@Huber
אחי, באמת שאני מת עליך, עם יופי של דילים שהוציאו ממני לא מעט כסף (אבל עם ההתעקשות המיותרת לא להגיב בשרשורי הדילים), אבל שנינו יודעים שאתה תמצא בקרוב סיבה למה לא לקנות עכשיו את הטסלה, אם זה החומרה החדשה שיוצאת, העיצוב החדש או כל סיפור אחר.
תחסוך מאיתנו עוד ביקורת ביוטיוב שגיגלת (אנחנו יודעים לחפש לבד) או עוד קישור על טסלה שלא קראת מעבר לכותרת, ההודעה הבאה שלך צריכה להיות רק העתק הזמנה (וזה גם לא אומר הרבה כי זה רק 1000 ש"ח).
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
גם אני ישבתי על הגדר כמעט שנתיים.
מאוד רציתי את המודל Y אבל בתמחור של 2022 הוא היה פשוט יקר מדיי (330k ש״ח) ואז ב 1.1.23 עלה המיסוי, המחיר קפץ ל 350k וראיתי את החלום מתנפץ לרסיסים...
הזמנתי טויוטה ראב 4 בידיעה שההמתנה ארוכה מאוד ובתקווה שאולי יקרה נס והמחיר יחזור להיות שפוי (עבורי לפחות).
בירידת מחיר הגדולה ב 14.1.23 לא האמנתי שהמחיר של הרכב ירד בלילה ב 80k ש״ח! לא הססתי והזמנתי מייד מודל Y חדשה.
קיבלתי את הרכב בחודש שעבר ומלבד כל היתרונות הטכנולוגיים העצומים שיש לו, הוא גם בעל חסרון עצום - אי אפשר לנהוג במשהו אחר אחרי שמתרגלים, פשוט בלתי אפשרי זה באמת רכב שגורם לך לחייך, חוייה של ממש.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
shiki כתב:
גם אני ישבתי על הגדר כמעט שנתיים
קיבלתי את הרכב בחודש שעבר ומלבד כל היתרונות הטכנולוגיים העצומים שיש לו, הוא גם בעל חסרון עצום - אי אפשר לנהוג במשהו אחר אחרי שמתרגלים, פשוט בלתי אפשרי זה באמת רכב שגורם לך לחייך, חוייה של ממש.
IsportaR כתב:
@Huber
אחי, באמת שאני מת עליך, עם יופי של דילים שהוציאו ממני לא מעט כסף (אבל עם ההתעקשות המיותרת לא להגיב בשרשורי הדילים), אבל שנינו יודעים שאתה תמצא בקרוב סיבה למה לא לקנות עכשיו את הטסלה, אם זה החומרה החדשה שיוצאת, העיצוב החדש או כל סיפור אחר.
תחסוך מאיתנו עוד ביקורת ביוטיוב שגיגלת (אנחנו יודעים לחפש לבד) או עוד קישור על טסלה שלא קראת מעבר לכותרת, ההודעה הבאה שלך צריכה להיות רק העתק הזמנה (וזה גם לא אומר הרבה כי זה רק 1000 ש"ח).
...
כבר הצעתי לך לשים מעשים מאחורי המילים שלך, ואתה ממשיך לשפוך מילים ועלבונות.
טסלה מחזירה את האופציה לשינוי רמת בלימת הריגן על מנת לתת לנהגים זמן להסתגל לנסיעה בדוושה אחת.
בעבר זה היה פתוח והם סגרו את זה לפני כשנתיים וחצי.
בגרסת הפרפורמנס זה קיים במצב טראק
@Arie10
מה אתה מנסה להגיד עם ה"מניח את זה כאן" ו"קזינו נמשך".
בגלל שטסלה מוכרת ישירות ללקוחות היא יודעת בדיוק כמה הזמנות יש לה ומעדכנת מחירים on the fly במידת הצורך.