012 רמאים, לידיעה
Re:
כבר אספתי סימים של 019 יש להם מסלול 30GB ב-22 או קרוב זה מספיק טוב. גם אם היה עולה יותר הייתי עובר בגלל העיקרון. על הדרך יש להם אופציה של תשתית פלאפון או פרטנר כך שזה הזדמנות גם לעבור מהתשתית של פרטנר.07/03/2023 22:49ziv_r כתב: אני עם סיפור דומה איתם, 12 מנויים העברתי בגלל ה- 20 ש"ח לכל החיים.
כמובן שזה מעצבן המחיר החדש של 25.9 ש"ח, אבל מצד שני, אף ספק אחר לא נותן כזה מחיר.
טיפ אם יש לכם כמה דקות, אתם יכולים להתקשר להתלונן ותקבלו עבור כל מנוי תוספת של 50GB עבור כל מנוי. נאמר לי שזה 50GB לכל החיים
נ.ב
נכון שהם שיקרו, אבל מישהו מהנוכחים כאן עבר חברה בגלל זה?...
Re: Re:
08/03/2023 13:10gildmor כתב: כבר אספתי סימים של 019 יש להם מסלול 30GB ב-22 או קרוב זה מספיק טוב. גם אם היה עולה יותר הייתי עובר בגלל העיקרון. על הדרך יש להם אופציה של תשתית פלאפון או פרטנר כך שזה הזדמנות גם לעבור מהתשתית של פרטנר....
מה זאת אומרת "אופציה של תשתית פלאפון או פרטנר"?
אשמח להסבר מה עדיף ולמה, ואיך עוברים ביניהם, תודה.
Re: Re:
אגב, מסתבר שאם מתקשרים ישירות ל-019* הם מבצעים את הרישום וניוד ללא עלות לסים כפי שרשום באתר (10 ש"ח).08/03/2023 13:59gildmor כתב: מה עדיף זה ספציפי לפי איזור.
בכל מקרה דרך השירות אפשר לבחור מפעיל ולהחליף מתי שרוצים....
לגבי כ להחיים שלהם זה מה שמופיע בהסכם:
"תוקף החבילה היינה לכל החיים , 019 מובייל תהיה
רשאית להעלות את מחיר התכנית בכל מקרה בו: (1(
תחול עלייה בשיעור המע"מ; (2 (ל 019 מובייל תהיה
תשתית דור 5"
לא באמת ציפיתי שזה יהיה לתמיד אבל מצד שני כמו ב-019 הוצהר בפרסום המבצע והובטח על ידי הנציגה שצירפה אותי וגם המשיכה להיות סוג של נציגה אישית שזה גם אחת הסיבות שהצטרפתי, כי בכל בעיה הייתי יכול לפנות אליה ולא דרך השירות הרגיל.12/03/2023 9:37tamirben כתב: תקרא את החוזה.
״לכל החיים״ בסך הכל אומר שהמחיר לא עולה אוטומטית אחרי x חודשים. אבל זה לא אומר שהחברה מחוייבת גם בעוד 30 שנה לתת לך את המחיר הזה....
ב-019 בדקתי ואצלם זה כתוב מאוד ברור בחוזה שהם יכולים לשנות תעריף אם המע"מ עולה או יצטרפו לרשת 5G שאין לדעת מתי יקרה ולא ברור מה הקשר לחבילה שלי.
בכל מקרה כפי שציינתי קודם יש משהו ב-DNA של 012 עוד מאז מהימים שהי וכספק אינטרנט שהם לא הוגנים\רמאים, סתם עוד דוגמה שנזכרתי שבניגוד ל-019 שהכל חסום אצלם כברירת מחדל. משום מה שליחת סמס לחו"ל היה פתוח כברירת מחדל ב-012 והילד שלא מודע כמובן התכתב עם חבר שהיה במקרה בחו"ל וחטפנו על זה חיוב גדול. האמת שגם אני לא הייתי חושב שעל סמס למספר ישראלי אני פתאום עלול לשלם תעריף מופקע. כי בשיחות זה הפוך, שמקבל השיחה משלם.
זה גם פשלה של המדיהנ שלא קבעה אולי חוקים ברורים אבל גם חוסר הוגנות מצד מפעיל שלא טורח לחסום ו\או לידע.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
רגע, זה מעניין, אתה אומר שאם אני שולח SMS למספר ישראלי והמספר הישראלי נמצא בחו"ל, אני אשלם תעריך גבוה וזה לא יכנס לחבילת ה- SMS?
איך הגיוני לחייב את שולח ההודעה בתעריף חריג אם הוא לא יודע שהצד השני בחו"ל?
