חוזר לארץ בחודש הבא וזקוק להמלצה - YES או HOT ?!
זאת שאלה של טעם אישי אלה שיש להם לווין יגידו ששמה יותר טוב(ואני בטוח שהם לא ראו שום סדרה של הכבלים)ואלה שיש להם כבלים יגידו שהכבלים יותר טובים
עכשיו אם אתה בעיקר אוהב סרטים ותוכניות רכש(שאני לא מבין בשביל מה צריך כזה דבר שיש אינטרנט שאתה מוריד ורואה יום אחרי שזה משודר בארה"ב ולא חודשיים אחרי)לך על יס שהם גם יותר יקרים אגב
ואם אתה אוהב יותר יצירות מקור ישראליות וחשוב לך שיהיה לך VOD ועוד ועוד(יש גם תוכניות רכש) לך על הוט
עכשיו אם אתה בעיקר אוהב סרטים ותוכניות רכש(שאני לא מבין בשביל מה צריך כזה דבר שיש אינטרנט שאתה מוריד ורואה יום אחרי שזה משודר בארה"ב ולא חודשיים אחרי)לך על יס שהם גם יותר יקרים אגב
ואם אתה אוהב יותר יצירות מקור ישראליות וחשוב לך שיהיה לך VOD ועוד ועוד(יש גם תוכניות רכש) לך על הוט
- ShraGadi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3238
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
סליחה על הבורות, ותוכניות מקור ישראליות. אתה לא יכול להוריד מהרשת יום לאחר ששודרו ???
מה ההבדל ?
אם רוצים לנצל את האיכות של מסך דק, אזי רק "יס", אם רוצים להשתמש בשירות הלקוחות של ספק התוכן או בשרות התמיכה, שוב פעם "יס".
לגבי , יותר יקר, אני ממש לא בטוח, אלא אם אתה מתכוון ל"טריפל" של הוט, שגם בו יש לא מעט מוקשים....
בקיצור, חפש קצת בפורום ותעשה סטטיסטיקה, כמה מרוצים מ"הוט" וכמה מ"יס", והרוב פה הם בעלי מסכים דקים...
מה ההבדל ?
אם רוצים לנצל את האיכות של מסך דק, אזי רק "יס", אם רוצים להשתמש בשירות הלקוחות של ספק התוכן או בשרות התמיכה, שוב פעם "יס".
לגבי , יותר יקר, אני ממש לא בטוח, אלא אם אתה מתכוון ל"טריפל" של הוט, שגם בו יש לא מעט מוקשים....
בקיצור, חפש קצת בפורום ותעשה סטטיסטיקה, כמה מרוצים מ"הוט" וכמה מ"יס", והרוב פה הם בעלי מסכים דקים...
כן אתה יכולshlafirg כתב:סליחה על הבורות, ותוכניות מקור ישראליות. אתה לא יכול להוריד מהרשת יום לאחר ששודרו ???
מה ההבדל ?
בקיצור, חפש קצת בפורום ותעשה סטטיסטיקה, כמה מרוצים מ"הוט" וכמה מ"יס", והרוב פה הם בעלי מסכים דקים......
וכן החבילת טריפל מאוד משתלמת אבל גם הטלויזיה לבד יותר זולה ב50 שקלים
איזו חברה צפויה להתחיל לשדר ב H.D ראשונה ומתי ?
מישהו יודע איזו חברה צפויה להתחיל לשדר ב H.D ראשונה ומתי ?
מבחינת איכות התמונה איזה ממיר עדיף YES MAX או ה 3100 ?
,תודה
מבחינת איכות התמונה איזה ממיר עדיף YES MAX או ה 3100 ?
,תודה