טלוויזיה לא נדלקת (oled 55 b7)
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 17970
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 208 פעמים
- קיבל תודות: 2253 פעמים
- יצירת קשר:
עכשיו בדקתי, וזה לא חל על ה-"55.
https://www.lg.com/au/support/announcem ... 0421151201
https://www.lg.com/au/support/announcem ... 0421151201
תודה רבה שטרחת.15/12/2022 13:15TheCoolest כתב: עכשיו בדקתי, וזה לא חל על ה-"55.
https://www.lg.com/au/support/announcem ... 0421151201...
תקשיבו סיפור. מבוסס על סיפור אמיתי...15/12/2022 13:15TheCoolest כתב: עכשיו בדקתי, וזה לא חל על ה-"55.
https://www.lg.com/au/support/announcem ... 0421151201...
בעקבות הלינק שלך (שוב המון תודה), פניתי לח.י שוב.
כשאני אומר ״שוב״ (וזה חשוב, בהמשך תבינו למה), כלומר - זו לא פעם ראשונה שאני פונה אליהם בקשר למסך שלי.
פניתי אליהם בדיוק באותו יום שפתחתי את השרשור פה בפורום, וסיפרתי להם בדיוק את אותה בעיה: שיש לי שני מסכים מאותה סדרה, האחד עובד בלי הפסקה והשני לא עובד בכלל. זה שעובד בלי הפסקה ממשיך לעבוד וזה שלא עובד, החליט לא לעבוד יותר, וכו׳.
אז חוזר שוב לסיפור - התקשרתי שוב לח.י בעקבות הלינק הזה. אמרתי להם ש-lg פרסמה לפני כשנה ריקול למסכי אולד מסדרה b7 בגלל (בדיוק) אותה סיבה שיש לי במסך שבגינו המסך לא נדלק. אחת הנציגות ששוחחה איתי אמרה שהיא לא מכירה דבר כזה, וביקשה ממני לשלוח לך צילום מסך של הנ״ל. היא שלחה לי מספר מיוחד בוואצאפ שדרכו אפשר לשלוח רק קבצים. שלחתי צילום מסך של תוכן הלינק והמתנתי.
כעבור יומיים שלא חייגו אליי (מפתיע...), אני חייגתי שוב. ביקשתי לדבר בדיוק עם אותה נציגה, אבל משום מה לא אפשרו. במקום זה דיבר איתי נציג אחר. שאלתי אותו אם הם קיבלו את הצילום מסך. הוא אמר לי שכן. ביקש ממני להמתין. אחרי המתנה של כמה דקות עם צליל המתנה, הנציג חזר ואמר לי שהוא מתאם לי טכנאי שיגיע להחליף את ספק הכח ללא תשלום כמובן.
תיאמו איתי ליומיים אחרי, ובאמת הגיעו שני טכנאים שעל פניו נראים מאוד מנוסים. פירקו את המסך תוך דקות מספר, וכאשר באו להחליף את היחידה הם הבחינו שהיא גדולה מדיי. כלומר, לא מתאימה למסך. הם חיפשו במשאית חלק אחר, לא מצאו. הרכיבו שוב את המסך וסגרו את הקריאה מסיבה שחסר החלק המתאים, וכמובן הבטיחו שח.י יתאמו מועד אחר בקרוב מאוד.
עד לפה הכל בסדר.
באותו ערב התקשרה נציגה אחרת (לא זו הראשונה ששוחחתי איתה וביקשה ממני לשלוח לה צילום מסך של הלינק). יש לציין שהיא שלא עניתי והיא התקשרה ללא הפסקה 3 פעמים רצופות (כשאני חיכיתי לטלפון מהם חיכיתי יומיים ולא היה אפילו צלצול, אבל הפעם הנציגה לא ויתרה עד שעניתי, תכף תבינו גם למה). עניתי לנציגה ולהפתעתי הרבה מאוד היא מספרת לי שאם אני רוצה שטכנאי יחזור אליי לתקן את הבעיה זה כרוך בתשלום של 290 ועוד היחידה של הספק (בערך 1200 שקל). הייתי בהלם, לא ידעתי כל-כך איך להגיב, ורק שאלתי למה. ואז היא הסבירה שהריקול הוא למסכי 65. כאילו שזה לא נמצא בצילום המסך הברור ששלחתי להם לפני כן.
