RoeyTNT כתב:אוקיי, אז בשעה טובה עשיתי מעבר חד מ2.5 מגה ל16 מגה.
מדהים

בכל מקרה עד עכשיו השתמשתי ביוטנרנט עם חשבון בטורנטליץ'
אבל... הוא פשוט לא עושה את העבודה.
ז"א יש קבצים שיכולים להגיע למגה הורדה לשניה אבל, רק קבצים באמת ממש מסוימים
הרוב לא עוברים ת500.
אני יכול להגיע ל2000 ק"ב אם יש לי כמה סרטים שיורדים בו זמנית.
אבל אני מחפש משהו קבוע, משהו שיוריד לי על כל רוחב הפס לא משנה כמה קבצים אני מוריד בו זמנית, לא משנה אם זה קובץ אחד, לא משנה איזה קובץ ולא משנה מתי.
אז אני בעיקרון מבין שיש בידיי 2 אופציות (ידוע לי שהן לא חינמיות): ראפידשייר או יוזנט.
על מה אתם ממליצים?
...
משהו מוזר במה שאתה אומר.
הקבצים החדשים בטורנטליץ אמורים לתת לך מהירות הורדה מלאה של כל רוחב הפס שלך. (מהסיבה הפשוטה שמלא יוזרים שם יושבים על SEEDBOX , במיוחד על קבצים חדשים)
במידה ואתה לא מגיע למהירות הזו, יש כנראה בעיית ניתוב לחו"ל מצד הספקית. יכול להיות שהקוים בארץ מתקשים לנתב לחול במהירויות של 16 מגה , אז במקרה כזה טורנטים זה לא הפתרון עבורך, ועדיף לך הורדות ישרות סטייל MEGASHARES או RAPIDSHARE
בכל אופן הניצול הטוב ביותר זה אתרי HD של טורנטים כמו BIT-HDTV,HDCHINA,HDBITS , HD-BITS RO ודומיהם.
או בדרך הקלה והפשוטה וזה USENET , תבדוק עם החבר'ה כאן מי מקבל מהם את מלוא רוחב הפס בתדירות גבוהה.
בראפידשר אתה תהיה קצת מוגבל, אבל מה שתספיק להוריד ב8 שעות שיש שם HAPPY HOURS בלילה(3-11) יכול להיות עבורך אחלה פתרון. הבעיה זה שתצטרך להיות עם יד על הדופק ולהכין כל הזמן הורדות ללילה, ולהפסיק לחפש גירסאות קידוד איכותיות כמו של CTRLHD,ESIR,ILL,DON ולהסתפק בSINNERS וקבוצות SCENE אחרות (יש חגיגה בTL של קבוצות כאלה)