איך הגיוני לחייב את שולח ההודעה בתעריף חריג אם הוא לא יודע שהצד השני בחו"ל?
Re:
אכן, הם אמנם התקשרו אחרי כמה ימים (מהבקרה שלהם) להתריע כזה כבר היה מאוחר מדי. כמו תאגיד המים שרואים דליפה קבועה במשך שבועות בלילה כשלא אמורה להיות צריכה ואז מודיעים לך אחרי חודשיים.12/03/2023 12:38ziv_r כתב: רגע, זה מעניין, אתה אומר שאם אני שולח SMS למספר ישראלי והמספר הישראלי נמצא בחו"ל, אני אשלם תעריך גבוה וזה לא יכנס לחבילת ה- SMS?
איך הגיוני לחייב את שולח ההודעה בתעריף חריג אם הוא לא יודע שהצד השני בחו"ל?...
בעקיפין הם סוג של מעודדים את זה כי כשאתה נוסע לחו"ל אומרים לך שקבלת סמסים זה חינם רק לא מספרים שבדרך אתה דופק את כל אלה שאתה מבקש מהם לשלוח לך סמס במקום להתקשר
בדיוק מאותו הגיון עקום כמו מספרי 1-900 או משהו בסגנון (פעם גם היו קידומות אחרות) שזה שירות כלשהו שגובה תעריפים מופקעים לדקה כמה שבא לו בעיקרון ומפרסמים אותם בכל מני מקומות כולל בגוגל שמחפשים נניח שירות לקוחות של חברה מסויימת ואז אנשים מתקשרים ולא יודעים מראש שזה חיוב מיוחד ואפילו לא כמה יחייבו והם מבחינתם כבר עושים את הקופה על הדקה הראשונה שהתקשרת גם אם תנתק.
או זה שבחו"ל אתה משלם על דקה שלמה אפילו אם רק ענית בטעות וניתקת.
או השירות של אל תתקשרו אלי במקום במקום אל תתקשרו אלא רק למי שאישר.
לדעתי שילוב של חוסר מודעות\טפשות של נבחרי ציבור פלוס פיגור של חקיקה אחרי המצב במציאות. וכמובן נותני שירות לא הוגנים\ישראלים שיוצאים מהנחה שכל מה שלא אסור מפורשות זה בסדר לעשוק את הלקוח אם אפשר.
תאגיד המים לא רואה שום "דליפה קבועה".
הם מגיעים פעם בחודשיים לקרוא את השעון שלך ומשווים לקריאות אחרונות.
ברגע שרואים חריגה מהנורמה- הם יוצרים איתך קשר ומודיעים.
אין להם שום דרך אחרת לדעת על הדליפה שלך, אלא אם כן אתה מצפה מהם לישון אצלך בפילר.
אין להם שום דרך אחרת לדעת על הדליפה שלך, אלא אם כן אתה מצפה מהם לישון אצלך בפילר.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
ואם מראים לתאגיד המים אישור על תיקון מאינסטלטור על דליפה, הם מזכים את החשבון בהפרש לעומת החשבון הקודם.
@gildmor
דיברתי עם 012, הם אומרים שהם לא מחייבים בשליחת SMS למספר ישראלי נייד בחו"ל. אם הצד השני יחזיר SMS, זה עליו. זה גם מה שחשבתי שיקרה, זה לא מסתדר עם מה שאתה אומר. מצד שני, אולי זה קשור לכותרת של השרשור.
@gildmor
דיברתי עם 012, הם אומרים שהם לא מחייבים בשליחת SMS למספר ישראלי נייד בחו"ל. אם הצד השני יחזיר SMS, זה עליו. זה גם מה שחשבתי שיקרה, זה לא מסתדר עם מה שאתה אומר. מצד שני, אולי זה קשור לכותרת של השרשור.
לטענתם לפחות יש להם מונה חכם והם רואים את הקריאות בזמן אמת הם אמרו בפירוש שהיתה צריכה קבועה חריגה בשעות הלילה שלא נראתה להם רגילה. אם זה סתם חריגה כללית בחשבון הם לא היו יכולים לדעת שיש או אין צריכה בלילה. זה גם היה דליפה קטנה יחסית שלא השפיעה על החשבון באופן משמעותי כ ךשספק שהי ומבינים משהו מהחשבון החודשי שבכל מקרה יש לו תמיד וריאציות.12/03/2023 14:56Arie10 כתב: תאגיד המים לא רואה שום "דליפה קבועה".
אין להם שום דרך אחרת לדעת על הדליפה שלך, אלא אם כן אתה מצפה מהם לישון אצלך בפילר....