בזק חוסם ציוד פרטי ומודע על כך בפנים או בזק זה נזק
-
RolsRoys
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 7
- שם מלא: Yosi Cohen
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 3 פעמים
שלום, קניתי ממיר מדיהGPON H8310m מaliexpress כדי לזרוק סוף סוף את הראוטר של בזק שעולה 40 שח לחודש. חיברתי והכל עבד שבועיים עד שפתעום התנתק לי האינטרנט. פניתי למוקד בwhatsapp , התחילו לשקר לי על זה שצריך לעשות עדכון לראוטר, ישר הבנתי את השקר, חיברתי את הראוטר של בזק- לא עובד, חסמו את הקו. פניתי לשירות הלקוחות , אמרתי שהראוטר הוא של בזק, ביקשו מצלמה כדי להכיח שזה באמת ראוטר של בזק והדליקו ושניה את האינטרנט. הנציג התחיל לשקר "שמערכת חסמה" את הציוד כי לא של בזק. דרשתי מנהל וקיבלתי , שהוא אמר לי בפנים שצוות הנדסה של בזק חוסם ציוד שהוא לא של בזק, ולא אכפת לו איזה נזק זה עושה. ביקשתי לזכות אותי על כל הזמן ושקר והנזק שהם גרמו ליום העבודה שלי אף המנהל סירב , ואמר שכל הבעיות האלו הם הבעיות שלי. כרגע יש לי אינטרנט עד הניתוק הבא אבל מה שצריך לזכור
בזק זה נזק.
https://he.aliexpress.com/item/4000747557354.htm
הציוד שרכשתי ועבד בסדר עד עכשיו, יחד עם ראוטר Redmi AX 6
מי שרוצה להלחם בבזק מוזמן להצתרף וקנות את הציוד, אני יכול לעזור עם ההגדרה, תודה והמשך יום טוב.
Edit:
בנתב, בחיבור לאינטרנט, בחרו ב-DCHP ורשמו את 192.168.100.2 255.255.255.0 ואת השער 192.168.100.1, או חברו את המכשיר למחשב ועשו את אותו הדבר ב-ipv4 בהגדרות המתאם.
1. אופטיקה חייבת להיות מושבתת התחבר תחת telecomadmin ונקה את נתוני ההרשאה של ONT אם הוכנס - הפעל מחדש.
2. שוב אנחנו עוברים תחת |telecomadmin סיסמא admintelecom ומכניסים את הסיסמה מהספק לכניסה של LOID. בשבילי זה היה 2142141@2200|סיסמה
3.עבור ללשונית הסדרתית וכתוב את serial מהנטב הישן של בזק, הוא ימיר אוטומטית לפורמט הנדרש. השאר את הסיסמה ריקה. על פי ביקורות, אתה יכול גם 10 אפסים
4. החל וכבה את המכשיר, הכנס את האופטיקה, המתן וקבלו O5.
5. אנחנו נכנסים לנתב ובוחרים את חיבור האינטרנט PPPoE, מכניסים שוב את סיסמת הכניסה מהספק ומקבלים את האינטרנט.
6. שכפול מק עם הקודם. מכשירים
בזק זה נזק.
https://he.aliexpress.com/item/4000747557354.htm
הציוד שרכשתי ועבד בסדר עד עכשיו, יחד עם ראוטר Redmi AX 6
מי שרוצה להלחם בבזק מוזמן להצתרף וקנות את הציוד, אני יכול לעזור עם ההגדרה, תודה והמשך יום טוב.
Edit:
בנתב, בחיבור לאינטרנט, בחרו ב-DCHP ורשמו את 192.168.100.2 255.255.255.0 ואת השער 192.168.100.1, או חברו את המכשיר למחשב ועשו את אותו הדבר ב-ipv4 בהגדרות המתאם.
1. אופטיקה חייבת להיות מושבתת התחבר תחת telecomadmin ונקה את נתוני ההרשאה של ONT אם הוכנס - הפעל מחדש.
2. שוב אנחנו עוברים תחת |telecomadmin סיסמא admintelecom ומכניסים את הסיסמה מהספק לכניסה של LOID. בשבילי זה היה 2142141@2200|סיסמה
3.עבור ללשונית הסדרתית וכתוב את serial מהנטב הישן של בזק, הוא ימיר אוטומטית לפורמט הנדרש. השאר את הסיסמה ריקה. על פי ביקורות, אתה יכול גם 10 אפסים
4. החל וכבה את המכשיר, הכנס את האופטיקה, המתן וקבלו O5.
5. אנחנו נכנסים לנתב ובוחרים את חיבור האינטרנט PPPoE, מכניסים שוב את סיסמת הכניסה מהספק ומקבלים את האינטרנט.
6. שכפול מק עם הקודם. מכשירים
- want_upload
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 416
- נתן תודות: 406 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
הכול כתוב רק כנראה יותר קל לכתוב מגילה מאשר לקרוא.
בזק לא חוסמים ציוד מאושר לא שלהם, נגיד הציוד של פרטנר\סלקום. מי שרוצה להאמין בקונספירציה, בהצלחה בתביעה.ציוד הקצה מאושר לשימוש ברשת בזקGPON Bezeq Network)) בגרסת הקושחה המפורטת בטבלה.אין בכך אישור למוצר שעבר שינויים בגרסת התוכנה.בזק רשאית לנתק או לחסוםמוצר שלא אושר והופעל ברשת.אישור תאימות לא נותן "תו איכות" למוצר...
- Eargasma
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 410
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
אתה לא מחדש כלום, זה עניין ידוע. המערכת שלהם חוסמת אוטומטית ציוד לא מאושר.
היה פה פעם מישהו בפורום שכתב שחסמו לו ציוד מאושר (ZTE F601) שהיה מוגדר עם המספר הסידורי של הג'יביק בזק שלו ולא עם המספר הסידורי של המכשיר עצמו כדי לאפשר גמישות בין המכשירים, וחסמו אותו עד שהחליף חזרה את המספר הסידורי המקורי של המכשיר ואת הרישום אצלם במערכת לZTE.
היה פה פעם מישהו בפורום שכתב שחסמו לו ציוד מאושר (ZTE F601) שהיה מוגדר עם המספר הסידורי של הג'יביק בזק שלו ולא עם המספר הסידורי של המכשיר עצמו כדי לאפשר גמישות בין המכשירים, וחסמו אותו עד שהחליף חזרה את המספר הסידורי המקורי של המכשיר ואת הרישום אצלם במערכת לZTE.
-
RolsRoys
- חבר שרק התחיל

