בטוח יותר טובות מכל סנהייזר שתמצא במחיר הזה.
בהצלחה.
גראדו - אתה יכול בשקט לרכוש את ה SR80 ה"שיפור" ל 125 והוספת הכסף כמעט 250 שח לא ממושת כאן!
אין כמעט הבדל .ה 80 יעשו עבודה נהדרת .
אביעד
נב כדאי לשמוע את הגראדו לפני הרכישה הם דיי "מיוחדות"
אין כמעט הבדל .ה 80 יעשו עבודה נהדרת .
אביעד
נב כדאי לשמוע את הגראדו לפני הרכישה הם דיי "מיוחדות"
REAL POWER CANT BE GIVEN IT MUST BE TAKEN
byrdparis כתב: מת'ני ....אתה כבר צריך לדעת שלכל דבר יש שידרוג (על אותו משקל לכל אחד יש מחליף)
...
אני מסכים עם המשפט אבל במיקרה של אוזניות העסק סופי בשונה ממגבר לדוגמה שיכול לעלות 1000 $ להגיע ליותר 100K$ אוזניות בעלות מחירים של עד 1000$ ממה שאני מכיר.
לגבי ה 880 הם כמעט הזוג הטוב ביותר בסידרה אם אני זוכר נכון יש עוד את 890.
ולסיכום אני עדיין חושב ש 300 ש"ח לא הרגו אף אחד בייחוד שעלות מול תועלת טובה מאוד במיקרה הזה.
נ.ב
אני עדין נהנה מהסנהייסר 201 שלי.
נערך לאחרונה על ידי Eyal_W ב 17/02/2006 23:30, נערך פעם 1 בסך הכל.
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
פרטים
פרטים
-
audiobully
-
- חבר שרק התחיל

לאלה שהציעו את הבייר - אני כרגע עם אוזניות של 200 שקל, ולבצע קפיצה לאוזניות של 700 נראה לי די רציני, חוץ מזה שעם הבייר צריך הגברה, שתוסיף כמובן להוצאות, לכן זה הופך ללא ריאלי בשבילי כרגע...
בקשר לגראדו ולאודיו טכניקה - איפה אפשר לשמוע אותן באיזור המרכז?
בקשר לגראדו ולאודיו טכניקה - איפה אפשר לשמוע אותן באיזור המרכז?
ה A900 אם אני לא טועה הן אוזניות סגורות מסיבה מסויימת הבחור ביקש פתוחות , לא? ואם כן מדוע דווקא פתוחות?The-Fox כתב: לדעתי כדאי לך מאד לשמוע את ה אודיו טכניקה A900 שמפורסמות בלוחות, פחות או יותר במחיר שלך, התנגדות של 40 אוהם, לא בעיה בכלל מבחינתך, אני אישית שמעתי אותן והן מצויינות למחיר שלהם, בטוח יותר טובות מכל סנהייזר שתמצא במחיר הזה.
בהצלחה....
-
audiobully
-
- חבר שרק התחיל

האוזניות ישמשו לשמעיה ביתית, ואין לי בעיות עם רעשי רקע (גר במעונות של הטכניון - סביבה שקטה למדי...).
יש לי עכשיו אוזניות סגורות והן די מעצבנות אחרי שימוש ארוך, אז נראה לי שאני אלך על פתוחות.
בינתיים המועמדת היחידה שהועלתה פה היא הגראדו, אז אני אחפש איפה לשמוע אותה, כי הבנתי שלסנהייזר ולגראדו יש סאונד די שונה.
יש לי עכשיו אוזניות סגורות והן די מעצבנות אחרי שימוש ארוך, אז נראה לי שאני אלך על פתוחות.
בינתיים המועמדת היחידה שהועלתה פה היא הגראדו, אז אני אחפש איפה לשמוע אותה, כי הבנתי שלסנהייזר ולגראדו יש סאונד די שונה.
- The-Fox
- חבר ותיק