מה שאני חשבתי שח.י החליטו לתת שירות פה יוצא מהכלל ולתקן מסך מאותה סדרה ש-lg הכריזו ריקול (b7), למרות שבפועל הריקול הוא רק למסכי 65 ולא למסכי 55. וזה מה שאני חשבתי, ו-וואהו איך רציתי לשבח את ח.י על השירות אם באמת הם היו מסדרים את המסך כמו שחשבתי שהם מתכוונים לעשות. אבל.....
מסתבר, שהם חשבו שאני דורש ריקול למסך ה-65 - מה שלא הגיוני כי גם הפניה הראשונה (כמו שכתבתי לכם למעלה) אליהם באותו שבוע של פתיחת השרשור הזה, וגם בפניה השניה - הסבירה בדיוק ובמפורש שהבעיה היא במסך ה-55 ולא במסך ה-65.
ומה שאותי מעניין בכל הסיפור הזה הוא כמה דברים:
1. למה ח.י לא ידעו על הריקול של המסכים האלה ועד שלא שלחתי צילום מסך לא הייתה בכלל התייחסות לריקול? כאילו זו המלצה בלבד ולא אחרת.
2. מה החוסר תקשורת הנוראי הזה בין כל הנציגים בכלל ובין פניות הלקוח בפרט? האם לא מתעדים את מה שאני אומר בפניות שלי תחת הכרטיס שלי? מעולם לא הזכרתי שמסך ה-65 לא תקין. ההפך הוא הנכון. תמיד אמרתי שהמסך עובד בלי הפסקה ואילו מסך ה-55 הוא זה שהפסיק לעבוד פתאום.
בכל אופן, הלם מוחלט.
זה רק מחזק את הדעה שלי שהיום לא חייבים לקנות יבואן רשמי. הרבה חושבים אחרת שרק יבואן רשמי ובלה בלה בלה, אבל לדעתי האישית בלבד הדלתא בין מסך אולד מיבואן מקביל לבין מסך מיבואן רשמי לא מביאה ערך ששווה ערך לתוספת הכספית שאנו משלמים עבור יבוא רשמי.
זו רק דעתי, ויש הרבה שלא יסכימו איתי וזה בסדר. פשוט הרגשתי צורך לשתף.
לא הבנתי אותך, בלינק המצורף לא מופיע ריקול ל55" שלך, אתה מנסה לעבוד עליהם שיש ריקול ואתה רוצה החלפה בחינם ואתה בהלם מהם?
Denon AVR-X4500H|Epson EH-TW5000|SVS Prime Tower|SVS Ultra Center|SVS PB2000|
Fluance Elite Bipolar Surround|Polk audio 2xOWM3 Atmos|Dune303
Fluance Elite Bipolar Surround|Polk audio 2xOWM3 Atmos|Dune303
לא, בדיוק לא. שלחתי להם את הלינק כי הם לא ידעו שיש ריקול על הסדרה b7. מעולם לא הסתרתי שהבעיה שלי היא במסך 55 ולא במסך 65. הפוסל - במומו פוסל. לא כולם כמוך... יש גם אנשים ישרים..22/12/2022 16:47Nba כתב: לא הבנתי אותך, בלינק המצורף לא מופיע ריקול ל55" שלך, אתה מנסה לעבוד עליהם שיש ריקול ואתה רוצה החלפה בחינם ואתה בהלם מהם?...
