ערב טוב יואב תודה21/02/2022 22:35istarmini כתב: תתחדש ותהנה ויקטור אין על ה 18 האלו מביא אותך לרמה אחרת של בס שהקטנים יותר לא ממש מסוגלים להגיע אליה....

אני מסכים לגמרי ובהשוואת זה ניכר למרות של svs כיביכול יש מגבר 1500 וואט אלמנט 16 והpsa משתי הדגמים שבדקתי 960 וואט הגברה speakerpwer איכותית מאוד!
(גם jtr עושים שימוש בהגברות הנ"ל) 18 אינץ אלמנט
הpsa טוב מה sb16 בכמה רמות זאת בכלל לא השוואה לאוזני מניסיוני וטעמי.. וזה לא עניין רק של גודל וופר אלה הגישה האהבה לדבר, רמת הרכיבים ואיכותם ועוד מכלול שלם שמרכיב תוצאה כזאת מיוחדת.
מהרגע שה psa יצא מפתח ביתי אחרי הדגמות של שלושה שבועות לא היה לי חשק לשמוע את הsb16 היית לי סלידה רצינית במשך תקופה ארוכה מקולנוע בכלל, פתאום הבנתי כמה שהכל נשמע בוץ בייחסיות בין הסבים, ועד כמה ה sb16 השטלת לי על המיד בס של הרמקול ופשוט הרס את הבמה הקדמית....אחרי תקופה מסויימת עברתי דירה לבית הורי והכל גם ככה נסגר לקרטונים לתקופה של 8 חודשים עד המעבר לדירה החדשה, לבסוף הסב נכנס לטרייד..
לאחרונה PSA הוציאו כמה דגמים חדשים s1813 - סגור, ev1813 -פתוח, עם אלמנטים DVC ועם סליל וויס קול כפול שכל סליל מקבל 960 וואט הגברה כאמור הגברה של 1920 וואט, כלומר חזק משמעותית ממה שבדקתי אצלי... מי שנכנס אדר מרבים בשימחה, השנה יש גם אדר "ב" זה יוצא חודשיים של חגיגות

תהנה ממנו מאוד
בכל מקרה תהנה מהרכישה