תראה, ה A900 אוזניה נוחה מאד, ותעשה את העבודה שלה לא פחות טוב מאוזניה פתוחה, שוב במידה ותתאים לטעמך, אל תשווה אותה לאוזניות סגורות שאתה מכיר, זה פשוט לא באותה ליגה.
כמו כן מומלץ לשמוע את הגראדו, הן שונות מאד מהסנהייזר, יש להן סאונד מאד ייחודי.
אתה יכול גם לנסות HD 555, שים לב שיש גרסא של 50 אוהם וגרסא של 120 אוהם, אז תשים לב למה אתה מאזין, אם יצא לך.
Mash- בדיוק בגלל שאין סיבה מסויימת לאוזניות סגורות או פתוחות אני לא מייחס חשיבות לבקשתו של פותח השרשור, כי מה שחשוב זה התוצאה הסופית שתתקבל, שלדתעי ב A900 תהיה טובה יתר.
כמו כן מומלץ לשמוע את הגראדו, הן שונות מאד מהסנהייזר, יש להן סאונד מאד ייחודי.
אתה יכול גם לנסות HD 555, שים לב שיש גרסא של 50 אוהם וגרסא של 120 אוהם, אז תשים לב למה אתה מאזין, אם יצא לך.
Mash- בדיוק בגלל שאין סיבה מסויימת לאוזניות סגורות או פתוחות אני לא מייחס חשיבות לבקשתו של פותח השרשור, כי מה שחשוב זה התוצאה הסופית שתתקבל, שלדתעי ב A900 תהיה טובה יתר.
הוצאת לי את המילים מהפה,זה מה שרציתי דווקא לשמוע ממנו כששאלתי לאו דווקא פתוחות?The-Fox כתב:Mash- בדיוק בגלל שאין סיבה מסויימת לאוזניות סגורות או פתוחות אני לא מייחס חשיבות לבקשתו של פותח השרשור, כי מה שחשוב זה התוצאה הסופית שתתקבל, שלדתעי ב A900 תהיה טובה יתר....
לי יש כיום HD280 Pro שמתומחרות רע בארץ אם אני זוכר נכון מעל ל 1000 ש"ח,אוזניות סגורות ודי נוחות(פחות נוחות מה A900), שמעתי פעם אחת את ה A900 והם לדעתי רמה אחת מעל.
מצטרף להמלצה,נוחות ונשמעות טוב יותר מכל מה שתמצא במחיר שלהם,כמובן מיד שניה.
-
audiobully
-
- חבר שרק התחיל

אני אכניס לשיקול גם את האודיו טכניקה שבלוח, אבל הן מפורסמות במחיר של 900 שקל, שזה חריגה די רצינית מהתקציב כשמדברים על SR80 ו-HD555 שעולות בסביבות ה-600, השאלה שלי היא האם הפער באיכות מצדיק פער של 150% במחיר (וקנייה מיד שנייה).
- The-Fox
- חבר ותיק

לדעתי באודיו קניה של יד שניה מהווה בהרבה דברים יתרון ולא חיסרון ! אני מאד בעד קנית יד שניה, אבל שוב זה רק אני.
דבר שני ה A900 לדעתי מצדיקות את ההפרש, הן אוזניות מעולות מכל הבחינות, הנוחות שלהן לא מהעולם הזה.
Metheny - ה 880 אכן הטובות ביותר של byer והדגם שדיברת עליו מספרו 990 ולא 890. כמו שאמרתי כבר, מניסיון ה 880 יהיהו ביזבוז של כסף בלי הגברה.
בשורה התחתונה, הכי חשוב שתתאבזר בקצת סבלנות ורצינות, ותלך לשמוע את מה שהוצע לך כאן, סה"כ 3 אוזניות שאת כולן ניתן לשמוע בלי שום בעיה, בדוק !
אם זה שווה את המחיר רק אתה יכול להחליט.
בהצלחה.
נ.ב כשאתה הולך להאזין תביא כמובן את המקור שלך איתך ואת המוזיקה שלך איתך.
דבר שני ה A900 לדעתי מצדיקות את ההפרש, הן אוזניות מעולות מכל הבחינות, הנוחות שלהן לא מהעולם הזה.
Metheny - ה 880 אכן הטובות ביותר של byer והדגם שדיברת עליו מספרו 990 ולא 890. כמו שאמרתי כבר, מניסיון ה 880 יהיהו ביזבוז של כסף בלי הגברה.
בשורה התחתונה, הכי חשוב שתתאבזר בקצת סבלנות ורצינות, ותלך לשמוע את מה שהוצע לך כאן, סה"כ 3 אוזניות שאת כולן ניתן לשמוע בלי שום בעיה, בדוק !
אם זה שווה את המחיר רק אתה יכול להחליט.
בהצלחה.
נ.ב כשאתה הולך להאזין תביא כמובן את המקור שלך איתך ואת המוזיקה שלך איתך.
The-Fox כתב: בשורה התחתונה, הכי חשוב שתתאבזר בקצת סבלנות ורצינות, ותלך לשמוע את מה שהוצע לך כאן, סה"כ 3 אוזניות שאת כולן ניתן לשמוע בלי שום בעיה, בדוק !
idea:...
The-Fox
יש לי חבר שרוצה לשמוע את ה A900 גם כן.היכן הוא יכול לשמוע אותם?
בחנות או אצל מכר שיש לו אותם כמובן בהקשר לתשובה שלך מעל (לפי מיטב זכרוני חדשות ניתן לקנות רק בהזמנה באינטרנט או שאני טועה)
תודה אלעד.