בד"כ זה מתבצע בצורת מסחר. נגיד אתה משיג הזמנה לאתר מסויים, ומחליף עם מישהו אחר בעד ההזמנה.
יש פורומים כמו FILESHARINGTALK.COM שמותר לבקש שם הזמנות, אבל גם שם צריך קריטריונים כמו השתתפות מסויימת באתר וכדומה.
יש אתרים שאוסרים על מסחר בהזמנות ואם תופסים אותך עם אותו ניק במספר אתרים, עושה TRADE של הזמנות יכולים להעיף אותך.
סתם לדוגמא באתרי HD איכותיים אחרי שאתה נכנס ומקבל דרגה גבוהה, יש פורום למשתמשי POWEUSER שיכולים לבקש הזמנות מחברים שמציעים אותם.
העקרון הוא לצאת מנקודת הנחה שאם אתה נמצא מספיק זמן במקום מסויים והגעת לדרגה גבוה אפשר לסמוך עלייך.
בHDBITS יש אפשרות ליצור קשרים עם אנשים שיכולים להזמין אותך לכל אתר שרק קיים ברשת. זו קהילה שכל המנהלים ובעלי האתרים הגדולים ביותר חברים בה, כך שאין גבול לקשרים שאפשר ליצור.
בצדק הם סגרו את השערים ליוזרים חדשים מישראל, כי תופעת הזיופים חוגגת פה ואין להם שום טעם לקבל חברים מישראל. רק מי שנרשם לפני 2008 נישאר שם.
בגלל שהחשבונות שלי כולם ותיקים עם מספר טרות, אז אני לא מזמין אף אחד.
א. הסיכון הוא גדול. עד שמגיעים לאתר מסויים, ומשקיעים בו כספים וטונות של זמן, אי אפשר לסמוך על מישהו שלא מכירים , שלא יתעורר יום אחד ויתחיל לזייף בגלל UPLOAD נמוך. או שסתם יתחשק לו למכור חשבונות/לעשות מסחר
ב. אין לי צורך יותר בשום אתר, כי יש לי גישה לכל המקומות שאני צריך.