בזק חוסם ציוד פרטי ומודע על כך בפנים או בזק זה נזק

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
RolsRoys פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
שם מלא: Yosi Cohen
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

שרשור שלא נקרא #1 

שלום, קניתי ממיר מדיהGPON H8310m מaliexpress כדי לזרוק סוף סוף את הראוטר של בזק שעולה 40 שח לחודש. חיברתי והכל עבד שבועיים עד שפתעום התנתק לי האינטרנט. פניתי למוקד בwhatsapp , התחילו לשקר לי על זה שצריך לעשות עדכון לראוטר, ישר הבנתי את השקר, חיברתי את הראוטר של בזק- לא עובד, חסמו את הקו. פניתי לשירות הלקוחות , אמרתי שהראוטר הוא של בזק, ביקשו מצלמה כדי להכיח שזה באמת ראוטר של בזק והדליקו ושניה את האינטרנט. הנציג התחיל לשקר "שמערכת חסמה" את הציוד כי לא של בזק. דרשתי מנהל וקיבלתי , שהוא אמר לי בפנים שצוות הנדסה של בזק חוסם ציוד שהוא לא של בזק, ולא אכפת לו איזה נזק זה עושה. ביקשתי לזכות אותי על כל הזמן ושקר והנזק שהם גרמו ליום העבודה שלי אף המנהל סירב , ואמר שכל הבעיות האלו הם הבעיות שלי. כרגע יש לי אינטרנט עד הניתוק הבא אבל מה שצריך לזכור
בזק זה נזק.

https://he.aliexpress.com/item/4000747557354.htm
הציוד שרכשתי ועבד בסדר עד עכשיו, יחד עם ראוטר Redmi AX 6
מי שרוצה להלחם בבזק מוזמן להצתרף וקנות את הציוד, אני יכול לעזור עם ההגדרה, תודה והמשך יום טוב.

Edit:
בנתב, בחיבור לאינטרנט, בחרו ב-DCHP ורשמו את 192.168.100.2 255.255.255.0 ואת השער 192.168.100.1, או חברו את המכשיר למחשב ועשו את אותו הדבר ב-ipv4 בהגדרות המתאם.
1. אופטיקה חייבת להיות מושבתת התחבר תחת telecomadmin ונקה את נתוני ההרשאה של ONT אם הוכנס - הפעל מחדש.
2. שוב אנחנו עוברים תחת |telecomadmin סיסמא admintelecom ומכניסים את הסיסמה מהספק לכניסה של LOID. בשבילי זה היה 2142141@2200|סיסמה
3.עבור ללשונית הסדרתית וכתוב את serial מהנטב הישן של בזק, הוא ימיר אוטומטית לפורמט הנדרש. השאר את הסיסמה ריקה. על פי ביקורות, אתה יכול גם 10 אפסים
4. החל וכבה את המכשיר, הכנס את האופטיקה, המתן וקבלו O5.
5. אנחנו נכנסים לנתב ובוחרים את חיבור האינטרנט PPPoE, מכניסים שוב את סיסמת הכניסה מהספק ומקבלים את האינטרנט.
6. שכפול מק עם הקודם. מכשירים

want_upload
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 416
נתן תודות: 406 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שרשור שלא נקרא #2 

הציוד שנחסם אצלך הוא לא מהרשימה של הציוד המאושר? נכון?

RolsRoys פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שרשור שלא נקרא #3 

19/03/2023 17:11  
want_upload כתב:
הציוד שנחסם אצלך הוא לא מהרשימה של הציוד המאושר? נכון?
...
דף יפה, ציוד מאושר הוא ציוד שהספק מבטיח שהוא עובד, בזק לא נתן לי הבטחה כזאת אבל הציוד הזה עובד, וגם המנהל שלהם אמר על כך - הציוד עובד. רק שהם בזק בוחר לחסום אותו באופן ידני.

shaked
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 649
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שרשור שלא נקרא #4 

הכול כתוב רק כנראה יותר קל לכתוב מגילה מאשר לקרוא.
ציוד הקצה מאושר לשימוש ברשת בזקGPON Bezeq Network)) בגרסת הקושחה המפורטת בטבלה.אין בכך אישור למוצר שעבר שינויים בגרסת התוכנה.בזק רשאית לנתק או לחסוםמוצר שלא אושר והופעל ברשת.אישור תאימות לא נותן "תו איכות" למוצר
...
בזק לא חוסמים ציוד מאושר לא שלהם, נגיד הציוד של פרטנר\סלקום. מי שרוצה להאמין בקונספירציה, בהצלחה בתביעה.

RolsRoys פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שרשור שלא נקרא #5 

המגילה שלי עולי תעזור לעוד אנשים שרוצים לקנות ציוד פרטי, ולא מכירים את הסודות המגילות של בזק. כל השקר שלהם מול הלקוח לא מוצדק בכלום.