אחרי ששלחתי להם את הלינק אלה הם שהציעו לבוא ולסדר. אני חשבתי בתומי שאולי יש ריקול לכל סדרה b7 ואולי אין והם החליטו בכל זאת לנהוג איתי לפנים משורת הדין, אבל טעיתי כי הם לא.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
בשירות לקוחות נציגים מתחלפים לעיתים קרובות, ויכול להיות שהנציגה המקורית לא היתה מודעת לזה שהיה ריקול של LG.
כל הלקוחות שהמסך שלהם נכלל בריקול קיבלו טלפון, והמסכים שלהם טופלו.
במקרה שלך מישהו עשה טעות וכנראה לא ווידא שמדובר במסך "55, וגם לא בדקו אם בוצע בו הריקול או לא.
אולי בכיר במשמרת לא הבין על מה מדובר בכלל והחליט לאפשר לשלוח אליך צוות לסידור הריקול. במקרה של ריקול יש חלקי חילוף מאד ספציפיים, הם כנראה גם מגיעים ממלאי נפרד שהיבואן קיבל מהיצרן לצורך ביצוע הריקול.
לכן כל מה שעשית זה בזבזת לכולם את הזמן. כתבתי לך בפוסט שלי שמסכים של "55 לא כלולים בריקול, לא כזה קשה להכנס ולקרוא מה כתוב שם.
במקרה שלך מישהו עשה טעות וכנראה לא ווידא שמדובר במסך "55, וגם לא בדקו אם בוצע בו הריקול או לא.
אולי בכיר במשמרת לא הבין על מה מדובר בכלל והחליט לאפשר לשלוח אליך צוות לסידור הריקול. במקרה של ריקול יש חלקי חילוף מאד ספציפיים, הם כנראה גם מגיעים ממלאי נפרד שהיבואן קיבל מהיצרן לצורך ביצוע הריקול.
לכן כל מה שעשית זה בזבזת לכולם את הזמן. כתבתי לך בפוסט שלי שמסכים של "55 לא כלולים בריקול, לא כזה קשה להכנס ולקרוא מה כתוב שם.
אתה כותב: כל הלקוחות שהמסך שלהם נכלל בריקול קיבלו טלפון, והמסכים שלהם טופלו.23/12/2022 1:36TheCoolest כתב: בשירות לקוחות נציגים מתחלפים לעיתים קרובות, ויכול להיות שהנציגה המקורית לא היתה מודעת לזה שהיה ריקול של LG.
לכן כל מה שעשית זה בזבזת לכולם את הזמן. כתבתי לך בפוסט שלי שמסכים של "55 לא כלולים בריקול, לא כזה קשה להכנס ולקרוא מה כתוב שם....
וזה לא נכון יקירי, כי יש לי מסך 65 מסדרת b7 ומעולם לא קיבלתי הודעה/מייל/טלפון או כל מילה אחרת שדומה או מזכירה ריקול.
לגבי הסיפא של מה שכתבת אוכל להגיד, שאם אני בתור לקוח שרוצה לבדוק מול שירות הלקוחות שעליו אני משלם פרמיה ברכישת מסך מייבוא רשמי לא יכול לקבל תשובה מקצועית או לחילופין אם תרצה - נתקל בחוסר מקצועיות וחוסר תקשורת מוחלט ששורר בין הנציגים, אז וואהו אני ממש מתנצל שבזבזתי להם ולך את הזמן היקר שלכם...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
אז מאד יכול להיות שהמסך שלך לא נכלל בריקול.
שלי נכלל וטופל, שלך אולי מסדרת ייצור שונה ואין בו את הבעיה הפוטנציאלית שטופלה ע"י הריקול.
שלי נכלל וטופל, שלך אולי מסדרת ייצור שונה ואין בו את הבעיה הפוטנציאלית שטופלה ע"י הריקול.
אני היתי מחייב אותך כבר על הביקור שהיו אצלך.
סלח לי, אבל אתה נוכל !!!
יש לך תקלה ב "55, מבקשים ממך לשלוח לינק לריקול ואתה שולח להם לינק לריקול של "65.
