אני משתמשת בתוכנה UTORRENT וכרגע מחוברת (דרך בזק + נטווי'ן) במהירות של 2.5 מגה. חלק מהזמן אני מקבלת קצב הורדות כולל סביר (מצוין או מנצל את מלא רוחב הפס הרבה פחות) הבעיה היא שמידי פעם, לפעמים גם בשעות שאינן מוגדרות כשעות עומס (בוקר למשל) ישנה נפילה לקצבי הורדות עצובים (נניח מתחת 150) עד ממש עלובים - יכול גם לעתים לא לעבור את ה- 10 או ה- 20, קצבים שיכולים להמשך אף שעות ארוכות.
איני יודעת אם הבעיה היא בתוכנה עצמה שאולי אינה מקונפגת אצלי כפי שצריך ולכן לפעמים עושה את הדברים האלה, או אולי בסָפַק שמידי פעם חוסם (ושוב אין מדובר רק בשעות שמוגדרות כשעות העומס)
כדי לשלול בעיה בנתב ניתקתי אותו אמש וכעת אני מחוברת דרך חייגן - כאמור הבעיה ממשיכה.
אני נוטה לחשוב שאין זו בעיה עם יכולת השיתוף הכללית היות ויש אצלי ברשימה קבצים רבים המגיעים ממקורות שונים ולחלקם סידים רבים או יחסי סידים ליצ'ים מצוינים. אני בסָפֵק אם בזמנים מסוימים כולם חווים את אותה האטה.
אודה אם תעזרו לי ברעיונות ועצות ואולי אפילו לפתור את הבעיה המעצבנת הזו.
תודה מראש לכל העוזרים והמתייחסים.
עריכה: אני רואה פה כמה שירשורים על בעיות גלישה, מה שמעלה בי את ההשערה שזה קשור לעניין וכל הקשקוש שנציג התמיכה בנטויז'ן איתו דיברתי שאני יכולה לגלוש לאתר שלהם בקלות (כאשר רק מחשב אחד מחובר ורק עמוד דפדפן אחד פועל) ואני יכולה להוריד מהם קובץ במהירות המסתובבת סביב ה- 300 ורק לזה הם מתחייבים זו פשוט דרך למרוח אותי. היה ואני צודקת, מישהו יכול לומר לי מה לומר להם כדי לקבל התייחסות רצינית ולא את הקשקושים ההם?