מהיכן אתם משיגים את התכנים שלכם?
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
מעניין לדעת מהיכן כל אחד מחברי האתר משיג את התכנים שלו. במידה ואתם משיגים את התכנים ממספר מקורות, נא סמנו את המקור הכי שמיש עבורכם.
נערך לאחרונה על ידי ziv_r ב 22/11/2009 11:12, נערך פעם 1 בסך הכל.
נהגתי להשתמש בUsenet, אבל לאחר שמצאתי את עצמי ללא שימוש התנתקתי.
אני משתמש בRapidshare כבר שנה שלמה ואני מרוצה מאוד, חוץ מזה שהם מוחקים לפעמים תכנים וזה קצת מציק.
אפשר למצוא שם הכל, יש המון פורומים מיועדים, בייחוד אני שלא מוריד ריפים או בלוריי שלם, בעיקר MKV או TS של סדרות.
אני משתמש בRapidshare כבר שנה שלמה ואני מרוצה מאוד, חוץ מזה שהם מוחקים לפעמים תכנים וזה קצת מציק.
אפשר למצוא שם הכל, יש המון פורומים מיועדים, בייחוד אני שלא מוריד ריפים או בלוריי שלם, בעיקר MKV או TS של סדרות.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
נערך המשאל עם אופציות נוספות.
- sheva23
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
אנשים שבאמת האיכות חשובה להם ולא מוכנים להתפשר, צריך שיהיה להם מספר מקורות.
RS או הורדות ישירות זה טוב לגירסאות מסויימות , אבל כיוון שיש מספר קבוצות קידוד שהגירסאות שלהן שונות (קבוצות SCENE כמו REFINED או HD1080 נחשבות לגרועות ביותר בזירת הHD אבל הן דואגות להגעת הגירסא הראשונה לרשת).
זהו מקור מצויין לדברים רבים מלבד HD , אבל הוא לבדו מספיק רק לאנשים שלא ממש אכפת להם שיש מקורות טובים יותר. (כמו לקנות טלויזיה איכותית ולהסתפק בגירסת HD בינונית כי זה מה יש)
אין בRS יותר מדי BLU RAY מלאים. ובמידה וקובץ 1 פגום מרשימה של 200 לינקים, אז לא נעים בכלל.
לא תמיד יש גירסאות 1080P עם DTS
היום כשראפידשר מגבילים הורדות במשך היום, אז יהיה יותר קשה לנצל את רשתות הNGN והUFI.
בטורנטים למי שיש אתרים פרטיים עם BUFFER של 4 טרה, לא צריך לדאוג להגבלות.
לכן אני משלב זה עם טורנטים, או יותר נכון אני משלב טורנטים עם ראפידשר.
RS או הורדות ישירות זה טוב לגירסאות מסויימות , אבל כיוון שיש מספר קבוצות קידוד שהגירסאות שלהן שונות (קבוצות SCENE כמו REFINED או HD1080 נחשבות לגרועות ביותר בזירת הHD אבל הן דואגות להגעת הגירסא הראשונה לרשת).
זהו מקור מצויין לדברים רבים מלבד HD , אבל הוא לבדו מספיק רק לאנשים שלא ממש אכפת להם שיש מקורות טובים יותר. (כמו לקנות טלויזיה איכותית ולהסתפק בגירסת HD בינונית כי זה מה יש)
אין בRS יותר מדי BLU RAY מלאים. ובמידה וקובץ 1 פגום מרשימה של 200 לינקים, אז לא נעים בכלל.
היום כשראפידשר מגבילים הורדות במשך היום, אז יהיה יותר קשה לנצל את רשתות הNGN והUFI.
לכן אני משלב זה עם טורנטים, או יותר נכון אני משלב טורנטים עם ראפידשר.
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.
אותי ראפידשר לא מגבילים. שילמתי 10 יורו נוספים, ונוספו לחשבון שלי 100GB,sheva23 כתב:אנשים שבאמת האיכות חשובה להם ולא מוכנים להתפשר, צריך שיהיה להם מספר מקורות.
לכן אני משלב זה עם טורנטים, או יותר נכון אני משלב טורנטים עם ראפידשר....
כך שכל פעם שה5GB נגמרים, החשבון ניזון מה100 האלה עד שמתחדש שוב 5GB נוספים.
לגבי ה200 לינקים אתה צודק, קרה לי לא פעם ולא פעמיים.
- sheva23
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
תראה זה הכל עניין של צרכים. אם חשוב לך 1080P וDTS ועוד כל מיני דברים טריוויאליים, אז RS לא תמיד נותן לך את המענה.
הם בהחלט מספקים תמורה למחיר, אבל למי שהשקיע לא מעט כסף בציוד יוקרתי, ומשלם כל חודש יותר מ100 שח על האינטרנט , צריך לשים את היד על הגירסאות האיכותיות של הHD ולא להסתפק בגירסאות ירודות כמו של METIS .
אלה גירסאות שנראות טוב ולפעמים מצויין, אבל שוב למי שיש את האפשרות להביא חומר איכותי יותר , הראפידיה
לבד לא תספיק.
אגב אני מודה שאני קשור רגשית לראפידשר , עוד מ2006 אני כל פעם מאריך את החשבון מחדש. גם אם לפעמים אני לא מוריד כלום מספר שבועות, תמיד מגיע הרגע שאני צריך משם משהו , בין אם ללימודים או איזה סידרה ישראלית שהנוחות שווה את זה.
אפשר גם לעלות ולשתף חומר בפורומים ולקבל נקודות שבעזרתן מקבלים חודש חינם.
לפעמים אני מעלה דברים שקשורים לספורט, כך שאם אני סוגר את החשבון המקורות שלי ימחקו אחרי חודש ללא שימוש. במידה והחשבון פעיל, כל מה שהעלתם יישאר בחיים.
הם בהחלט מספקים תמורה למחיר, אבל למי שהשקיע לא מעט כסף בציוד יוקרתי, ומשלם כל חודש יותר מ100 שח על האינטרנט , צריך לשים את היד על הגירסאות האיכותיות של הHD ולא להסתפק בגירסאות ירודות כמו של METIS .
אלה גירסאות שנראות טוב ולפעמים מצויין, אבל שוב למי שיש את האפשרות להביא חומר איכותי יותר , הראפידיה
אגב אני מודה שאני קשור רגשית לראפידשר , עוד מ2006 אני כל פעם מאריך את החשבון מחדש. גם אם לפעמים אני לא מוריד כלום מספר שבועות, תמיד מגיע הרגע שאני צריך משם משהו , בין אם ללימודים או איזה סידרה ישראלית שהנוחות שווה את זה.
אפשר גם לעלות ולשתף חומר בפורומים ולקבל נקודות שבעזרתן מקבלים חודש חינם.
לפעמים אני מעלה דברים שקשורים לספורט, כך שאם אני סוגר את החשבון המקורות שלי ימחקו אחרי חודש ללא שימוש. במידה והחשבון פעיל, כל מה שהעלתם יישאר בחיים.
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
- Mistoffelees
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4778
- נתן תודות: 361 פעמים
- קיבל תודות: 180 פעמים
אני לא הראשון שהצביע ואליו פנית, אבל כן רוב התכנים שלי מגיעים מ-yes.