אז מישהו שם פספס ושלח אליך בתמימות טכנאים (חשבו שהתקלה אצלך ב "65), אתה כמובן לא "מתנגד" שיתקנו לך בחינם תקלה ב "55 שכלל לא קשורה לכלום !!!
סלח לי, אבל אתה נוכל !!!
יש לך תקלה ב "55, מבקשים ממך לשלוח לינק לריקול ואתה שולח להם לינק לריקול של "65.
אז מישהו שם פספס ושלח אליך בתמימות טכנאים (חשבו שהתקלה אצלך ב "65), אתה כמובן לא "מתנגד" שיתקנו לך בחינם תקלה ב "55 שכלל לא קשורה לכלום !!!
שלי נמצא בריקול מאותה שנה ומאותה סדרה בדיוק (65 מסדרת b7), נקנה מחנות מאוד מוכרת וכמובן יבואן רשמי.23/12/2022 4:49TheCoolest כתב: אז מאד יכול להיות שהמסך שלך לא נכלל בריקול.
שלי נכלל וטופל, שלך אולי מסדרת ייצור שונה ואין בו את הבעיה הפוטנציאלית שטופלה ע"י הריקול....
כבר הגבתי לך פה פעם אחת בתחילת השרשור - אני מזמין אותך לחזור ולקרוא כי הדעה שלי לא השתנתה: אתה חייב טיפול במכות חשמל.. אתה לא נורמלי.23/12/2022 9:47Arie10 כתב: אני היתי מחייב אותך כבר על הביקור שהיו אצלך.
סלח לי, אבל אתה נוכל !!!
אז מישהו שם פספס ושלח אליך בתמימות טכנאים (חשבו שהתקלה אצלך ב "65), אתה כמובן לא "מתנגד" שיתקנו לך בחינם תקלה ב "55 שכלל לא קשורה לכלום !!!...
כתבתי כמה פעמים כדי שאחד כמוך מעוות ביותר לא יתעורר ויכתוב מה שהוא כתב - מעולם לא אמרתי להם שהתקלה שלי היא במסך ה-65. ההפך! אמרתי שהמסך 65 עובד נהדר. שים לב שאפילו כותרת השרשור הזה היא במפורש oled 55 b7. ושים לב שכתבת גם מבקשים ממך לשלוח לינק - הם לא צריכים לבקש הם אמורים לדעת. ואף אחד לא שולח ״בתמימות״ טכנאים, בדיוק כמו שאתה לא תמים ומסתתר מאחורי מסך וכותב מילות גנאי לאנשים שאתה לא מכיר...
איזה כיף שאתה משתף אותנו בפניני החוכמה שלך. אני לא ארד לרמה שלך, למרות שכבר ירדתי - אבל החכמה היא שגם אם התחלת וויכוח מטופש עם איש מטופש, אז צריך לדעת מתי לקטוע אותו. רק אסכם ואומר שכל עוד אדם רואה חסרונות באחרים, הוא עצמו צריך תיקון באותם דברים ממש. לעיתים נראה שקשה להבין את הכלל הזה.23/12/2022 10:07Arie10 כתב: נוכל נשאר לעולם נוכל !!!
יש אימרה מאוד ידועה...
כשיותר משני אנשים אומרים לך שאתה שיכור- לך לישון !...
- ChinggisKhan
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2643
- נתן תודות: 128 פעמים
- קיבל תודות: 376 פעמים
B7 זה דגם ולא סדרת יצור. הפס יצור מייצרות כמויות גדולות כל פעם ממאגר חלקים ספציפי. ככל הנראה המסך שלך לא היה בסדרת יצור עם חלקים פגומים.23/12/2022 9:51gilos כתב: שלי נמצא בריקול מאותה שנה ומאותה סדרה בדיוק (65 מסדרת b7), נקנה מחנות מאוד מוכרת וכמובן יבואן רשמי....