Eargasma
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 410
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שרשור שלא נקרא #6 

אתה לא מחדש כלום, זה עניין ידוע. המערכת שלהם חוסמת אוטומטית ציוד לא מאושר.
היה פה פעם מישהו בפורום שכתב שחסמו לו ציוד מאושר (ZTE F601) שהיה מוגדר עם המספר הסידורי של הג'יביק בזק שלו ולא עם המספר הסידורי של המכשיר עצמו כדי לאפשר גמישות בין המכשירים, וחסמו אותו עד שהחליף חזרה את המספר הסידורי המקורי של המכשיר ואת הרישום אצלם במערכת לZTE.

RolsRoys פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שרשור שלא נקרא #7 

19/03/2023 17:46  
Eargasma כתב:
אתה לא מחדש כלום, זה עניין ידוע. המערכת שלהם חוסמת אוטומטית ציוד לא מאושר.
...
כבר חידשתי, זאת לא המערכת האוטומטית זאת קבוצת אנשים שזה התפקיד שלהם. זה המילים של המנהל בבזק. שתיים הציוד של בזק הוא גרוע ברמה הטכני, יש להם חיבור הודי להתחברות אם הממיר מדיה וSFP כמו שפרטנר עושה. אני מתחבר בדרך הנכונה ותקינה, בזק עושה נזק לחיבור ומשקר, לא אכפת לו על הלקוח.
גם כן אשמח לדעת איזה ציוד בזק מציע כי נראה לי שהממיר אופטי שלהם מגיע בלי SFP module . https://bstore.bezeq.co.il/internet/422 ... ge_clicked

or4558
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 648
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 41 פעמים

שרשור שלא נקרא #8 

מה הבעיה לקנות sfp וממיר מדיה מבזק ? אני עם ציוד פרטי דרך בזק ובנתיים עובד טוב 🙏.

RolsRoys פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שרשור שלא נקרא #9 

19/03/2023 18:08  
or4558 כתב:
מה הבעיה לקנות sfp וממיר מדיה מבזק ? אני עם ציוד פרטי דרך בזק ובנתיים עובד טוב 🙏.
...
יש מצב ללינק?

or4558
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שרשור שלא נקרא #10 

19/03/2023 18:21  
RolsRoys כתב:
יש מצב ללינק?
...
הממיר מדיה מופיע באתר בזקסטור
Sfp שלהם נמכר רק בסניפי בזק סטור עולה 180 שח חד פעמי ולאחר מכן תתקשר לתמיכה טכנית לאקטב אותו . וזהו

RolsRoys פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שרשור שלא נקרא #11 

19/03/2023 18:24  
or4558 כתב:
הממיר מדיה מופיע באתר בזקסטור
Sfp שלהם נמכר רק בסניפי בזק סטור עולה 180 שח חד פעמי ולאחר מכן תתקשר לתמיכה טכנית לאקטב אותו . וזהו
...
זה הולך נגד מה שבזק אומר שהוא לא מחייב שימוש בציוד שלו. sfp 180 + 100 שקל על ממיר שקלים זה הרבה מאוד בישביל ממיר מדיה, להשווה הממיר שלי עולה 60שח. 280 או 60, יש הבדל . תודה על המידע בכל המקרה.

or4558
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שרשור שלא נקרא #12 

19/03/2023 18:44  
RolsRoys כתב:
זה הולך נגד מה שבזק אומר שהוא לא מחייב שימוש בציוד שלו. sfp 180 + 100 שקל על ממיר שקלים זה הרבה מאוד בישביל ממיר מדיה, להשווה הממיר שלי עולה 60שח. 280 או 60, יש הבדל . תודה על המידע בכל המקרה.
...
אתה יוכל לקנות zte או ראוטר תומך יש חדש שעובד עם בזק דרך קבוצת סיבים בפייסבוק ויש עליו קופון https://cd-rom.co.il/product/fritzbox-5530-fiber/

RolsRoys פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שרשור שלא נקרא #13 

19/03/2023 18:48  
or4558 כתב:
אתה יוכל לקנות zte או ראוטר תומך יש חדש שעובד עם בזק דרך קבוצת סיבים בפייסבוק ויש עליו קופון https://cd-rom.co.il/product/fritzbox-5530-fiber/
...
זה overprice קטלני, והמכשיר עצמו לא משהו. איזה noname , בלי גרסאות וגם לא נראה לי תומך בOPENWRT

shaked
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 649
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שרשור שלא נקרא #14 

כי איזה שם מעולה יש לHUAWEI או לZTE המקביל שדווקא מאושר בבזק ועולה פחות. תמשיך לצעוק ולעשות קומבינות במקום לקחת אחריות על הטעות שלך.

יהלי ב
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 398
שם מלא: יהלי בר
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 92 פעמים

שרשור שלא נקרא #15 

לא מבין גדול בזה, אבל הייתה לי בעיה דומה עם ראוטר אסוס שנחסם עי הספק הקודם, נראה לי סלקום. טלפון לשירות אסוס וקבלתי פתרון פשוט - אמרו לבצע הגדרת העתקת כתובת MAC של הראוטר המקורי של סלקום לראוטר של אסוס (יש הגדרה כזאת תחת ה WAN). עשיתי וזה עבד.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”