מחפש נגן בסביבות ה1300 שקל שיספק סאונד איכותי. פרטים בפנים

Wearables, שעונים חכמים, צמיגי ניטור, משקפים חכמות, Google Glass וכו'
Smigol
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 194
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #16 

yossi126 כתב:מה עם X5L?
30 ג'יגה יש, איכות סאונד שלא נופלת מהמכשירים שצוינו, ממשק נח בעזרת Rockbox ומסך בגודל סביר.
...
איפו ניתן להוריד תפריט נוח לROCK BOX ואם הROCK BOX משנה את איכות הסאונד

Smigol
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

לך אל הIAUDIO X5L

שרשור שלא נקרא #17 

אני אישת היו לי בדיוק את אותם דרישות ובחרתי את הIAUDIO למרות ש הZEN VIZION דק יותר וקל יותר מה דגם שלי(סוללה של 35 שעות).הIAUDIO נותן לך תמיכה בFLAC וכדומה וZEN לא.חוץ מי זה שניתן להתקין עברית על הX5 עם יש לך מוסיקה עברית זה חשוב.

ssip96 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 442
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

Re: מסך קטן עם סרטים ועוד עם כתוביות חייב לבוא עם זכוכית מגד

שרשור שלא נקרא #18 

omer22 כתב:
yossix כתב:טובה כתוספת הכרחית.אני התחבטתי רבות ובסוף קניתי את ה-ZEN VISION של קריאייטיב. זהו לא מכשיר כ"כ קטן אבל בעל איכות מ ד ה י מ ה. לא ניסיתי עדיין כתוביות בעברית ואני לא בטוח שהוא יוכל להתמודד עם זה אבל גודל המסך בדיוק כמו שצריך.תוכנת הטרנספורמציה יחסית פשוטה ומהירה והמוצר באמת מדהים באיכותו,בדומה לרוב מוצרי קריאייטיב.
האייפוד לדעתי פחות מוצלח ממנו בוידאו והם די שוים באודיו . כמובן שהיתרון הגדול של האייפוד הוא בגודלו אבל אני לא הייתי מצליח לראות עליו סרט.
אולי תנסה מכשיר DVD נייד קומפקטי?
...
ה- zen vision של creative זה מכשיר שאני בהחלט פוזל לכיוונו..
אפשר לקבל חוות דעת קצת יותר מעמיקה ממך על המכשיר?
איך איכות הוידאו שלו (לא סרטים, אבל פרקים והופעות?)
ממשק נוח להעברת שירים ווידאו?

והאם תוכל לבדוק אם המכשיר קורא כתוביות בעברית?

תודה, וממש אשמח לתגובה מעמיקה עד כמה שאפשר בעיניין המכשיר הנ"ל, כי אישית לא מצאתי כל כך הרבה ביקורות עליו, וחוות דעת ממישהו עם המכשיר הזה, זה יהיה מצויין.
...
מצטרף לבקשתך

ssip96 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 442
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

Re: לך אל הIAUDIO X5L

שרשור שלא נקרא #19 

Smigol כתב:אני אישת היו לי בדיוק את אותם דרישות ובחרתי את הIAUDIO למרות ש הZEN VIZION דק יותר וקל יותר מה דגם שלי(סוללה של 35 שעות).הIAUDIO נותן לך תמיכה בFLAC וכדומה וZEN לא.חוץ מי זה שניתן להתקין עברית על הX5 עם יש לך מוסיקה עברית זה חשוב.
...
אבל הIAUDIO נראה ממש גדול ומגושם..

yossi126
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 778
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שרשור שלא נקרא #20 

הוא אולי לא נכנס לכיס אבל גם הZEN לא נכנס כל כך בקלות.

Smigol
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

כן הוא קצת יותר גדול אבל....

שרשור שלא נקרא #21 

הוא יותר אבה זה נכון...אני מתקוון לדגם אם הסוללה הגדולה.הדגם עם הסוללה הקטנה נדמה לי דק יותר מה X5L.בנוסך לכל זה אם חשוב לך שיהיה קטן אז אולי תשקול לקנות בנוסף למשיר שלט קטן שניתן לחבר לX5 וכך אתה פותר את אצמך מלסחוב אותו בכיס ושם אותו בתיק.נראה לי אגב שזה המכשיר היחידי שניתן לחבר אליו שלט.ודבר מאוד חשוב באמת קשה לראות אליו סרטים אם אתה מתכנן....
רציתה שהמכשיר לא יהיה תלוי בשום תוכנה-אז הZEN כן תלוי אומנם לא צריך להמיר אבל יש צורך בסידור.לאומת זאת בX5 אין צורך אפילו בסידור.אתה פשוט מסדר הכל לבד על הקונן.
אם הוספת הROCKBOX ניתן אף לקבל את כל התכונות של ה ZEN כמו חיפוש לפי שם אלבום זמר ו.....
החסרון היחידי של X5 על הZEN הוא חוסר של יציאה של AV וזה ממש חבל

שלח תגובה

חזור אל “טכנולוגיה לבישה”