נכון. לרגע שכחתי שהוא תומך בקצבים של עד 2.5G07/12/2022 19:28elxyzad כתב: הוא לא מצליח לתקשר עם המודול בבוט דרך i2c.. עניין של שעונים, בגלל זה זה קורה לפעמים
הוא נשאר על 50 מעלות קבוע. לא צריך שום קירור אקטיבי.
10g זה כנראה sfp+ ולא יתאים לבורד הזה בכלל....
Banana Pi BPI-R3
Re: Banana Pi BPI-R3 - אופציה מעניינת

טוב יש קצת בעיות עם ה nat offloading ומה שקשור ל WED, זה בטיפול לפי מה שאני רואה.
הפעלתי רק piece_of_cake.qos על ה upload והכל סוחב כמו שצריך.
המכשיר משמש כראוטר הביתי מאתמול ובנתיים הכל בסדר.
אתה כנראה קוסם, אם הצלחת לחבר את כל החוטים של אנטנות ה- WIFI
מילא החוטים בצד שמאל (מרחק קצר), חוטי אנטנה שמחוברים בצד ימין של המארז ,ממש אבל ממש גבוליים מבחינת אורך.
מילא החוטים בצד שמאל (מרחק קצר), חוטי אנטנה שמחוברים בצד ימין של המארז ,ממש אבל ממש גבוליים מבחינת אורך.
האצבעות שלי סבלו הרבה מהחיבורים האלה בעבודה, אז אני רגיל לזה!08/12/2022 23:04tzah כתב: אתה כנראה קוסם, אם הצלחת לחבר את כל החוטים של אנטנות ה- WIFI
מילא החוטים בצד שמאל (מרחק קצר), חוטי אנטנה שמחוברים בצד ימין של המארז ,ממש אבל ממש גבוליים מבחינת אורך....
אבל הheat sink שלך ארוך מדי.. יהיה לך ממש קשה לחבר. תשתמש בפינצטה בעדינות כדי למקם ואז תלחץ עם האצבע.
- PCingAddict
- חבר ותיק

- תגובות: 1418
- נתן תודות: 171 פעמים
- קיבל תודות: 174 פעמים
אחרי שרשור לא קצר, יש מסקנות?
האם לאנשים היותר פשוטים שמחזיקים קווים מהירים (1g סימטרי) כדאי לקנות את המוצר שישמש כראוטר ביתי? (בהנחה שאין צורך בפתרון wifi)
האם לאנשים היותר פשוטים שמחזיקים קווים מהירים (1g סימטרי) כדאי לקנות את המוצר שישמש כראוטר ביתי? (בהנחה שאין צורך בפתרון wifi)
תסתכל על המאפיינים של המכשיר ותחליט אם זה מה שאתה צריך, או שתגיד מה אתה מחפש בידיוק ואני אגיד לך אם כדאי
"אבל הheat sink שלך ארוך מדי.. יהיה לך ממש קשה לחבר. "09/12/2022 0:07elxyzad כתב: אבל הheat sink שלך ארוך מדי.. יהיה לך ממש קשה לחבר. תשתמש בפינצטה בעדינות כדי למקם ואז תלחץ עם האצבע....
לכן אני רוצה להעביר את החוטים מתחת ללוח ולא מלמעלה. גם נראה לי יותר הגיוני.
החוטים קצרים מידי, לכן הזמנתי ארוכים יותר.
Lol. כנראה יש יש לך אצבעות של סיני
אין צורך. למה מסבך? השקעתי דולר וקצת. הזמנתי 4 חוטים באורך 30 ס"מ. אמורים לפתור את הבעיה...
יש לי כבר שני חוטים באורך הנ"ל. אני צריך מינימום 4 חוטים ( עבור 4 אנטנות).
אגב! איך הקליטה ממרחק של 10-20 מ' מהראוטר? טובה, או סבירה?
הקליטה פשוט מצוינת. בהשוואה ל redmi ax6s שגם היה טוב מאוד, יש שיפור באות ןבSNR
- PCingAddict
- חבר ותיק

