ערוץ YES HD 500 חסום לכולם ?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
ride,
הרי כל אחד מקבל מפתחות לערוצים שהוא יכול לפענח. זה יורד באופן מסודר כחלק מה-STREAM שכולם מקבלים.
יש עדיין בעיות במערכת הבקרה שאמורה להעביר את המפתחות פנימה.
בניגוד לערוצים רגילים שהמפתח עובר אל כל הכרטיסים/ממירים בבית, כאן מדובר על ממיר נפרד שצריך תוכנה שונה לחלוטין בצד הבקרתי.
כשנכנסתי לניסוי הם היו צריכים לשלוח ידנית מפתחות לכל ממיר פעיל עבור כל ערוץ, היו המון תקלות עם זה (גם לי היו ערוצים חסומים סתם ככה בגלל שהמפתח לא עבר).
יש גם מערכת RECOVERY ששולחת מפתחות שוב ושוב בקצב הולך ומאיט בכדי לוודא שהממיר הספציפי מקבל את הפקודות שנשלחו לו. לדעתי כל העסק הזה עדיין לא BUG FREE...
הרי כל אחד מקבל מפתחות לערוצים שהוא יכול לפענח. זה יורד באופן מסודר כחלק מה-STREAM שכולם מקבלים.
יש עדיין בעיות במערכת הבקרה שאמורה להעביר את המפתחות פנימה.
בניגוד לערוצים רגילים שהמפתח עובר אל כל הכרטיסים/ממירים בבית, כאן מדובר על ממיר נפרד שצריך תוכנה שונה לחלוטין בצד הבקרתי.
כשנכנסתי לניסוי הם היו צריכים לשלוח ידנית מפתחות לכל ממיר פעיל עבור כל ערוץ, היו המון תקלות עם זה (גם לי היו ערוצים חסומים סתם ככה בגלל שהמפתח לא עבר).
יש גם מערכת RECOVERY ששולחת מפתחות שוב ושוב בקצב הולך ומאיט בכדי לוודא שהממיר הספציפי מקבל את הפקודות שנשלחו לו. לדעתי כל העסק הזה עדיין לא BUG FREE...
hd
אני אישית לא מרוצה כי עדיין אין מספיק תוכן.
הם משדרים רק סרטים שחוזרים על עצמם בלופ כל הזמן.
ומה שעוד מעצבן משעה 1 לפנות בוקר ועד השעה 15.00 אין כלל שידורים זה לא מעצבן?
העיקר אנחנו הולכים לשדר ערוץ סרטים וסדרות, סדרות אהה?
הם משדרים רק סרטים שחוזרים על עצמם בלופ כל הזמן.
ומה שעוד מעצבן משעה 1 לפנות בוקר ועד השעה 15.00 אין כלל שידורים זה לא מעצבן?
העיקר אנחנו הולכים לשדר ערוץ סרטים וסדרות, סדרות אהה?