כבר חידשתי, זאת לא המערכת האוטומטית זאת קבוצת אנשים שזה התפקיד שלהם. זה המילים של המנהל בבזק. שתיים הציוד של בזק הוא גרוע ברמה הטכני, יש להם חיבור הודי להתחברות אם הממיר מדיה וSFP כמו שפרטנר עושה. אני מתחבר בדרך הנכונה ותקינה, בזק עושה נזק לחיבור ומשקר, לא אכפת לו על הלקוח.19/03/2023 17:46Eargasma כתב: אתה לא מחדש כלום, זה עניין ידוע. המערכת שלהם חוסמת אוטומטית ציוד לא מאושר....
גם כן אשמח לדעת איזה ציוד בזק מציע כי נראה לי שהממיר אופטי שלהם מגיע בלי SFP module . https://bstore.bezeq.co.il/internet/422 ... ge_clicked
-
RolsRoys
- חבר שרק התחיל

זה הולך נגד מה שבזק אומר שהוא לא מחייב שימוש בציוד שלו. sfp 180 + 100 שקל על ממיר שקלים זה הרבה מאוד בישביל ממיר מדיה, להשווה הממיר שלי עולה 60שח. 280 או 60, יש הבדל . תודה על המידע בכל המקרה.19/03/2023 18:24or4558 כתב: הממיר מדיה מופיע באתר בזקסטור
Sfp שלהם נמכר רק בסניפי בזק סטור עולה 180 שח חד פעמי ולאחר מכן תתקשר לתמיכה טכנית לאקטב אותו . וזהו...
אתה יוכל לקנות zte או ראוטר תומך יש חדש שעובד עם בזק דרך קבוצת סיבים בפייסבוק ויש עליו קופון https://cd-rom.co.il/product/fritzbox-5530-fiber/19/03/2023 18:44RolsRoys כתב: זה הולך נגד מה שבזק אומר שהוא לא מחייב שימוש בציוד שלו. sfp 180 + 100 שקל על ממיר שקלים זה הרבה מאוד בישביל ממיר מדיה, להשווה הממיר שלי עולה 60שח. 280 או 60, יש הבדל . תודה על המידע בכל המקרה....
-
RolsRoys
- חבר שרק התחיל

זה overprice קטלני, והמכשיר עצמו לא משהו. איזה noname , בלי גרסאות וגם לא נראה לי תומך בOPENWRT19/03/2023 18:48or4558 כתב: אתה יוכל לקנות zte או ראוטר תומך יש חדש שעובד עם בזק דרך קבוצת סיבים בפייסבוק ויש עליו קופון https://cd-rom.co.il/product/fritzbox-5530-fiber/...
- יהלי ב
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 398
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 92 פעמים
לא מבין גדול בזה, אבל הייתה לי בעיה דומה עם ראוטר אסוס שנחסם עי הספק הקודם, נראה לי סלקום. טלפון לשירות אסוס וקבלתי פתרון פשוט - אמרו לבצע הגדרת העתקת כתובת MAC של הראוטר המקורי של סלקום לראוטר של אסוס (יש הגדרה כזאת תחת ה WAN). עשיתי וזה עבד.

.