האם הכבל הזה מתאים להעברת אינטרנט?
- ChinggisKhan
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2643
- נתן תודות: 128 פעמים
- קיבל תודות: 376 פעמים
למה לא לעשות עבודה כמו שצריך ולהשתמש בו למשיכה של כבל חדש וטוב בוודאות ? זה עולה גרושים ולא אמור לקחת זמן רב
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3361
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 426 פעמים
4 גידים יאפשרו 100 אם יעבוד
אם כבר עושים ניסויים חברו 8 גידים וקוו לטוב אם יהיה מזל זה אולי יצליח להסתנכרן על 1g ואם לא אולי יתאפשר 100m
תלוי באורך הכבל ואיכותו, אני חושב שהסיכוי נמוך אבל קיים,
הבעיה האמיתית בכבל תקשורת כזה היא שלא בטוח שהגידים מחולקים לזוגות, לא בטוח שכל זוג מלופף יחד, דבר שמקטין הפרעות, ולמיטב זכרוני אין סיכוך למניעת הפרעות חיצוניות
אבל אם לא מנסים לא יודעים, כך שהדיון עקר צריך לנסות, יצליח מצוין, לא יצליח, לא תהיה ברירה אלא להחליף הכבל לכבל רשת תקני
דבר שרצוי לעשות מלכתחילה אבל אם כל כך מתעקשים על שימוש בקיים מי אנחנו שנמנע מכם להשתתף בניסוי
אם כבר עושים ניסויים חברו 8 גידים וקוו לטוב אם יהיה מזל זה אולי יצליח להסתנכרן על 1g ואם לא אולי יתאפשר 100m
תלוי באורך הכבל ואיכותו, אני חושב שהסיכוי נמוך אבל קיים,
הבעיה האמיתית בכבל תקשורת כזה היא שלא בטוח שהגידים מחולקים לזוגות, לא בטוח שכל זוג מלופף יחד, דבר שמקטין הפרעות, ולמיטב זכרוני אין סיכוך למניעת הפרעות חיצוניות
אבל אם לא מנסים לא יודעים, כך שהדיון עקר צריך לנסות, יצליח מצוין, לא יצליח, לא תהיה ברירה אלא להחליף הכבל לכבל רשת תקני
דבר שרצוי לעשות מלכתחילה אבל אם כל כך מתעקשים על שימוש בקיים מי אנחנו שנמנע מכם להשתתף בניסוי
אם אני יחבר כבל חדש לישן [איך באמת?] אני אוכל למשוך אותו בקלות?07/12/2022 8:14ChinggisKhan כתב: למה לא לעשות עבודה כמו שצריך ולהשתמש בו למשיכה של כבל חדש וטוב בוודאות ? זה עולה גרושים ולא אמור לקחת זמן רב...
לא ייתכנו עיקולים ומקומות צרים שזה לא יעבוד?
- ChinggisKhan
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2643
- נתן תודות: 128 פעמים
- קיבל תודות: 376 פעמים
מלפפים חזק, מקפלים על הכבל, עוטפים עם איזולרבנד ומושכים.
- ValorHeart
- חבר ותיק

- תגובות: 1338
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
במידה ואצליח לחבר את הכל בצורה תקינה,
מה הדרך לבדוק שבאמת הכל עובד בצורה טובה? רק שימוש ארוך ולראות שהכל תקין? בדיקת מהירות?
כיום יש לי רק מהירות של 15 מגה, יש אפשרות לדעת איך הוא יעבוד במהירות גבוהה יותר מבלי לשנות את חבילת האינטנרט?
מה הדרך לבדוק שבאמת הכל עובד בצורה טובה? רק שימוש ארוך ולראות שהכל תקין? בדיקת מהירות?
כיום יש לי רק מהירות של 15 מגה, יש אפשרות לדעת איך הוא יעבוד במהירות גבוהה יותר מבלי לשנות את חבילת האינטנרט?
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 9458
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 1577 פעמים
לפי התמונות זה כבל מאוד ישן, עם פיצוצים בבידוד שהתייבש.
לא נראה שיש בכלל ליפופי זוגות.
אתה מחבר נתב בצד אחד של הכבל ומחשב בשני.
אתה רואה את מהירות הסינכרון ביניהם מיידית במאפייני רשת במחשב (ולפעמים בנתב או בסוויץ' אם יש לו לדים לחיווי מהירות סנכרון).
אין קשר למהירות האינטרנט שלך.
אתה רואה את מהירות הסינכרון ביניהם מיידית במאפייני רשת במחשב (ולפעמים בנתב או בסוויץ' אם יש לו לדים לחיווי מהירות סנכרון).
אין קשר למהירות האינטרנט שלך.
מה נחשב לסינכרון טוב ומה לא? כאילו מה המספרים שם יאמרו לי?08/12/2022 14:28Amir64 כתב: לפי התמונות זה כבל מאוד ישן, עם פיצוצים בבידוד שהתייבש.
אין קשר למהירות האינטרנט שלך....
- Amir64
-
- גורו

המספרים כבר נכתבו כאן.
אלו האפשרויות:100mbps, 1000mbps
אלו האפשרויות:100mbps, 1000mbps
- Amir64
-
- גורו

יכול להיות עם שגיאות, אבל לא המון......
אם יש המון שגיאות, הסנכרון יירד לבד ל- 100 מגה (במצב המחדל של auto negotiation).
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 17970
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 208 פעמים
- קיבל תודות: 2253 פעמים
- יצירת קשר:
ללא טסטר אמיתי וטוב קשה יהיה להגיד.
הייתי ממליץ להחליף את הכבל בקיר, זה מה שאני עשיתי בדירה חדשה היה לי כבל זהה.
החלפתי אותו בכבל CAT6 תקני ולא שברתי את הראש.
הייתי ממליץ להחליף את הכבל בקיר, זה מה שאני עשיתי בדירה חדשה היה לי כבל זהה.
החלפתי אותו בכבל CAT6 תקני ולא שברתי את הראש.
בדיקת מהירות ואמינות חיבור באופן שטחי אך טוב מספיק: להעתיק קובץ גדול בין שני מחשבים.
בודקים, ואם זה מספיק טוב, זהו. אם לא, אפשר לשקול את העבודה המסובכת יותר.
נראה לי שלחבר שקעים לכבל קיים זה פשוט יותר מלהחליף כבל....
בודקים, ואם זה מספיק טוב, זהו. אם לא, אפשר לשקול את העבודה המסובכת יותר.