- תגובות: 1418
- נתן תודות: 171 פעמים
- קיבל תודות: 174 פעמים
ההתלבטות היא בין זה לבין מכשירים אחרים מאלי שהמליצו לי עליהם (אבל בלי חיבור ישיר לסיב).09/12/2022 16:14elxyzad כתב: תסתכל על המאפיינים של המכשיר ותחליט אם זה מה שאתה צריך, או שתגיד מה אתה מחפש בידיוק ואני אגיד לך אם כדאי...
אין צורך בראוטר משכולל מבחינת יכולות, יותר ענייני ביצועים.
היום יש לי 1900ACS עם ddwrt + מערכת deco m5. ברור לי שב wifi לא אקבל ביצועים מיטביים, אבל המסכים ומחשבי העבודה מחוברים בצורה חוטית. אגב, האם יש טעם לקנות כמה יחידות ולייצר מהם רשת mesh?
צרכנים יש לא מעט, אם כי לא כולם צרכנים כבדים: רכיבי בית חכם (כ-70), מסכים, מחשבים, קונסולות משחק וכמובן טלפונים.
קו האינטרנט הוא 1g סימטרי.
חשבתי לשלוח את ההודעה בצורה פרטית, אבל אולי זה יענה לעוד משתמשים שמחפשים להשתדרג.
אולי כדאי גם לכתוב האם זה יתאים למשתמש הפשוט ולא רק לחבר׳ה עם הידע המתקדם.
יש לך פה חומרה חזקה מאוד ובנוסף אפשרות להוסיף עוד band (שמאוד יעזור לך עם כמות הצרכנים הזאת..) וגם חיבור סלולרי.10/12/2022 19:14PCingAddict כתב: ההתלבטות היא בין זה לבין מכשירים אחרים מאלי שהמליצו לי עליהם (אבל בלי חיבור ישיר לסיב).
אין צורך בראוטר משכולל מבחינת יכולות, יותר ענייני ביצועים.
היום יש לי 1900ACS עם ddwrt + מערכת deco m5. ברור לי שב wifi לא אקבל ביצועים מיטביים, אבל המסכים ומחשבי העבודה מחוברים בצורה חוטית. אגב, האם יש טעם לקנות כמה יחידות ולייצר מהם רשת mesh?
צרכנים יש לא מעט, אם כי לא כולם צרכנים כבדים: רכיבי בית חכם (כ-70), מסכים, מחשבים, קונסולות משחק וכמובן טלפונים.
קו האינטרנט הוא 1g סימטרי.
חשבתי לשלוח את ההודעה בצורה פרטית, אבל אולי זה יענה לעוד משתמשים שמחפשים להשתדרג.
אולי כדאי גם לכתוב האם זה יתאים למשתמש הפשוט ולא רק לחבר׳ה עם הידע המתקדם....
חיבור של ג'יגה הוא מחזיק בלי בעיה ולפי מה שראיתי בפורומים גם 2 חיבורים של ג'יגה בלי בעיה.
אפשר להריץ openwrt ישירות מהsdcard שזה ממש פשוט וחוץ מזה צריך להתקין קירור, להבריג כמה ברגים ולחבר את האנטנות.
שאלה:09/12/2022 0:07elxyzad כתב: האצבעות שלי סבלו הרבה מהחיבורים האלה בעבודה, אז אני רגיל לזה!
אבל הheat sink שלך ארוך מדי.. יהיה לך ממש קשה לחבר. תשתמש בפינצטה בעדינות כדי למקם ואז תלחץ עם האצבע....
האם מצאת גוף קירור (פלטה אחת) במידות הדרושות אשר "מכסה" את כל הצ'יפים , או השתמשת ב -2 גופי קרור נפרדים?

שמתי משחה כמו שצריך והטמפרטורה לא עוברת את ה46.
הצ'יפ של ה switch מתחמם מאוד וכמובן ה soc הראשי, כל השאר בתכלס לא צריכים, אבל כדאי לשים בכל זאת.

אני מצטער שקניתי את הקייס הדפוק הזה.. הייתי מדפיס משהו לבד
15/12/2022 14:17elxyzad כתב:
שמתי משחה כמו שצריך והטמפרטורה לא עוברת את ה46.
הצ'יפ של ה switch מתחמם מאוד וכמובן ה soc הראשי, כל השאר בתכלס לא צריכים, אבל כדאי לשים בכל זאת.
אני מצטער שקניתי את הקייס הדפוק הזה.. הייתי מדפיס משהו לבד...
הופה.. שיערתי לעצמי שזה הסידור שלך. אגב! יש לי בדיוק Heatsinks כאלה במלאי.
אולי בסוף אשבר ואשתמש בהם